Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Simdi mi adam oldunuz'da elestiriosunuz? Geldigi gunden beri koyune donmesini soyledik, 7bli damgasi yedik, simdi siz mi konusacaksiniz

Arda Sadi
Ismail Gulduren
Sukru Erden
Hayri cund

Tudur'un parali askerleri, 1 tanesini de unuttum.

Kes lan sesini hollandali lale

Simdi mi adam oldunuz'da elestiriosunuz? Geldigi gunden beri koyune donmesini soyledik, 7bli damgasi yedik, simdi siz mi konusacaksiniz

Arda Sadi
Ismail Gulduren
Sukru Erden
Hayri cund

Tudur'un parali askerleri, 1 tanesini de unuttum.

bunların hepsı 1 kısı renktaş senı ıyı kandırmıslar

gelecek sezondan bir gram umudum varsa Tudor sayesindeydi, o da tırt çıktı. Semih-Selçuk-Chedjou ilk 11, sneijder-podolski yedek.

Ciktigi kadro yanlis degildi aslinda. Ama dizilis yanlis. Yasin 90 dk. 10 numara oynadi.

Muslera
Semih-Chedjou-Ahmet
Rodrigues--------------Linnes
Josue---Selcuk
Yasin--------------------Bruma
Eren

Bu da muhtemelen yenilirdi ancak ezilmezdi.

Riekerink kalsaydi en az bununla topladigimiz kadar puan toplardik.

Boyle hoca olurmu arkadas, geldi Bruma'yi kesti, Wesley'i kesti, Tolga'yi kesti ve Podolski'yi kesti ama Selcuk'u kesemedi, Semih'i kesemedi, Yasin'i kesemedi.

Hirsi ve disiplini ile bize uyacagini düsündüm ama yanilmisim

Ama bu kadronun yeterli oldugu anlamina gelmez,tudor ne kadar basarisiz ise kadro da okadar boktan

C9EswQKW0AEumf7.jpg

Bu adamin basarisiz olacagini daha besiktas macinin ilk yarisi bitmeden soyledim. Bir suru kisi ile de tartistim. Olmaz ve olmayacak. Seneye devam etmenin bir anlami yok. Galatasaray bu neden riske girsin?

Getir Abdullah Avciyi ligi biliyor sistemi belli. 2 sene kontrat yap 1. sene olmazsada 2. sene kesin sampiyonuz

Korkak, acemi dedikçe romantizme katıldınız ve eleştirenlere hakaret bile ettiniz. Bir adama güvenebilirsiniz ama eleştiriden korkmayın.

Kadro kötü mü? Evet. Ama şu ligde Bjk dışında hiçbir takımdan daha kötü değil. En azından ikinci olmayı zorlamalıydı bu takım.

Takim kotu Podolski yedek Eren oyniyor
Takim kotu Wesley yedek Yasin oyniyor
Takim kotu Tolga yedek Selcuk oyniyor
Takim kotu Jong yedek Josue DOS oyniyor.

Takim kotu hoca daha da beter

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt