Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tudorcular kanatlı seviyorsa, teknik direktör olunca söz olsun 10 kanatla maça çıkıcam lan. En fazla beni kovarlar onda da parayı cukkalarım. Gerçi Kovmazlarsa yine cukkalarım sıkıntı yok. Ama bundan fazla puan toplarım o garanti yani.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Lan Adebayor makine gibi falan degil aptal aptal konusmayin. Olmus bitmis Adebayoru bizim defans kurgusu diriltti. Oluyu diriltiyoruz. Eren oynasa karsi tarafta o da bir iki tane sallardi

Sezon sonu kovulma ihtimali yuksek dedim az once ama bu mac 5-0 falan olursa yarin bile kovulabilir Ozbek tarafindan.

Riekerink ile en azından pozisyona falan giriyorduk.

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk

kovulmaması gerek yenı sezonda yenı futbolcularla gorelım bi

Bu rezil bunu savunanlar ondan da rezil. Dedim en başından beri bu adamda suç yok yönetim gaz alma projesi ki aldı da Riekerink iyi yeterli filan demiyorum ama İDARE ediyordu bunun aksini kimseye söyleyemez bu geldi ne oldu tepe taklak saçma sapan işler ne umut vaat ediyor Riekerink'ten neyi iyi yaptı bugüne kadar? 3 tane eşik maçına çıktık en son baktığım kadarı ile 6 gol yedik ve 0 gol attık istediğin kadar takım şöyle böyle olsun bu kabul edilemez.

Yeni sezonda 11 kanatla görmek dileğiynen.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gerizekali herif 70 dakikadir Yasini 10 numara oynatiyor. Senin hocaligina sokayim sifatina tukureyim gerizekali. Bu adami kovun gitsin bu kadar salak hoca olmaz

NEden skor 3*0 a gelene kadar bekledin Sneijder Poldi'yi almak için ?

Bu adamdan ümidim vardı ama boşmuş hepsi.
Bu kadrodan hangi defansla 11 başlamazsın deseler çedju semih der herkes. Yıllardır en çok hata yapan bu adamlar, sürekli kesik yiyenlerde bunlardı adamın kurduğu defansa bak yaa gitti bunları oynattı en önemli maçta

Takım bir atak yapamadığı gibi defansta da rezalet

Tudorun Rikerinkten herhangi bir üstün yanı yok
Şu takımdan herkes gitmeli yönetimde kongre üyeleride dahil..

Yeter ya yeterrrrrrrrrrrrrrrrrr

Hahah hahaha
Dakika 70 olmuş maç 3-0

Sneijder ve Poldi'yi alıyor.

arcturus sirius canopus

Adanayi yenince cuku kalkan Tudorcu arkadaslari sahneye davet ediyorum

Ben demistim arkadas, bide bunun parali askerleri vardi, sayin Tudor'un askerleri diyorlardi, iste o kisiler ben para versem benim askerlerim olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt