Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlk yarıda ki tempoyu genele yaymak cok zor makine degil sonucta bu adamlar ya tempoyu düşürcez ya da 2. Yarı farklı şeyler denicez

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ndiaye - selçuk değişikliği çok yerindeydi ndiaye pres yapayım derken dengesiz girip ikinci sarıyı alabilirdi. oyunu 2. yarı rolantiye alman da doğruydu. hava sıcak full tempo sakatlık da oluşturabilir.

2. yarıda takıma vites düsürmesi hos değil

sonucta tek kulvardayız

ayrıca hoca efsane oynatıyor.

Niye, Lucescu'nun şampiyon yaptığı takımı 1.5 senede 6. yaptığı gibi yapsın diye mi?

Şampiyon olursa şampiyon hocayı gönderen net haindir.

hahaha bak sana şaka yapmıyorum.Aşşağıdaki herifte hocayken aynısını şampiyonluğa 3-5 hafta kala yazmıştım şampiyon da olsa gönderilmeli diye.Aynı senin gibi biri çıkıp hocayı gönderen hain di demişti:D

Duran top sorununu çöz artık lütfen milli takım arasında. Takımın böyle dağılma lüksü de yok karşımızda ciddi bir rakip olsa çok büyük sıkıntılar yaşardık.

hahaha bak sana şaka yapmıyorum.Aşşağıdaki herifte hocayken aynısını şampiyonluğa 3-5 hafta kala yazmıştım şampiyon da olsa gönderilmeli diye.Aynı senin gibi biri çıkıp hocayı gönderen hain di demişti:D

Şampiyon hoca gönderilmez. Üstelik takımı kurmuş, emeğin büyüğüne sahip hoca.

Terim fanatiğisiniz garip bir şekilde. Galatasaray'dan daha çok Terim propagandası yapıyorsunuz.

Not: Ben Terim'e saygı duyan bir adamım. Öyle Aysalcı filan asla değilim yani.

Şampiyon hoca gönderilmez. Üstelik takımı kurmuş, emeğin büyüğüne sahip hoca.

Terim fanatiğisiniz garip bir şekilde. Galatasaray'dan daha çok Terim propagandası yapıyorsunuz.

Not: Ben Terim'e saygı duyan bir adamım. Öyle Aysalcı filan asla değilim yani.

Bencce Tudor hala Galatasaray'ı yönetecek beceride bir hoca değil.Ben zaten illa terim de gelsin demiyorum yabancı hocada olur.Mancini de olabilir.İsimlere takılma yani.

Terim lig başlamadan önce gelseydi olurdu ama artık Terim defteri kapanmalı, yaşı da geçti zaten.

real , bayern gibi takımlar bile tempoyu düşürüp oyunu soğutuyor . bu adamlar robot değil. sezon başı kondüsyon yüklemesinin meyvelerini görüyoruz. terim gelirse emin olun tudor'u mumla ararsınız .

Tudor meşe palamudu değil, o da senin benim gibi insan kendini geliştirme kapasitesine sahip, yaşı genç adamın. Kimse anasının karnından büyük hoca olarak doğmuyor... Şampiyon olamazsak zaten her türlü gider, şampiyon olursak kalır/kalmalı.

Oyuncu degisikligi konusunda ne desek bos acikcasi

Yedek kulubesinde oyuncu yok

Oyuncu değişiklikle gecikti ama yedekte dogru duzgun topçu yok.

Güzel takım kurdu gibi. Böyle devam

Selçuk'u keseceğini hiç zannetmiyordum.Beni yanılttı.2 haftada oynadığımız oyun da beklediğimin çok çok üzerinde.Ben kendisiyle şampiyonluk şansımızın olmadığını düşünüyordum.Şu 2 haftaki oyunla biraz ümitlendim.Yine de Fb maçına kadar temkinliyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt