Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selçuk'u keseceğini hiç zannetmiyordum.Beni yanılttı.2 haftada oynadığımız oyun da beklediğimin çok çok üzerinde.Ben kendisiyle şampiyonluk şansımızın olmadığını düşünüyordum.Şu 2 haftaki oyunla biraz ümitlendim.Yine de Fb maçına kadar temkinliyim.
Kadikoydeki muhim derbi ile ilgili negatif hislerini revize etmek gibi 1 tasarrufun olacak mi ?

Hocamiza bagliligin beni sevindiriyor ,dusmanlarini ise birlikte pompalamaya ne dersin ?
DHnq9YjWAAIE3gq.jpg

Milli Takım arası ne zaman? Sezonun en nefret ettiğim dönemleri.

Gelecek hafta Sivas maçı sonrası. Muhtemelen vurup geçeriz ki tam havaya girmisken ara verilmesi bizim için dezavantaj. Bir yandan da Feghouli ve olursa Asamoah'ın katılımını düşününce de avantaj

Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk

Gelecek hafta Sivas maçı sonrası. Muhtemelen vurup geçeriz ki tam havaya girmisken ara verilmesi bizim için dezavantaj. Bir yandan da Feghouli ve olursa Asamoah'ın katılımını düşününce de avantaj

Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk
Bence avantaj olur takım biraz bitkin gibi, iyice dinlenmiş olurlar. Feghouli ve olası bi Asamoah transferi de bu aradan faydalanır. İyi futbol oynarken araya boşluk girmesi biraz ters bi durum olsa da etkileyeceğini sanmıyorum. Bence en önemli sıkıntı aradan sonra Antalya deplasmanı olması. Takımları biraz daha oturmuş olacak, Nasri olayı doğruysa da hiç de kötü bi kadroları yok.

Terim lig başlamadan önce gelseydi olurdu ama artık Terim defteri kapanmalı, yaşı da geçti zaten.

Yaşı 64,Şenol 65 o konuda sıkıntı olacağını sanmıyorum da bu sezon özelinde bitti diyebiliriz.Hoş,Terim ilk maça çıkmazsa ikinciye üçüncüye hiç çıkmaz.Bizi hiç sezon ortasında devraldığını hatırlamıyorum hep sezon başında geldi.

Selçuk'u keseceğini hiç zannetmiyordum.Beni yanılttı.2 haftada oynadığımız oyun da beklediğimin çok çok üzerinde.Ben kendisiyle şampiyonluk şansımızın olmadığını düşünüyordum.Şu 2 haftaki oyunla biraz ümitlendim.Yine de Fb maçına kadar temkinliyim.

Sana fazla yükleniyorsun dedik.

Şimdilik iyi gidiyor yalnız

Oyuncu değişikliklerinde geç kalıyor

Bugün daha önceden takıma müdahale etmeliydi

Başımıza herhangi bir iş açmadan uyarılmalı bu konuda

Adam aldırdıgı topcuları ıyı oynatıyor masallah transfer dönemınden önce terimin veya baska 1 turk hocanın geldigini düsünün suan selcuk sabri ile oynuyorduk

bu adam bu oyundan öte yolladıgı topcular aldırdıgı topcularla cok övülmesi gerek

3-4 kisi bir oyuncaya basan nefes aldirmayan bir takim izletiyor

Böyle devam hocam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt