Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
post menapoz sanırım , her daim sinirli.Ugur yilmaz adli arkadas cok degisik bir üye yaw
Kaybedelim de bok atayim diye bekleyen bir Galatasaray'li mi olur
post menapoz sanırım , her daim sinirli.
Tudor sevdalısı mısın renktaşSeni hak edecek ne yaptik hocamm![]()
Ee ne yapacaktı Östersunds'a bile ezilen bir orta sahanın yetersiz olduğunu görmek için dahi mi olmak gerekiyor? 3 yıldır söylüyoruz aynısını ne var bunda.
Ben gitsin mi diyorum bu kadro başarısız olursa tek sorumlusu kendisidir diyorum zaten yok hakem yok o kendi kalemize gol attı yok o topa çıkmadı laga luga.3 senedir belli olan şeyi bu zamana kadar Tudor dışında kim cesaret edip tedavisini uyguladı? Yarım dönem o leş kadroyu oynatmak zorunda kaldı. Östersunds da o 3 senenin yansımasıdır. Tudora bunun üzerinden yürümek çok abes kaçıyor. Tedavisini uyguladı ve şimdi yarım dönem neler yapabileceğini gösterecek. Daha takımı bu dönem boyunca izlemeden analiz etmeden yargılama yapılıyor.
Tudoru taraftar getirdi taraftar yollar ama önce anlayışlı davranıp kurduğu kadroyu izlememiz gerekiyor.
Ben gitsin mi diyorum bu kadro başarısız olursa tek sorumlusu kendisidir diyorum zaten yok hakem yok o kendi kalemize gol attı yok o topa çıkmadı laga luga.