Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ugur yilmaz adli arkadas cok degisik bir üye yaw

Kaybedelim de bok atayim diye bekleyen bir Galatasaray'li mi olur

Ee ne yapacaktı Östersunds'a bile ezilen bir orta sahanın yetersiz olduğunu görmek için dahi mi olmak gerekiyor? 3 yıldır söylüyoruz aynısını ne var bunda.

3 senedir belli olan şeyi bu zamana kadar Tudor dışında kim cesaret edip tedavisini uyguladı? Yarım dönem o leş kadroyu oynatmak zorunda kaldı. Östersunds da o 3 senenin yansımasıdır. Tudora bunun üzerinden yürümek çok abes kaçıyor. Tedavisini uyguladı ve şimdi yarım dönem neler yapabileceğini gösterecek. Daha takımı bu dönem boyunca izlemeden analiz etmeden yargılama yapılıyor.
Tudoru taraftar getirdi taraftar yollar ama önce anlayışlı davranıp kurduğu kadroyu izlememiz gerekiyor.

3 senedir belli olan şeyi bu zamana kadar Tudor dışında kim cesaret edip tedavisini uyguladı? Yarım dönem o leş kadroyu oynatmak zorunda kaldı. Östersunds da o 3 senenin yansımasıdır. Tudora bunun üzerinden yürümek çok abes kaçıyor. Tedavisini uyguladı ve şimdi yarım dönem neler yapabileceğini gösterecek. Daha takımı bu dönem boyunca izlemeden analiz etmeden yargılama yapılıyor.
Tudoru taraftar getirdi taraftar yollar ama önce anlayışlı davranıp kurduğu kadroyu izlememiz gerekiyor.
Ben gitsin mi diyorum bu kadro başarısız olursa tek sorumlusu kendisidir diyorum zaten yok hakem yok o kendi kalemize gol attı yok o topa çıkmadı laga luga.

Hemen yağlamaya başlamışsınız, 2-3 hafta daha bekleseydiniz bari

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben gitsin mi diyorum bu kadro başarısız olursa tek sorumlusu kendisidir diyorum zaten yok hakem yok o kendi kalemize gol attı yok o topa çıkmadı laga luga.

Ben de o yüzden diyorum ki tek maçlık olarak değil dönem olarak başarısını baz alalım. Dönem boyunca oynattığı oyunda bir ışık görmezsek yeterince verim alınmadığını görürsek zaten başarısız olduğunu tüm taraftar tüm mecralar kabul eder.
Bir maçta şanssız talihsiz anlar olabilir bu yüzden puan kaybedilebilir. Ne bileyim sakatlık olur, hakem oyunun gidişatını değiştirecek bir karar verir. Bunlar futbolun içinde olan şeyler. Ama dönem bittiğinde analizlere baktığımızda yok olmayacak gibiyse yol verilir zaten.

Boyuna postuna kurban

16649036_1623685744314833_4884948799255875391_n.jpg

Son KELLE alici

“Her kulüpte inişler çıkışlar olur ama 25 oyuncuyu değiştiremeyeceğinize göre hocayı değiştireceksiniz”

f752eb3f61864c777795cb75e4ac09d4.jpg

YouTube

55d559-1503149686.jpg

sona doğru tehlikeli değişiklikler yapıyon hoca
Yapma!!!!

abv asamoah

Tudor: "Son maçta güzel bir performans sergiledik devam ettirmek ve iyileştirmek istiyoruz. En iyi şekilde hazırlandık ve konsantreyiz."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt