Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mancini, Prandelli ve hatta Mustafa Denizli kötü hocalar değil, ellerindeki kadro çok kötüydü; Mancini ve Prandelli için yabancı sınırı belası da vardı. Şu anki anki kadro ile gayet başarılı olurlar.
Hamza, Riekering ve Tudor ise rezalet hocalar.
Tudor'un tek bir önemli maçta katkısı yok. Tersine yaptığı saçmalıklarla daha kötü olmamıza sebep oluyor.
Şampiyon olsa bile, bu rakiplerin kötü olması sayesinde olabilir ancak. Bu kadar para harcanan bir sezonda Tudor ile devam etmek anlamsız bir risk, rakiplerin insafına bırakıyoruz şampiyonluk şansımızı.

ya dalga mı geçiyorsun? Mancini'ye sınır vardı,diğerlerine yok muydu? Kötü dediğin kadro CL çeyrek final oynamış,Juve'yi elemiş kadro. Devre arası saçma sapan isimler alındı.

Prandelli, Pandev ve Dzemaili'yi aldı. Geçen seneki kadrodan sadece Drogba gitmişti. Avrupa ve ligde rezil olduk. Kazanılan tüm maçlar da şansaydı zaten. Denizli dönemi sınır yoktu zaten. Astana'yla zar zor berabere kalıp UEFA'ya gidebilmiştik,o derece kötüydük.

Tamamen isimlere bakıyorsunuz işte. Tudor'u Gomis-Eren yüzünden eleştirip,Mancini'nin 0-0 devam eden maçta Drogba-Ceyhun değişikliğini unutuyor. Hangi değişiklik daha saçma?

arkadaşlar haybeye konuşup havanda su döğmeyelim.

yav nereden çıktı bu terim gelecek işi. terim dursunla çalışmaz hele sezon ortası hiç çalışmaz. bunu ben söylüyorum yani. hiçbir yerde de terim gelsin demedim şu 2-3 haftalık süreçte. çünkü gelmeyeceğini biliyorum. hocanın planı daha faklı mayısı görmemiz lazım bunun için.
tudoru savunmak için, terimciler tudor gitsin terim gelsin istiyor diye bir tez savunmayın.
şuan terim gelsin diyenler terimciler değil, forumu takip edenler bilir. bu şeye benziyor birazda 2-3 hafta önce terim ts ye gidiyor gidecek v.s konuşanlar gibi. terim gelsin tudoru kovalım demenin mantığı bu terim tsye gidecek diyenlerle aynı işte.. bunları diyenlerde terimci değil nokta.

ya dalga mı geçiyorsun? Mancini'ye sınır vardı,diğerlerine yok muydu? Kötü dediğin kadro CL çeyrek final oynamış,Juve'yi elemiş kadro. Devre arası saçma sapan isimler alındı.

Prandelli, Pandev ve Dzemaili'yi aldı. Geçen seneki kadrodan sadece Drogba gitmişti. Avrupa ve ligde rezil olduk. Kazanılan tüm maçlar da şansaydı zaten. Denizli dönemi sınır yoktu zaten. Astana'yla zar zor berabere kalıp UEFA'ya gidebilmiştik,o derece kötüydük.

Tamamen isimlere bakıyorsunuz işte. Tudor'u Gomis-Eren yüzünden eleştirip,Mancini'nin 0-0 devam eden maçta Drogba-Ceyhun değişikliğini unutuyor. Hangi değişiklik daha saçma?

Geçmişi çok çabuk unutuyoruz maalesef.Galatasaray'ın dün oynadığı futbolun izah edilebilir bir yanı yok ama bunlar her sezon oluyor neredeyse.Kritik maç kazanamıyoruz bu ayrı bir konu,ama 34 maçta böyle maçlar olabiliyor.Atıyorum Sivas deplasmanında da olabilirdi bu.

2 maçla değil ama sorun . Adam geldiginden beri büyük maçlarda atılan gol sayısı 1 . Bakın galibiyet demiyorum gol sayısı. Bjk ve Basak maçlarını berabere bitirirse bile helal olsun derim düşünün yani

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

geçen sene kendi takımı değildi. Bu sene de Bursa gibi sert deplasmanda geriye düşüp çevirdi. Bursa büyük maç değil mi? Trabzon'dan çok daha iyiler, şampiyonluk yaşamış takım. İnsanlar işine geleni söylüyor. Başakşehir'i büyük takım sayıyorlar mesela,ne alaka? Performansa göreyse Kayseri'de sayılmalı.

Neyse çok uzatmaya gerek yok bana kalırsa. Bjk maçı sonrasında pek çok şey belli olacak.

Tudor'un tek bir önemli maçta doğru oynadığı, maçı çevirdiği yok. Takıma katkı değil zarar veriyor. Bunu görmemiz için daha ne kadar bekleyeceğiz?
Mancini, Prandelli vs. kötü bulabilirsin, belki gerçekten kötülerdi, bunlar tartışmaya açık. Ama Tudor ile zaman kaybettiğimiz gerçeğini değiştirmiyor bu.

Mancini, Prandelli ve hatta Mustafa Denizli kötü hocalar değil, ellerindeki kadro çok kötüydü; Mancini ve Prandelli için yabancı sınırı belası da vardı. Şu anki anki kadro ile gayet başarılı olurlar.
Hamza, Riekering ve Tudor ise rezalet hocalar.
Tudor'un tek bir önemli maçta katkısı yok. Tersine yaptığı saçmalıklarla daha kötü olmamıza sebep oluyor.
Şampiyon olsa bile, bu rakiplerin kötü olması sayesinde olabilir ancak. Bu kadar para harcanan bir sezonda Tudor ile devam etmek anlamsız bir risk, rakiplerin insafına bırakıyoruz şampiyonluk şansımızı.

Ne kötüsü yav

Mancini geçen sezon çeyrek finali oynamiş takima hocalik yapti. Telles dişinda aldirdigi tüm oyuncular kazik çikti

Prandelli de aşagi yukari ayni takimla avrupada tecavuze ugratti bizi.

Denizlinin kadrosu iyi degildi dogru ama adamin oynattigi futbol çok kötüydü

Tudor ile yola devam etmek, maçın başında 1-0 öne geçip, 2'yi, 3'ü aramak yerine bütün maç gol yememeye çalışmak gibi, 90'da gol de yiyebilirsin, maçı kazanadabilirsin. İşi şansa bırakıyoruz yani, rakipler başarısız olursa şampiyonluk ihtimalimiz var, yoksa çok zor, ipler bizim elimizde değil maalesef.

bence son yillardaki en büyük hatamiz şenol'la sözleşme imzalamamak idi

kazanilan kupa finalinden sonra 3kupalyi kovup şenolu getirseydik şimdi çok tatmin edici futbol'la ilk sirada olurduk

adam hem hücum futbol oynuyor hem oyunculardan verim almasini biliyor

Burak, Fernandao, Gomez, Cenk, Babel, Q7, vs. vs. hepsinin yükselişinde şenolun emegi var

kazanilan kupa finalinden sonra 3kupalyi kovup şenolu getirseydik şimdi çok tatmin edici futbol'la ilk sirada olurduk

Burak, Fernandao, Gomez, Cenk, Babel, Q7, vs. vs. hepsinin yükselişinde şenolun emegi var

İşte burada hoca farkı ortaya çıkıyor zaten.

Tudor'a Beşiktaş'a geldiğindeki Babel, Q7, Gomez vs. tipleri versen şu an ya yedek bekliyor ya da De Jong gibi tribünde oturuyor olurlardı.
Kağıt üzerinde düşmüş oyunculardan yıldız yaratıyor adam. Cenk Tosunmuş bilmem neymiş çöp muamelesi görürlerdi bizde.
Bizim Tudor ise adam kazanmayı bırak, işleyen düzeni bozuyor.

Tudor'un tek bir önemli maçta doğru oynadığı, maçı çevirdiği yok. Takıma katkı değil zarar veriyor. Bunu görmemiz için daha ne kadar bekleyeceğiz?
Mancini, Prandelli vs. kötü bulabilirsin, belki gerçekten kötülerdi, bunlar tartışmaya açık. Ama Tudor ile zaman kaybettiğimiz gerçeğini değiştirmiyor bu.

Bursa maçı çevrilmedi mi? Mancini ve Prandelli gibi isimler olunca ne kadar kötü bile olsa insanlar savunuyor işte. Tudor yerine Mancini olsa şu performansa ne övgüler dizilirdi kim bilir.

O yüzden savunuyorum işte Tudor'u. Yoksa banane x'ten. Önce Galatasaray.

O bile değil,Terim gönderildikten sonra getirilecekti Mancini'den ziyade.

Ben hala gonderilmemesi gerektigini dusunen biri olarak cevap vereyim

Konya'yi 2-0 yendi deplasmanda. Fener'le iceride 0-0 berabere kaldi. Trabzon'a da deplasmanda 2-1 yenildi.

Takim sezona basladigindaki futboldan cok uzakta bir goruntu sergiledi. Puan kayiplari olan maclarda kirmizi kart(lar) gordu.

Yine de bu hocaya 2 haftalik olumsuz sonuc veya 3 haftalik olumsuz futbol yuzunden tahammul edemyeceksek biz bir sistem takimini hak etmiyoruz.

Tabii onumuzdeki 4 macta verecegi reaksiyon onemli. Kariyeri icin belirleyici olacaktir.

Yalaka felan doğru ifadeler değil bunu söyleyeyim başta

Diğer arkadaşları bilmem bana göre yanlışları var,bunları düzeltebileceğini düşünüyorum.Mesela işleyen sağ tarafı bozdu,Badoudan 6 numara yapmaya çalışıyor,Tolga'yı sola yakın oynatması gibi vb

Ama doğrularını da konuşmak lazım.Şu son senelerde kimsenin beceremediği revizyon işini başardı.Kağıt üstünde çok sağlam kuruldu,o kadar oyuncu alındı fire diyebileceğimiz bir kaç isim var bu çok büyük başarı

Yine kağıt üstünde baktığın vakit ligde 13 maç sonra yenilmişsin.Geçen sene en çok eleştirilen takımda ki savunma sorunları aza indirgenmiş,en büyük problem olarak sadece yan top olayı kaldı diyebiliriz

Büyük maçlar olayı örneği çok veriliyor ama çözülmeyecek bir olayda değil Biliç örneği veriliyor sürekli.Biliç İngiltere'ye gittikten sonra mesela büyük takımlara kök söktürdü çoğu maçını da kazanmıştı diye hatırlıyorum

Çok fazla söz ettim belki ama en büyük korkum ve endişem Tudor'un gönderilmesi yerine ondan daha vasıfsız bir adam getirilerek sezonun çöpe atılması.Yoksa bende ölüp bitmiyorum Tudor'a

Bak mesela Tudor bize gelmeden Karabük'ü yönetirken şöyle bir açıklaması var ;

Yani Tudor öğrenme aşamasında olan genç bir hoca yanlışlarını söylemek doğru fakat bir kalem de silmek de doğru değil kanımca

Yalakalık yapmıyorsanız üzerinize alınmanıza gerek yok en başta, zira bazıları adamı öyle bir savunuyorki başka açıklama bulamıyorum.

Karabük maçında 10 tane net pozisyon bulmamıza rağmen hakemin şerefsizliği yüzünden skora denge geldi diye son 3 maçtır kontrollü oynatmaya çalıştı iyi giden takımı, sonuç ortada. Günden güne de kötüye gidiyor takım ve bütün avantaj Başak maçındaki bir mağlubiyetle bitecek. Bu şartlarda beklentiniz ne merak ettim, nasıl bir ışık görüyorsunuz gelecek süreçte.

Bursa maçı çevrilmedi mi? Mancini ve Prandelli gibi isimler olunca ne kadar kötü bile olsa insanlar savunuyor işte. Tudor yerine Mancini olsa şu performansa ne övgüler dizilirdi kim bilir.

O yüzden savunuyorum işte Tudor'u. Yoksa banane x'ten. Önce Galatasaray.

Bursa maçını çevirdi demek çok doğru değil bence. Sonuç hepimizin hoşuna gittiyse de yaptığı değişiklikler mantıklı değildi. Tuhaf hamleler yaptı ve şansı yaver gitti. Attığımız iki gol gayet kaçabilecek gollerdi. Mesela Fener veya Trabzon maçında da bunlara benzer goller atabilirdik, oynadığımız oyunla çok ilgisi olan pozisyonlar değil. Tudor'la işimiz şansa kalıyor kısacası, bilinçli bir oyun yok. Bazı maçlar kazanılsa da uzun vadede başarı gelmiyor bu şekilde.

Yalakalık yapmıyorsanız üzerinize alınmanıza gerek yok en başta, zira bazıları adamı öyle bir savunuyorki başka açıklama bulamıyorum.

Karabük maçında 10 tane net pozisyon bulmamıza rağmen hakemin şerefsizliği yüzünden skora denge geldi diye son 3 maçtır kontrollü oynatmaya çalıştı iyi giden takımı, sonuç ortada. Günden güne de kötüye gidiyor takım ve bütün avantaj Başak maçındaki bir mağlubiyetle bitecek. Bu şartlarda beklentiniz ne merak ettim, nasıl bir ışık görüyorsunuz gelecek süreçte.

Ben oyuncularin ve hocanin Gencler macinda dogru reaksiyonu verecegi, Basaksehir'den de galibiyet alacagina inaniyorum

Hatta senin minimum belirledigin puani 1 puan gececek takim, gecen sefer yaptigi gibi

Antalya beraberliginden sonra da hatirlarsin bir panik havasi vardi. "18 puan artik mumkun degil, puan kaybi olursa hedefe ulasamayiz" minvalinde bir seyler soylemistin

6 Mac = 13 Puan hayirli olsun diyorum

Bu 3 maçlık periyot yüzünden savunmuyorum zaten.Savulanacak bir tarafı yok,özellikle Ts maçı tam batırdı

Benimkisi taraftar profilimizi bildiğim için hem de başkanımızı tanıdığım için diyelim.Hani bu ortamda Tudor giderse yerine gelecek adamın bu baskıyı nasıl kaldırabileceği konusu,kadronun buna tepkisi ne olur gibi çok soru var kafamda

Devre arasını önde bitiririz,Bjk sidik zoruyla kazanmaya devam ediyor onlarda puan kaybeder çok iyi değiller.Aykut algı yaratıyor ama oda biliyor işlerin ters gittiğini en tehlikelisi ise Başak görünüyor sessizce geliyorlar

Puan kaybetmemiz olası şu süreçte ama kadronun reaksiyon vermesi de olası.Dün tweetterda felan oyuncularımızın konuşmaları,Fernando'nun aramızda konuştuk bu maçı unutacağız tarzı açıklamaları biraz olsun bana ümit veriyor

Galatasaray kariyeri bir tane kafa takım yenemeden bitecektir sabaha kadar anlatın durun olay bu kadar basit. Adam yenilmemek için sahaya çıkıp istisnasız yeniliyor nereye kadar böyle devam edebilir?

Çok net, bunun ötesi yok. 2 hafta sonra yine yenileceğiz, bunu görmek için uzmanlığa gerek yok

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Burada Fatih Terim'in başarılı olacağına inanan renktaşlar bilsin ki sizin sarıldığınız umuttan başkası değil. Fatih TERİM TAKTİKSEN DEĞİLDİR ancak bizim bu ligi iyi bilen bir kafası çalışan bir hocaya ihtiyacımız var.. Malesef bizim taraftarlar balık hafızalı.Geçmişi çok kolay unutuyorsunuz ve siz gelen şampiyonluklara bakıp Fatih Terim'in gerçekten bir hoca olduğunu zannediyorsunuz..Unutanlara Fatih Terim'in en iyi sezonu olan 2011-2012 sezonunu bir hatırlatalım.

2011-2012 Sezonunda İlk 6-7 maç ısrarla Elmander'i tek forvet oynatıyordu ne zaman çift forvete dönsek maçların ikinci yarısında maçları dönderiyorduk ve sanırım Fenerbahçe maçına kadar bu sürdü. Elmander ve Baros tabiri caizse çift forvet oynamak için bir tarafını yırtıyordu basın aracılığıyla ve Terim ölümcül inadından Fenerbahçe maçında vazgeçmek zorunda kaldı ve o maçta Feneri dağıttık..Fatih Terim'in o dönemki tek forvet ısrarı size Tudor'un Tolga Ciğerci ısrarını hatırlatsın. Bu adam ligde 5 gol atmış olabilir ancak sol kanattan geliştirdiğimiz atak sayısı sıfır. Eğer mantaliten topcun 90 dakika gezsin ama fırsat bulursa gol atsın mantığıysa bu futbol mantalitesiyle bir yere gidilmez.Bunun en açık örneği son 3 yıldaki performansıyla Wesley Sneijder gerçeğidir. 4.yıldızı taktığımız dönem dahil maç içerisinde oynadığı her dönemde sıradan takımlar dışında büyük takımlara karşı yokları oynayan ve bunu dile getirince Mustafa Sarp'lara layık olan bizler size Fransa liginin bidonu Wesley Sneijderi taktim ediyoruz ve bunun yanında Eğer hatada ısrar edecek bir hoca arıyorsanız FT sizin için biçilmiş bir kaftandır.

Fatih Terim'in ikinci şampiyonluğu olan 2012-2013 sezonunda ise ligin devre arasında Drogba ve Sneijder gelince lig bitti zaten..Zaten o dönem ligde rakibimiz yoktu ve bu iki oyuncunun bireysel performansıyla ligi koparmıştık o dönem.

Eğer gelecekse bize ilerde etkinliğimizi arttıracak bir Futbol aklı gerek ki asıl onu bulmak problem.Bana inanmıyorsanız Pirlo reise kulak verin diyorum başka birşey demiyorum.:asd22:

Son düzenleme:
Burada Fatih Terim'in başarılı olacağına inanan renktaşlar bilsin ki sizin sarıldığınız umuttan başkası değil. Fatih TERİM TAKTİKSEN DEĞİLDİR ancak bizim bu ligi iyi bilen bir kafası çalışan bir hocaya ihtiyacımız var.. Malesef bizim taraftarlar balık hafızalı.Geçmişi çok kolay unutuyorsunuz ve siz gelen şampiyonluklara bakıp Fatih Terim'in gerçekten bir hoca olduğunu zannediyorsunuz..Unutanlara Fatih Terim'in en iyi sezonu olan 2011-2012 sezonunu bir hatırlatalım.

2011-2012 Sezonunda İlk 6-7 maç ısrarla Elmander'i tek forvet oynatıyordu ne zaman çift forvete dönsek maçların ikinci yarısında maçları dönderiyorduk ve sanırım Fenerbahçe maçına kadar bu sürdü. Elmander ve Baros tabiri caizse çift forvet oynamak için bir tarafını yırtıyordu basın aracılığıyla ve Terim ölümcül inadından Fenerbahçe maçında vazgeçmek zorunda kaldı ve o maçta Feneri dağıttık..Fatih Terim'in o dönemki tek forvet ısrarı size Tudor'un Tolga Ciğerci ısrarını hatırlatsın. Bu adam ligde 5 gol atmış olabilir ancak sol kanattan geliştirdiğimiz atak sayısı sıfır. Eğer mantaliten topcun 90 dakika gezsin ama fırsat bulursa gol atsın mantığıysa bu futbol mantalitesiyle bir yere gidilmez.Bunun en açık örneği son 3 yıldaki performansıyla Wesley Sneijder gerçeğidir. 4.yıldızı taktığımız dönem dahil maç içerisinde oynadığı her dönemde sıradan takımlar dışında büyük takımlara karşı yokları oynayan ve bunu dile getirince Mustafa Sarp'lara layık olan bizler size Fransa liginin bidonu Wesley Sneijderi taktim ediyoruz ve bunun yanında Eğer hatada ısrar edecek bir hoca arıyorsanız FT sizin için biçilmiş bir kaftandır.

Fatih Terim'in ikinci şampiyonluğu olan 2012-2013 sezonunda ise ligin devre arasında Drogba ve Sneijder gelince lig bitti zaten..Zaten o dönem ligde rakibimiz yoktu ve bu iki oyuncunun bireysel performansıyla ligi koparmıştık o dönem.

Eğer gelecekse bize ilerde etkinliğimizi arttıracak bir Futbol aklı gerek ki asıl onu bulmak problem.Bana inanmıyorsanız Pirlo reise kulak verin diyorum başka birşey demiyorum.:asd22:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt