Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Farih Terim boşta olmasa bile Tudor hakkındaki fikirlerim değişmezdi. Hala daha savunmayı sürdüren tayfa da 2 hafta sonraki Başakşehir maçında savunmayı bırakacak

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tudor'da bi potansiyel var kendini gelistirmesi gereken Genc bir oyuncu olarak düsünmek lazim daha 39 yasinda

Ama bazi huylarindan Ders cikarmasi lazim,simdiye kadar Ders cikarmadi büyük Mac konusunda

Büyük Mac olunca 0-0'a oynatmaya devam ettigi sürece eksi puan yazilacaktir

Bu demek degil ki son 2 haftaya kadar bu takim puanlari tesadufen topladi,hic alakasi yok konya macina kadar ligin üstünde bir futbol oynadik özellikle fizik olarak

Oyun mentalitesini karabuk döneminde de begenmistim o yuzden gelmesini istedim zaten ama yazdigim gibi o huyundan vaz gecmeli,vaz gecmezse basaksehir ve bjk macinda liderligi birakir ve Galatasaray kariyeri ne yazik ki uzun sürmez

Tapada gorunen Berbatovun açıklamaları tudorun özeti. Yıldızları yönetemiyor, taktik bilgisi sıfıra yakın. Bugün yaşadığımız sorunlar da bunlar. Adam kaç senedir hiç gelişmemiş, gelişeceğini de sanmıyorum. Anca contenin dizilislerini kopyalasin.

terim gelse niye sezon çöpe gitsin hamza geldiğinde nasıl olduysak bu sefer misliyle oluruz

Hem gereksiz hem de saçma bir genelleme yapmışsın kusura bakma. Benim Terim'e karşı mesafeli duruşumu herkes bilir burada.

Ben de Terim gelsin dedim dün ilk defa yıllar sonra. Benim derdim Terim'in gelmesi değil böylece tezini çürütmüş olduk. Ha bu düşünceyi paylaşan tek kişi de değilim. Aynı benim gibi Terim'e kızgın olan mesafeli olan çok kişi dün gelsin diye mesajlar attı burada. Ilk aklıma gelen mesela @Erman Türker abi. O da benim gibi mesafelidir Terim'e karşı.

Iyi puan topladık takımla evet bunu kimse inkâr etmiyor ama insanlar hep temkinliydi. Neden temkinli oldukları neden hocaya bu kadar topladığımız puana rağmen güvenemediklerini son 2 maçta anladık ve gördük. Tabi anlamak ve görmek istemeyenler var hâlâ. Bunlardan birisi de sensin. Dün 3 puan önde alan takımın hocası falan diye birşeyler yazmıştın yanlış hatırlamıyorsam. Eh iyi de 8 puan farkı tamamen kendi enayiliği ile eriten hoca da aynı hoca.

Iyi puan topladık takımla evet ama hâlâ hiç bir belirgin oyun planımız yok özellikle de hücum da. Benim gibi bunu kazanmamıza rağmen dile getirenler hep eleştiri almıştı tepki görmüştü burada haftalar önce. Hep kötü oldum burada ama sonunda benim dediğime geldik işte yine. Amacım haklı çıkmak falan da değil sakın kimse öyle düşünmesin ama 2 yıl sonra ilk maçlarda iştahlı ve ıssırgan bir takım görünce insanların gözü boyandı ve sorunları göz ardı ettiler.

Olay işler kötü gidiyorken değil iyi gidiyorken bile sorunları problemleri görmekte bitiyor. 2 büyük maç oynadık ve ikisinde de hiç bir hücum planımız yoktu. Garry nin attığı gol de tamamen kendi becerisiydi dün. Bu plansızlık ile daha çok kabız oluruz biz büyük maçlarda derbilerde. Bu kısır oyun anlayışının yanında bir de başımızdaki herifin lüzumsuz korkaklığı var.

Adım gibi eminim dün maça teknik direktörsüz çıksak ve her oyuncu orijin mevkisinde oynasa biz bu maçı kaybetmezdik. Bu konuda çok iddialıyım hatta.

sent via GSC
Sonuna kadar katiliyorum. 10 numara yorum!

Güntekin Onay: "En çok gol atan, en az gol yiyen takımsınız. Rakiplerinizden 3, 5 & 8 puan öndesiniz. Takımı bu noktaya getiren kişi Tudor."

Güntekin Onay: "Tudor için yapılan eleştiriler çok fazla ve anlamsız. Puan durumuna bakın, şu an en özgüvenli takım Galatasaray."

Güntekin Onay: "Tudor'a bu kadar yüklenilmesi yanlış. Büyük maç karnesini eleştirmek için, Beşiktaş ve Başakşehir maçlarını beklemeliyiz."

Evet biraz tuhaf olacak ama şimdi bunu sadece Tudora yüklemenin manası yok,Nerdeyse herkes mantıklı kadro dedi maç başındakine ben Garry olmalı diyordum ve zorlanırız diye düşündüm ama takımda ciddi bir hırpalanma var ve rakiplerde inanılmaz bir hırs oluyor bizim maçlarda helede bu seneki açılıştan sonra,Mesela Bu Yazıcı adlı it sürünür normal bir maçta bizim maçta futbol oynayacağı tutar çok kötü motive olduğumuzu düşünüyorum öndeyiz relax olalım kafasıyla maça çıkıyor futbolcular ve bu hiç işe yaramıyor nerdeyse,İbb ve Beşiktaş maçlarında aynısı olacak demek fazla abartılı bir öngörü illaki zor olacaktır ama bu takım potansiyelinin hepsini değil belli kesitlerini sunsa bile Başak denen mehter heyetini dağıtabilecek güçte bunun farkına varıp bu tarz kötü günlerden ders çıkarmakta farzdır.Mariano-Feghouli-Belhanda-Gomis-Fernando-Maicon gibi isimlerin ilk maçlardaki dinçliğini geri getirmeliyiz öyle olursa yüzümüzün güleceği büyük maçlarıda yaşarız enseyi karartmamak lazım.

Gol yeme korkusundan arinmamiz lazım
Bu yenilgisiz baskisida olabilir
Hücum yapmalıyız
Fegholui yok belhanda gerçek yerine geçmeli

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

senin ben beyin kıvrımlarına tek tek protein takviyesi yapayım . 1-0 yenikken ne halt yemeye gomis'i çıkardın açıkla bakalım ?
bugün kantinde fenerlisi beşiktaşlısı t*şak geçip durdu bu değişiklikle .

DNZaw-IX0AImnpI

Şu hamsilerin diline düşürdün ya bizi yazıklar olsun.Korkak herif.

tudorcuğum geceleri sokağa çıkarken tencere kapağı yanına al malum istanbul sokaklarında başına bir şey gelmesin . anlayan anladı . korkak herif seni.

Ulan bu herif kovulmali mu daha.

Yuh yani.

Ulan yonetim yapacaginiz ise zicayim

Bir insan oyundan kanadı yokken niye oyuncu değiştirmez. Onu geçtim golü yedin gol lazım niye Gomis çıkar. Adam oyunu tutmaya çalışıyor şu leş defansa

Imparatudoru kutlarim.

Fenerbahçe son 23 resmi maçının 21'inde gol yedi. Gol yemediği 2 maç, Galatasaray maçları.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt