Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Senin de daha önce dedigin gibi hersey büyük maclardan geciyor diger maclarda üstünlük kuruyoruz ama büyük maclarda korkuyor ve ne yazik ki bu konuda huyundan vaz gecmiyor,cenk ergün'ün uyarmasi lazim.

Hatirlarsan bu büyük Mac konusunda seninle tartismistik aylar önce zaman seni hakli cikardi diyebilirim

Mesele haklı çıkmak değil abi. Ben sadece futbol ile ilgili az biraz bildiklerimi sahadakiyle kıyaslayınca gördüklerimi söylüyorum. Benim eleştiri noktasında arkadaşlarıma katılmadığım nokta eleştiri ile adam asmayı bazen karıştırıyoruz. Buna zaman zaman kendimi katıyorum. Tudor'u hataları konusunda eleştirmek ayrı ama toptan kesmek ayrı. Büyük maç konusunda, üçlü konusunda eleştiriyorum ama şu takımdaki revizyonu Terim dahil kimsenin yapamayacağını, aldırdığı isimlerin en formsuzunun bile doğru olduğunu ve sezon girişinde iyi olduğunu reddedemem. Daha önce de saydığım bir kaç sebepten de ötürü biraz daha şansı hakediyor bence.

____________Muslera_____________
Mariano___Maicon__Serdar___Linnes (Denayer bu bölgedeki 5. adam)
_______Fernando___Ndiaye________(Tolga buradaki alternatif önde asla olmamalı lanet olsun attığı 5 gole ve zorunda kalınırsa Selçuk)
__Feghouli___Belhanda___Rodrigues_(Yasin buranın tek alternatifi Ndiaye öne çekilebilir en fazla)
_____________Gomis______________(Ekstra bişey olmadıkça 90 dakika oynamalı Eren çok az süre almalı)

Tudor adam akıllı bir kadro oturt şu takıma millet sana önlem alsın ya

Mesele haklı çıkmak değil abi. Ben sadece futbol ile ilgili az biraz bildiklerimi sahadakiyle kıyaslayınca gördüklerimi söylüyorum. Benim eleştiri noktasında arkadaşlarıma katılmadığım nokta eleştiri ile adam asmayı bazen karıştırıyoruz. Buna zaman zaman kendimi katıyorum. Tudor'u hataları konusunda eleştirmek ayrı ama toptan kesmek ayrı. Büyük maç konusunda, üçlü konusunda eleştiriyorum ama şu takımdaki revizyonu Terim dahil kimsenin yapamayacağını, aldırdığı isimlerin en formsuzunun bile doğru olduğunu ve sezon girişinde iyi olduğunu reddedemem. Daha önce de saydığım bir kaç sebepten de ötürü biraz daha şansı hakediyor bence.

Genc ve potansiyeli olan bir hoca oldugu icin sansi hak ediyor bencede ama kalan 2 büyük macta da kötü sonuc alacak olursa dogal olarak kredisi bitmis olacak

Sampiyon olalim da nasil olur farketmez,yeter ki sampiyon olalim

kayseri hocasini örnek al. Gerekirse bütün ofansif oyunculari koy

Tudor geldiğinden beri aynı Tudor ama ilk haftalarda ağzımıza çalınan balı yerken Karabük maçındaki 3-2 kaosunu, Bursa'daki 1-2 sıkıntısını görmezden geldik. Bizi kendimize getirmesi gereken maç aslında Antalya maçıydı ama olmadı. Önce fener sonra ts maçlarında balyozu yedik kafamıza. Şimdi herkes anladı ama baya bir zaman da kaybettik. Bu puan durumu tam bir ilüzyon. Tudor , slaven piliçten bile beter bir tdyim diye bağırıyor. Bu çağrısına icabet etmek gerekir.

Geçen yıl senin yüzünden derbilerde bırak berabere kalmayı, gol bile atamadık sayende hepsini kaybettik. Sen niye büyük maçlarda sistemini değiştirip oyuncuları saçma sapan yerlerde oynatıyorsun ? Geçen yıl Fener maçında Bruma'yı sol kanat yerine 10 numara pozisyonunda oynattın hücümda hiç bir şey yapamadık. Feghouli'yi ise sağ kanat hariç Trabzon maçında her yerde gördük. 9 aydan beri takımın başındasın ve biz hala duran toptan gol yiyoruz ? Yıl olmuş 2017 kanat oyuncusu olmadan ileride nasıl hücum yapmayı düşünüyorsun ? Melo iyi ki Tudor dönemine denk gelmemiş yoksa o da Fernando gibi stoperlerin arasına gömülüp kalırdı. En iyi adamımız Fernando'yu resmen köreltti. Kendini hala Conte falan sanıyor. Galatasaray'ın hocası 50.dakikada Gomis'i çıkarmaz, illa forvet alacaksa Gomis'in yanına 2. forveti alır. Galatasaray'ın genlerinde defans yaparak şampiyon olmak gibi bir şey yok bunu sana öğretmediler mi ? Burası ne Paok ne de Karabük. Galatasaray'ın kültürünü ve değerlerini bilmiyorsan bu işi bırak. Korkaklığını git başka takımlarda sergile.

Isıran takımdan kapanıp kontra arayan takıma döndük. Kontrayı küçümsemek amacım değil ama bizdeki bu tarz taktikten ziyade korkakça geliyo bana.Top kazanınca ne yapacağı hakkında fikri olmayan oyuncu topluluğu var elimizde. Bana kalırsa Tudor Önümüzdeki Başakşehir ve Beşiktaş maçlarında da hoca olarak çıkacak ve bu maçları da çok yüksek ihtimalle kaybedecektir. Belki o zaman koltuğu sallanmaya başlar.

Az Sumudicayı izle örnek al. Rakip uzun oynamış, kısa oynamış hiç fark etmez. Sen rakibi de yeneceksin, yeri geldiğinde hakemi de yeneceksin. 2 gol yiyorsan 4 gol atacaksın. Korkak olma, adam gibi kadro çıkar. Beceremiyorsan çektir git.

eyyy korkak diyenler Bursa maçında 2 beki çıkarıp 2 kanat aldığında hepiniz "bu ne cesurluk" diyordunuz. Adam bir ayda cesurdan,korkaka döndü be.

Sakin olun,Mayıs'ta şampiyon yapacak.

Buyuk takımlarla oynanan maçlar 6 puanlık maçlar.. Ve bu maçları kazanmadan sampiyon olunmaz.

Bizim Fener, Bestas, Basak ve Trabzon maclarındaki performansımız çok çok kotu..

Bunun da baş sorumlusu Tudor Efendidir..

En kotu devre arasında acil bir kan değişikliği lazım..

Ve bunun için de bugunden girişimlere baslayıp TD yi bulmak lazım..

eyyy korkak diyenler Bursa maçında 2 beki çıkarıp 2 kanat aldığında hepiniz "bu ne cesurluk" diyordunuz. Adam bir ayda cesurdan,korkaka döndü be.

Sakin olun,Mayıs'ta şampiyon yapacak.
Ne yazık ki öyle, o maçta nasıl risk aldı ise, son iki maçta bir o kadar çekindi.

Buyuk takımlarla oynanan maçlar 6 puanlık maçlar.. Ve bu maçları kazanmadan sampiyon olunmaz.

Bizim Fener, Bestas, Basak ve Trabzon maclarındaki performansımız çok çok kotu..

Bunun da baş sorumlusu Tudor Efendidir..

En kotu devre arasında acil bir kan değişikliği lazım..

Ve bunun için de bugunden girişimlere baslayıp TD yi bulmak lazım..

Fener hepsini yeniyor kaç senedir, sonuç?? Tek mesele bu mu yani? 6 maçı da kaybedelim ama yeter ki şampiyon olalım.

Bu akşam Kayseri dahi Fb karşısında tonla pozisyon bulup 3 gol attı. Sen aciz bile değilsin korkak herif, böyle kadro kurup sana teslim edeni seveyim ben. Bu son model Lamborghini alıp anahtarları daha ehliyet bile almamış çocuğa vermek gibi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Eger büyük maçlardaki sorunlarini düzeltmezse ve gelecek sezon CLde oynarsak Prandelliyle geçirdigimiz igrenç dönemi tekrar geçiririz

Bu akşam Kayseri dahi Fb karşısında tonla pozisyon bulup 3 gol attı. Sen aciz bile değilsin korkak herif, böyle kadro kurup sana teslim edeni seveyim ben. Bu son model Lamborghini alıp anahtarları daha ehliyet bile almamış çocuğa vermek gibi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu kadroyu kuran da O ama.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt