Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ne etti la bu linnes size ? :)

Muhtemelen en yakında kim oynuyorsa ona yüklenecektir , bek yada kanat oyuncuları kendine dikkat etsin :D

Sahadaki en zayıf oyuncu Linnes. O yüzden en büyük aday o.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Oyuncuların Tudor'a cephe alacağını çoğu maçta kasmayacağını sezon sonu kovdurtmak isteyeceklerini herkes çok iyi biliyor değil mi ?

Taraftar şimdilik arkasında gibi görünüyor. Ama bugün bile yaşayacağı bir puan kaybında cephe alırlar.
Yıllardır prandelli suçlu mancini suçlu hamza suçlu denizli suçlu riekering suçlu ama selçuk sabri semih hakan yasin suçsuz.

Galatasaray'a neşter vuracak bir yönetim gelmeli. Bizim ahlak yoksunu topçular yoksa dingonun ahırı gibi davranır.

inşallah bu algıyı yıkar ama çok çalışması lazım.Yine de disiplinli ve karakterli bir oyuncu olduğunu düşünüyorum

O konuda hemfikirim seninle r'taş. Karakterli ve disiplinli biri olduğu konusunda en ufak bir şüphem yok.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Kimsenin üstüne yürümeyecek,taraftar maç sonu bunu mu bekledik bu kadar yine Sabri'yi Selçuk'u oynattı istifa etsin stajyer diyecek.
Biraz sabırlı olmamız lazım , inşallah Tudor bize bu umudu aşılar.

ilginç ama haklısın aslında , tolga uzun bir sakatlık döneminden geri döndü ve bocalaması çok muhtemel.Yine de Tudor'un azimli oynarsa onu gözeteceğini düşünüyorum.Ruhsuz bir topçu değil en azından.

İnşallah Selçuk-Sarbi-Semih den biri olur
en büyük temennimiz.

Hala galibiyet alamadı mı

Burada yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür.

Bruma nın kadroda olmamasını destekliyorum..

Bugunku macta puan kaybı olsa bile Tudor'u eleştirmeyeceğim.

Gol bir sekilde atıyoruz, ama takım defans yapmasını bilmiyor. Tudor hoca bu takıma defans yapmasını ögretsin yeter.

Hakanı kadro dışı bırakmamış sakatmis diye goturulmemis.

Bir an sevinmiştim futboldan anlayan bir hoca var diye ama yanildik.
5 haftaya yerli çetesi teneke bağlar tudora

SARI-KIRMIZI!

daha maça bile çıkmadık ama taraftarda umutsuzluk hakim.

Hepsi dursunun suçu ..

Hayırlısıyla inşşalah bizim milyonluk eşşekleri adam edecektir Tudor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt