Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En geç Haziran ayında zekasız patronunla beraber defolup gidiyorsun. Senin suçun yok ama yine de git. Dün çıkardığın daha doğrusu sana emir verilen kadroyu 4-2-4 çıkardığın için suçlusun.

Cevap veremedigine göre hollandali degilsin

Ayrica ispatlamazsan serefsizsin diyecegim

Ispatlamazsan yumusaksin oldu mu ?
Even serieus he, denk je nou echt dat je door het gebruiken van de vertaler die google je aanbiedt je nederlands kan?

Volgens mij is het beter dat jij vanaf nu je mond even houd, doorgaat met het aanbidden van Tudor.

een IP test zal genoeg zijn voor de moderators om te zien dat ik woonachtend ben in Nederland.

simdi yuru git

Moderatör tarafında düzenlendi:
guzel nokta
kac td subat ortasi hic bilmedigi takimi devralip herseyi 4-4luk yapabilir

Benim eleştirimi umuyorum ki diğerlerinden ayrı tutuyorsundur. Ben Tudor'un başarılı bir kariyeri olmayacağını veya kovulması gerektiğini söylemiyorum. Aksine başarılı olmasını çok isterim.

Ama bu 2 maçta bariz hatalarla puan kaybının baş sorumlusu olduğunu söylemek gerekir. Aslında tam da senin dedigin sebepten dolayı hatalı. 2 haftalık hocanın ilk yapması gereken sene başında yapılması gereken işleri hemen yapmak değil. En azından bu takımın güçlü yönü ne diye baksa Bruma ve Sneijder olduğunu görmeliydi. Puan olarak geride olan takımın kazanması gereken maçta en güçlü yanını sonuna kadar kullanması gerekir. Malesef biraz çömez. Direkt damga vurmak istiyor. Eldeki malzemenin en yapamayacağı işleri en olmayacak zamanda istedi. Bu açıdan Rize ve BJK maçında eleştiriyi fazlasıyla haketti.

2 nokta var ki özellikle eleştiriyi hakkettiğini gösteriyor. Birincisi Sneijder tam açılmışken oyundan aldı. Diğeri de maç sonu 0-0'lık maç açıklaması. Sezonun kaderini çizecek maç 0-0 bitmez, En azından son yarım saat alacağın riskle atarsın ya da 1-2 yersin. Malesef kazanma üzerine strateji üretemiyor.

Even serieus he, denk je nou echt dat je door het gebruiken van de vertaler die google je aanbiedt je nederlands kan?

Volgens mij is het beter dat jij vanaf nu je mond even houd, doorgaat met het aanbidden van Tudor.

een IP test zal genoeg zijn voor de moderators om te zien dat ik woonachtend ben in Nederland.

simdi yuru git

Ik ben serieus maar jij precies niet

Je bent hier al dagen aan het lullen over tudor die nog maar een week trainer is van Galatasaray

Ik geloof niet dat jij een gala fan bent

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu sezon için tazminat hakki olmadığına capsiz yönetim mutlaka gizli tazminat maddesi kabul etmistir.

BJK yi deplasmanda sahasina hapseden
Akhisari daha geçen 6-0yenen takimdan
Masum ve saskin bakmaktan başka bir seyi olmayan yeni egocu futbolcu yiyene.

Bruma bir, linnes iki.

Linnesi solbek oynatma, joshuayi presci Orta saha oynatma gibi dahiyane fikirleri de sildi gelince.

Denizli gibi Orta defasta Chedyou, sagbekte
Semih gibi sacmaliklar

3-5-2 gibi bize yakismayan kus taktikleri

De jong-tolga sefilleri

Chedyou,de jong, tolga, leonel takimdan cikmali joshua,linnes,Sinan takima bir sekilde yerlestirmeli. Egoyu. Birakip Riekerinkinkin takimi ile yola devam etmeli igor.

Kisaca egotör=denizli=paradeli=denge=igor

Mancini ve riekerink gibi samimi caliskan
Td lerin kiymetini bilemedik.

Tudor bari sene sonu takima 1-2 genc yetenekli hirvat oyuncu al

Kisaca egotör=denizli=paradeli=denge=igor

Mancini ve riekerink gibi samimi caliskan
Td lerin kiymetini bilemedik.

48b7de98baa61a5f4e4550a0cd807a98.jpg

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Istediginiz kadar bahane bulun ben hic bu kadar rezil bi derbi cikarttigimizi hatirlamiyorum

En fazla 3 hafta bilemedin 1 ay

sonra ayhandan tut dursuna kadar temizlik baslatir liseliler

Istediginiz kadar bahane bulun ben hic bu kadar rezil bi derbi cikarttigimizi hatirlamiyorum

En fazla 3 hafta bilemedin 1 ay

sonra ayhandan tut dursuna kadar temizlik baslatir liseliler

hakkı 10 günde 1 hocadan ne bekliyorsun

biraz açıklar mısın

ha böyle derbi görmedim diyorsan ligin ilk yarısındaki fb derbisine bakabilirsin

adam geleli daha iki hafta oldu ne beklediniz birden bire takim sahlanacakmiydi? adamin elindeki kadro belli bir kurgu bir sistem kurmak istese bile kim bilir kac haftasini alir, onun icin tudor devre arasi gelmeliydi, gereksiz yere ikinci devreye jorla devam edince olan oldu. tudorun oynatmak istedigi sistemi elmizdeki adeta futbol hayatinin uzatma dakikalarini oynayan adamlardan beklemek bir mucize olurdu. bize genc dinamik cok kosan futbolcular gerek, onlardadan bizde pek fazla yok.

peki ozaman jordan ne farki var derseniz, jorda hic bir ümit hic bir isik görülmedi tünelin sonunda, bildigin ayni cizgide kaldi ve adeta zamanla takim dahada kötüye götürdü. belki jorla da sezon sonu ancak ücüncü olurduk ama gelecek sezon icin hic bir ümidimiz olmazdi hoca bakimindan. tudor ise gayet ümit verici hareketler yapiyor yeterki istedigi oyuncular alinsin.

hakkı 10 günde 1 hocadan ne bekliyorsun

biraz açıklar mısın

ha böyle derbi görmedim diyorsan ligin ilk yarısındaki fb derbisine bakabilirsin

sahamızdaki başakşehir maçı da olur sonuçta istanbul takımı
tudoru bırakalım da jordan amma memnun olan şhopar varmış meğer
gsye reva gördükleri seviye bu sanırım

beleş beleş hocayı eleştirmeyi bırakın da 10 günde bu veteran takımdan ne bekliyorsunuz

1 hoca nasıl 1 değişim yapabilir 10 günde

anlatın bakalım

Dursun yonetimi ve bu futbolcularla basari beklemek komik olur

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

23873.jpg

Geri kalan maçlarda şu 11'i dene bir reis

Poldi resmen bu takımı kafasında bitirmiş sahada yürümüyor bile zerre görmek istemiyorum onu

Yasin'i yazmama sebebim Bruma-Sneijder-Garry uyumunu bir görmek ısrar etmek istiyorum

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt