Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kosmak iyi de herkes kosuyor reis. bu takima PANACHE lazim. su ana kadar karabuk gibiyiz, ltf 3luden vazgec ve hakedeni oynat. yoksa FT seslerinin onune gecilmez

Kendimi bildigim bileli Ersun Yanal´in calistirdigi takimlar bize ters geliyor. Galatasaray´in defansif kurgusu büyük sikinti gibi gözükse de, cok da tehlikeli olamadilar merkezde. Duran toptan yedigimiz gol sanssiz idi, podolskinin cizgiden cikarttigi top Muslera´nin sirtina carpip, rakibin önüne düstü.
Tudor´un ilk büyük hatasi Sneijder ve Podolski ile ileride baslamasi. Özellik ile böyle zor maclarda, sezon boyunca belimizi büktü bu. Takim zaten iyi calismamis, ikisinin top izlemesini kaldiramiyor takim. Selcuk´da böyle oynuyordu, ancak Tudor geldiginden beri mücadele ettigini gözlemliyorum. Sneijder ile Podolski takim oyununa dahil degiller. Sneijder mesela bir kac güzel pas atti, sagaya, sola il yarinin baslarinda, ama cok az bu. Tudor´un sistemi takim halinde savunma, takim halinde basip, ileriye cabuk cikmaya yönelik kurulu. Ama bu noktalarda zayif kaliyorsun. Bruma´da aralarinda kayboldu bugün.
Ikinci hatasi Yasin´i solda, Linnes´i sagda oynatmasiydi. Yasin sagda iyi oynuyordu, Linnes´de solda. Yasin´in tersden girdigi her kademede, topu kornere uzaklastirdi. Buna takim gol yiyene kadar yapmaya devam etti, sonra Tudor düzellti hatasini.

Ben Tudor´un geldiginden beri yaptigi bir cok seyi pozitif görüyorum. Ancak skora yansimadi simdiye kadar. Ancak gelecek sezon icin, meyvelerini verebilir devam edilirse eger. Oyuncular mücadele ediyor genel olarak, ancak zaman alacak Galatasray´in icinde bulundugu degisim.

Futbolculari hizaya getiren bir hoca gelmisken, onun arkasinda durmak lazim. Riekerink gibi adama verildiyse bu sans, Tudor´a hayli hayli verilmelidir.

Diyecek bir şey bulamadım. Hayırlı geceler olsun.

Bak şu boldladığım kısım çok önemli.2011-2012 ile bu kadroyu tek tek kıyasladığında bu kadroda bireysel yetenek anlamında daha fazla oyuncu vardır,Bruma Sneijder Podolski vb.Ancak o takımda herkes oynuyordu abi.Koşmayan pres yapmayan mücadeleyi 1 saniye bırakmayan hiçkimse yoktu.Biz her maç 2 kişi eksik oynuyoruz en az.
Cok gerginim sicayim bole takima

Bos bos yorumlar Okumaya devam ediyoruz

Ilk 11 yanlis olabilir ama 'Biz Galatasaray'iz böyle oynayamayiz' gibi malca düsüncelerden vaz gecin

Biz Galatasaray'iz diyorsunuz bu takimin 2 yildir derbi galibiyeti yok lan

Bos bos yorumlar Okumaya devam ediyoruz

Ilk 11 yanlis olabilir ama 'Biz Galatasaray'iz böyle oynayamayiz' gibi malca düsüncelerden vaz gecin

Biz Galatasaray'iz diyorsunuz bu takimin 2 yildir derbi galibiyeti yok lan

Fener'i 3 sene 3.5 sene yenemediğimiz dönemleri hatırlıyorum da Bjk karşısında bu kadar aciz kaldığımız bir dönemi hiç hatırlamıyorum.O enteresan.

Seneye tudorun arkasinda kesinlikle durulmali diyemem. Su ana kadar oynatmak istedigi sistemin guzelligi disinda bana umit vermedi. Barcelona tiki taka sistemide cok guzel ama dunyada oynayabilen 2 takim var. hoca in oynatmak istedigi olmaz bu iyuncularla . En az 8 transfer yapmasi lazim

Bu takimi görünce kusmam geliyor.

Bu takimin ancak üstüne kusulur, icine sicilir sonunda da üzerine isenilir.

Tudorun gitmesini isteyenler, isterseniz dünyadaki bütün hocaları takımın başına teker teker getirin bundan fazlasını ve o arzuladığınız futbolu ve galibiyetler serisi göremeyeceksiz. bu kadro ve yönetimle hayal anlayın artık bunu.

Yine takimi arkaya yaslatip mac sattin rakibe, tebrik ediyorum.

Rıdvan Dilmen: "Bırakın bu koşu mesafelerini, top oynatın"

Rıdvan Dilmen: "Çocukken annene, 'Koşmaya gidiyorum' demezsin, 'Top oynamaya gidiyorum' dersin. Galatasaray top oynamalı"

Diyecek bir şey bulamadım. Hayırlı geceler olsun.

Ligin ilk 10 haftasi olsa yapilan hatalar ve denemelerin cok rahat telafisi olurdu. Riekerink ile kiyasla, cok degisik bir oyun mentalitesine sahip bir hoca var. Tudor´un oyun plani defans üzerine kurulu, savunma yapip, hizli bir sekilde cikmak istiyor. Oyuncularin o agresif presi oynayabilmesi icin de, agir yüklemeler yapti. Kendi takimini ve sistemini hazirlamaya calisiyor...

Bu konuda suclanacak birileri varsa, o da yönetimdir. Iki senedir TD degistiriliyor, ve her defasinda ters tepiyor. Biraz futboldan anlayan bir yönetim, TD-Riekerink degiskliginin sancili olabilecegini görebilirdi. Eger sadece direk sonuc alip, sampiyonluga oynatsin diye getirildiyse, bu yönetimin sucudur. Cok düsük ihtimalli bir senaryodu bu zaten.

Genelde zaten sezon ortasi TD degisklikleri yaramaz. Bir de mentalite acisindan bir birinden cok ters adamlarin gelip, yer degistirmesi, bu gibi zorluklari dogurabiliyor.

Bjk ve antalya hariç diğer maçları seyretmedim.biraz yorumlardan yola çıkarak elimizdeki en önemli silahı pasifize ettiğini düşünüyorum.
Savunma problemi ve ilerdeki kabızlık konusunda fazla değişiklik yok
Ayrıca 3lü fantezisinden de vazgeçmeli,bu oyuncularla ve sezon ortasında olacak iş değil.

tapa
a
l
k

Bir kere üçlü defanstan bazen vazgeçmeli. Rakip 10 kişi kalıyor hala üçlü oynuyoruz.

Bir kere üçlü defanstan bazen vazgeçmeli. Rakip 10 kişi kalıyor hala üçlü oynuyoruz.

Bugun 3'lu den vaz gecmesi gerekiyordu hata yapti

Bu konuda hemfikiriz ama bu sezon bütün derbileri almisiz Bunu kaybetmisiz gibi bir hava yaratmaya calisan art niyetliler var

Her şeyi geçtim 10 kişi kalmış takıma karşı risk alamıyor arkadaş böyle bir şey olabilir mi? Böyle bir adam nasıl büyük takım hocası olabilir? Trabzon'da öyle ahım şahım bir takım değil. Gücü belli çapı belli. Nesinden korktu bu kadar anlayabilmiş değilim.

@Arda Sadi bu takımın 2 senedir derbi galibiyeti yok tamam da bu süreçte hocalık yapan Hamza'yı, Denizli'yi ve Riekerink'i eleştirmedik mi? Bu adamları pamukları sarıp sarmaladık da bizim mi haberimiz yok? Çok saçma bir cümle kurmuşsun kusura bakma. Tudor da hoca olarak aynı bokun laciverti ise, takımda en ufak bir değişim yoksa neden arkasında durayım? Yani şu maçtaki kadro tercihi oyun planı akıllara zarar böyle bir şey olamaz. Ben de bu maçtan galibiyet beklemiyordum ama bu şekilde yenilmemizi de beklemiyordum. Trabzon sanki Galatasaray'ı değil de Kasımpaşa'yı yendi.

Tudor çok net bir biçimde kendi ayağına sıkmıştır. Gelecek sene için risk istemiyorum ve Tudor kendi kadrosunu kursa dahi gelecek sene için risktir ve kesinlikle hocamız olmamalıdır.

Kadro kalitesinin önemini anlamak için ligin İlk yarısındaki ve ikinci yarısındaki trabzonspor'a bakmak yeterli

İlk yarı Ersun vardıda noldu kadroları kötüydü gelen geçen tokatlıyordu,devre arası iyi transferler yaptılar ve geldikleri nokta ortada

Ersun iyi hoca deniyorda o iyi hoca olan Ersun ilk yarıda niye herkese yeniliyordu? Kadro iyi olmazsa, iyi hocada olsan bir işe yaramaz.

Conte,Terim,Simeone bu kadroyu kimse şampiyon yapamaz ve iyi futbol oynatamaz.

Terim diyenler bu leş kadroyla o da rezil olurdu, milli takımı rezil ettiği gibi

Tudor , Terim gibi şanslı değil Melo,Elmander,Ujfalusi gibi savaşçı ve kaliteli oyunculara sahip değil ne yazık ki.

Tudor'un da hataları var ama o yönetim-futbolculardan sonra son halka ve ben dünyanın en iyi teknik direktörü gelse de değişen hiç bir şey olacağını sanmıyorum

Yönetim gitmeli, futbolcuların büyük çoğunluğu defolup gitmeli ve 11-12 sezonu gibi güzel bir planlama yapılmalı.

Bu kadro ilk yarıda ki leş trabzonu yenemedi, bu maçta böyle olacağı belliydi.

Ne bekliyorduk ki?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt