- 26 Kasım 2012
- 185.625
- 258.369
- 5.998
kosmak iyi de herkes kosuyor reis. bu takima PANACHE lazim. su ana kadar karabuk gibiyiz, ltf 3luden vazgec ve hakedeni oynat. yoksa FT seslerinin onune gecilmez
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kendimi bildigim bileli Ersun Yanal´in calistirdigi takimlar bize ters geliyor. Galatasaray´in defansif kurgusu büyük sikinti gibi gözükse de, cok da tehlikeli olamadilar merkezde. Duran toptan yedigimiz gol sanssiz idi, podolskinin cizgiden cikarttigi top Muslera´nin sirtina carpip, rakibin önüne düstü.
Tudor´un ilk büyük hatasi Sneijder ve Podolski ile ileride baslamasi. Özellik ile böyle zor maclarda, sezon boyunca belimizi büktü bu. Takim zaten iyi calismamis, ikisinin top izlemesini kaldiramiyor takim. Selcuk´da böyle oynuyordu, ancak Tudor geldiginden beri mücadele ettigini gözlemliyorum. Sneijder ile Podolski takim oyununa dahil degiller. Sneijder mesela bir kac güzel pas atti, sagaya, sola il yarinin baslarinda, ama cok az bu. Tudor´un sistemi takim halinde savunma, takim halinde basip, ileriye cabuk cikmaya yönelik kurulu. Ama bu noktalarda zayif kaliyorsun. Bruma´da aralarinda kayboldu bugün.
Ikinci hatasi Yasin´i solda, Linnes´i sagda oynatmasiydi. Yasin sagda iyi oynuyordu, Linnes´de solda. Yasin´in tersden girdigi her kademede, topu kornere uzaklastirdi. Buna takim gol yiyene kadar yapmaya devam etti, sonra Tudor düzellti hatasini.
Ben Tudor´un geldiginden beri yaptigi bir cok seyi pozitif görüyorum. Ancak skora yansimadi simdiye kadar. Ancak gelecek sezon icin, meyvelerini verebilir devam edilirse eger. Oyuncular mücadele ediyor genel olarak, ancak zaman alacak Galatasray´in icinde bulundugu degisim.
Futbolculari hizaya getiren bir hoca gelmisken, onun arkasinda durmak lazim. Riekerink gibi adama verildiyse bu sans, Tudor´a hayli hayli verilmelidir.
Cok gerginim sicayim bole takimaBak şu boldladığım kısım çok önemli.2011-2012 ile bu kadroyu tek tek kıyasladığında bu kadroda bireysel yetenek anlamında daha fazla oyuncu vardır,Bruma Sneijder Podolski vb.Ancak o takımda herkes oynuyordu abi.Koşmayan pres yapmayan mücadeleyi 1 saniye bırakmayan hiçkimse yoktu.Biz her maç 2 kişi eksik oynuyoruz en az.
Cok gerginim sicayim bole takima
Bos bos yorumlar Okumaya devam ediyoruz
Ilk 11 yanlis olabilir ama 'Biz Galatasaray'iz böyle oynayamayiz' gibi malca düsüncelerden vaz gecin
Biz Galatasaray'iz diyorsunuz bu takimin 2 yildir derbi galibiyeti yok lan
Ne gibi bir risk alabilirdi? Takımdaki oyuncular boş kaleye gol atammayacak kdr beceriksiz, üç haftadır takımın mücadelesinde gelişme var sabretmek lazımbüyük takım hocası olamaz.rakip 10 kişi risk alamıyor.
Diyecek bir şey bulamadım. Hayırlı geceler olsun.
Bir kere üçlü defanstan bazen vazgeçmeli. Rakip 10 kişi kalıyor hala üçlü oynuyoruz.
Bir kere üçlü defanstan bazen vazgeçmeli. Rakip 10 kişi kalıyor hala üçlü oynuyoruz.