Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu maç için katkısı var demek mantıksız. Rijkerink varken de Alanya'ya 5 Akhisar'a 6 atmıştık ve iyi oynamıştık.
Rakip zayıftı ve penaltıdan geldi 2 gol de. Bana göre yine yetneksizlik üst düzeydeydi.

Bu adamin arkasinda yenilsekte yensekte duran adama saygim sonsuz ancak yenilince arkasindan kufur edip yenince buraya bravo hocam muthissin yazan forumdaslara ayar oluyorum.

Maca gelince bu mac ozelinde iyi oynadik. Dogru kadro cikarildi. Oyuncu degisiklikleri yerindeydi. Ancak bir dogru 3 yanlisi silmez. Bu hafta yaptigi dogru tercihleri Basaksehir ve fenerbahce maclarindada yapmasini umuyorum.

Adana macı benim için yeterli oldu fikir edinme konusunda. Rakip evet sayıfdı burada herkes hemfikir ama oyunda iki önemli konu hocada umutlandırdı.
Takımın koşu mesafesi ve çok daha önemlisi takım savunmasında ısırgan olmamız. Bu ısırganlık son yılarda gittikce geriye giderek yok olmuşdu maalesef.

Edit : endişleniğim konu tudor ile ilgili de futbolcu grubunu idare etmekte zorlanıyor gibi iz bırakmaya başladı.
Büyük sorun olur bu.

Gesendet von meinem CUBOT_NOTE_S mit Tapatalk

Son düzenleme:
bu uclu takintisi basina dert acacak.

birazda inadina yapiyor gibi habire basin kurcalayinca.

ama bu takimin 3lu oynayamayacagini gormek cok zor degil. ya zaten eldeki adamlar 4lu savunmayi dogru duzgun yapamiyor 3lu gibi fazla iq isteyen bir sistemi nasil yapacaklar.

bugun ne zaman 3luye dondu takim sacmalamaya basladi.

bu seneyi 4lu defansla gecirmesi lazim. sonra istedigi adamlar alinirsa 3luye donsun isterse.

Kabul edelim ki kendisinin Galatasaray kariyerini belirleyecek 2-3 maçlık bir seriye giriyor. İnat etmezse, takıntı yapmazsa, Conte kompleksine girmezse başarıyla atlatır süreci.

Kendi kurmadığı bi takımda bu sezon niye baz alınıyo ki?

Başak maçını kaybedebilir bu takım
Fener maçınıda kaybedebilir

Ersun çok mu berbat hocaydı ilk yarı trabzon küme düşüyodu

Herşey oyuncuda biter, bu bir hafta iyi gidip 2.hafta oynamam modunda takımla elinden ne gelir adamın.

TapaTalK

Herşey oyuncuda biter, bu bir hafta iyi gidip 2.hafta oynamam modunda takımla elinden ne gelir adamın.

TapaTalK
En azından bu kadroda macera araması baz alınır gerek yok olmayacak şeyleri denemeye 2.lik sansimiz varken

En azından bu kadroda macera araması baz alınır gerek yok olmayacak şeyleri denemeye 2.lik sansimiz varken
Sorun futbolcuda.
4-4-2 oynatsın haftaya yine bişey değişmeyecek. Verdiğimiz pozizyonları yine vericez, adana gibi zayıf bi takım baz alınmamalı.

Bu futbolcular ile olmaz bu sene sistem filan bişey beklemeyin derim.

TapaTalK

TapaTalK

İki maçtan çıkacak maksimum puan sayısı 2.

Sneijderi oynatirken niye hemen 3lü defansa geciyor? Birisi bana anlatabilirmi? Dünde aynisi yapti.

Min 6 puan aliriz
kucuk_kz_sasrmak.gif

TapaTalK

sniejder oynayınca üçlüye geçmiyor 5 li savunmaya artı 3 orta sahaya geçiyor
çünkü defansa hiç katkı vermediğini düşünüyor

Linnes ve josue konusunda adaletli degil dediniz ikisi de ilk 11 de cikti

Sistem de inat ediyor dediniz,genclerbirligi ve antalya macinda oynanan iyi futboldan sonra trabzon'da takim kötü oynayinca sistemi de degisti

Otorite yok dediniz,Sneijder'i kötü oynadigi trabzon macindan sonra yedek birakti

Yavas yavas Tutunacak bir daliniz kalmiyor sevgili Galatasaray düsmanlari

Rakipleri desteklersiniz artik kaybetsin de sallayalim diye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt