Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Riekerink'e daha cok destek oldum Galatasaray teknik direktoru oldugu icin

Tudor'a da ayni sekilde destek verdim yilmaz vural'da gelse desteklerim sonucta Galatasaray teknik direktoru

Ne yazik ki basarili olamadi,gelecek icin de umut vermiyor

Bu Tudor'un sözleşmesi nasıldı? Sezon sonu umarım rahatlıkla gönderebiliriz. Birşeyleri değiştirmeye en iyi olduğumuz noktalardan başlayan adamlar da gelip gelip bizi buluyor.
Adamın ilk hamlesi Bruma'yı, ikinci hamlesi Sneijder'i, üçüncü hamlesi Podolski'yi kesmek oldu.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sezon sonu istersek gönderebiliyoruz istersek devam edebiliyoruz.

Bu sezonun tamami + 1 sene kontrat yapmistik.

Riekerink bile ligin 2.si ile oynanan maçta sonuca her an etki edebilecek oyuncuları(poldi+şino) yedek başlatmazdı.3-0dan sonra sneijder ve podolskiyi oyuna sokmak ta,sıçtım bir güzel sıvıyorum demektir.

Son düzenleme:
Beyler neyin tartışması bu. Tamam mağlubiyet tudora maledilebilir ama şu gerçeklik var ki bu transferlerin alayı fasafisoydu. Riekerink de olsaydı, başkası da olsaydı bu takımla yapabilecekleri kısıtlı. Sezon başı bir hocanın takımı çalıştırıp bir sisteme oturtması ile ikinci yarının bir kısmında takımı alıp başarı beklemek çok ayrı şeyler. Kim olursa olsun, sonuç ne olursa olsun suçlu Dursundur. Aranızda kavga etmenize de gerek yok. Alayımız üzüldük zaten. Birde gereksiz yere birbirinize giriyorsunuz.

sezon sonuna kadar devam etmeli

simdiden biriyle anlasilmali derim

oneri

968eda2fd94d34bb78effe103d1369bd.jpg

Lan hocayla ne alakası var? Baştaki yılanın kafasını koparmadıkça isterse Conte gelsin bu yönetimle yine başarısız olur.

Riekerink'e daha cok destek oldum Galatasaray teknik direktoru oldugu icin

Tudor'a da ayni sekilde destek verdim yilmaz vural'da gelse desteklerim sonucta Galatasaray teknik direktoru

Ne yazik ki basarili olamadi,gelecek icin de umut vermiyor
Her gelene destek olmamak gerekiyor.
Zira bu takımda sabri,Yasin,selçuk,eren,tolga,josue,ahmet,jong,cavanda vs. Gibi bir çok yeteneksiz oynuyor bunlar sırf armayi taşıyor diye desteklenmemeli.

Aynı şey dursun içinde geçerli.
Sırf GALATASARAY başkanı diye tutup onu da mı destekleyelim?

Bazen mantıklı olanı görmek gerekiyor.
Burası GALATASARAY kendini kanıtlamamış isimlerin stajyerlik yapacağı kulüp değil.

Riekerink'in A takımı çalıştırması nasıl yanlış sa Tudor'un da çalıştırması yanlıştı.

tudordan tek beklentim; Dursunu da alıp gidecek olması
başka da bir işe yaramayacak.
Bari konuşarak gitsin de herkes gerçekleri öğrensin

DEFOL dursun!

Bu Tudor'un sözleşmesi nasıldı? Sezon sonu umarım rahatlıkla gönderebiliriz. Birşeyleri değiştirmeye en iyi olduğumuz noktalardan başlayan adamlar da gelip gelip bizi buluyor.
Adamın ilk hamlesi Bruma'yı, ikinci hamlesi Sneijder'i, üçüncü hamlesi Podolski'yi kesmek oldu.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu kısım çok önemli. Büyük takım hocası için en büyük hata bu işte. Anlayamadığım 2-3 şeyden birisi bu.

1. Neden puan durumunda üstlerdeki takımlardan korkuyor?
2. Neden takımın en güçlü yanı olan Bruma-Sneijder-Yasin hücumunu bozdu
3. Neden Bruma, Sneijder, Podolski de atuyorum Chedjou, Semih, Selçuk değil?

Önce Dursun ve yönetimi gidecek gelen yönetim kadronun %50sinden fazlasını gönderecek. Hoca adayımda Klinsmann

Tutturmus 3-4-3 taktigine, bu takimda ne kadar az stoper stoper'se o kadar kazanma ihtimalimiz yukselir.

Takimda 343'un kanatlarinda oyniyabilecek oyuncu yok hala oynatiyorsun, takimin 3-4-3deki gibi 2 tane box to box orta saha oyuncusu yok hala oynatiyorsun

Bu sahsiyet arda sadi ve semih cigdemi alip koyune donsun.
Ismail guldureni unutmussun rdas

+

Bugun 4 lu defans oynadik :)

Verstuurd vanaf mijn SM-N910F met Tapatalk

Bizim 6 mac once soylediklerimizi bazilari ancak anlayabilmis.

Gec olsun ama guc olmasin.

En uyuz tipler şunlar; ulan GSARAY cok farklı bir yenilgi almış aşağılanmış ona zerre üzülmüyor yok tudor gelince sevinen filanca üyeler gördünüz mü firsati kolluyor..iyi biseyi öngördün madalya takarsin artik

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

dertleri Galatasaray degil ki

İyiki cürümlerin Avrupa devlerinde başarılı oldu, o gazla piyasanı yaptın

Ağzında maşallah iyi laf yapıyor

Yalnız bomboş olduğunu herkes gördü; madem dramatik taktik değişikliği yapacaksın (sana göre mantalite önemli taktik hikaye..) ligin zurnasının zırt dediği yerde, hangi akla hizmet semih ve çedju gibi basit hatalar kralı ve fizik temassız oyuncuları seçtin??

Eren hangi maçta tek hücumcu olarak takımı kurtarmışta bu maçta oynatıyorsun tek başına??

Yasin bruma garry bir arada iken en az biri hatta 2 sinin direk inhibe olacağını nasıl bilemezsin??

Sert ve koşan mücadeleci başak orta sahasına selçuk ve josue gibi temassız ve temposuz iki isime nasıl bırakırsın??

Hataların saymakla bitmez dostum...

KÖYÜNE DÖNN!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt