- 30 Ağustos 2009
- 30.232
- 20.201
- 2.593
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu ne?Acılar içinde geber
Acılar çek
TapaTalK
Lan ben bunu dursun başlığında yazdım :/Bu ne?
Gs nin genlerinde baskılı hücum futbolu var tudor bunu kendi takımıylada yapamaz bu tarz oynatıcak bi hoca lazım bize talha (gerets,terim v.s )
Geldigi ilk gun dedim, koyune don Tudor diye, Conte dediniz gorduk conte'nizi
Yillarca Juventus'da stoper oynamis adam, Semih'i stoper diye oynatiyor, beyinsiz Tudor.
Sıkıntı şu yalnız semihi geçtim diğer 3 stoper de Galatasaray stoperi değil ne chedjou ne ahmet ne de hakan balta zaten tribündeki stoper kadromuz ilk 18 deki stoper kadromuzdan daha iyi![]()
İlk 18 de olabilecek stoperler: Semih, Chedjou, Hakan, Ahmet
Tribündeki sakat stoperler: Serdar, Koray(Şahsen bunlar bana daha güven veriyor)
Tudorun da bu konuda yapacağı bir şey yok mancini, prandelli, hamza, mustafa, riekerink bile mecburiyetten semihi oynattılar yönetim 1 tane sağlam stoper alamadı kiley:
Stoper'siz mac'a ciksak bu kadar gol yemeyiz, emin olun.
Cavanda, Sabri, Linnes, Carole, Semih, Hakan, Chedjou, Ahmet, Serdar, Koray
Şu defans hattıyla gene inanılmaz başarılıyız normal şartlar altında her maç min 2 gol yemeliydik yemediysek de şansımızdan oldu şu adamlar boşta olsa adana bile yoklukta bir çoğunu reddeder hele ki Real, Barça ve Real gibi takımların karşısına Mourinho'yu koysunlar şu defans hattıyla en az 2 maç sonunda 12-14 gol arası yerizley:
O kadar yazdım bu takımın başına değil Fatih Terim, kralı gelse (Mourinho, Ancelotti, Klopp vb) bu oyuncu grubuyla bir halt olmaz diye.
Hepiniz salladınız adama beden hocası falan filan diye. Riekerink'in kovulması yönetimin taraftarın gazını alıp kendi üzerilerindeki baskıyı azaltma çabasından başka bir şey değildi.
Riekerink'in gönderilmesi ne kadar yanlış olsa da şu an Tudor'un gönderilmesi de yanlış olur. Bu sorun hoca değiştirerek çözülmez.
1. Yönetim değişecek
2. Oyuncular değişecek
Baktın yine olmuyor, TD ancak o zaman değişir.
Hayır TD'den de ne bekliyorsunuz anlamıyorum. Semih'ten Marquinhos, Chedjou'dan Kompany, Selçuk'tan Modric, Eren'den Ibrahimovic falan mı yaratacak ne yapacak?