Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dursun defolmayacagina gore bir an once bu adam kovulsun sezon sonuna kadar riek geri gelsin. sezon sonu gonderilir riek.

en azindan ligi dorduncu bitiririz.

tudor kalirsa mumkun degil dordunculuk.

Gs nin genlerinde baskılı hücum futbolu var tudor bunu kendi takımıylada yapamaz bu tarz oynatıcak bi hoca lazım bize talha (gerets,terim v.s )

Genler menlere çok katılmam ama Türkiye'de baskılı hücum futbolu oynamayan bi Galatasaray olamaz. Defansın sağlam olsun yine Juve gibi ama rakiplere de hücumunla da korku salabilmelisin. Berbat bi takım izliyoruz Terim'in son sezonundan itibaren. Ki doğruya doğru, o dönemi tercih ederim.

Edit: Mancini'nin iç saha performansını da ayıralım

Kalsa da kalmasa da gelecek sene bir şey olmayacağı için takmadığım teknik direktörümsü

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yanlışları da var ama bu takımdan da bir cacık olmaz ne bruma ne sneijder ne de podolski diğerlerini saymıyorum bile Galatasaray seviyesinden gittikçe uzaklaşmışlar en basiti Ersun Yanal ligde trabzonla ilk yarı küme düşecekken 2 nci yarı istediği oyuncularla bambaşka bir trabzon yaratması gibi Tudor'a bu şans verilmesinden yanayım adamın elindeki kadro 4 tane hoca yedi bırakalım da sene sonu kadroya neşteri vursun yoksa daha çok hoca getirir hoca yollarız tabi bu yapılanmayı tamamen tudor yapması kaydıyla ümitliyim eğer ki dursun ve mehmet özbek futbola karışırlarsa gelecek sezon da komisyon dolu; mahmut, emre taşdemir gibi transferler görürüz ama tudor'a bırakılarsa yıpratıcı, rakibe alan bırakmayan, topu 3 saniye de kapan bir Galatasaray görebiliriz bunun yanında atak organizasyonları konusunda bireysel zorlamalar yerine takım oyunu ön plana çıkacaktır

Bugün ki oyuna gelirsek olumlu yönleri de vardır; daha basan bir orta saha ve top rakipteyken daha fazla yanıt veren bir takım vardı son dakikalardaki golü %55 carole %15 semih %15 sabri %15 ahmet'e yazarım ayrıca maç içinde Tolga Ciğerci'yi de çok beğendim seneye iyi bir yedek DOS olabilir ama seneye 3 lü defans oynayacaksak mutlak ve mutlak 2 tane iyi yabancı stoper almak zorundayız bu eldeki stoperle bu iş gitmeyeceği kesinleşti

Geldigi ilk gun dedim, koyune don Tudor diye, Conte dediniz gorduk conte'nizi

Yillarca Juventus'da stoper oynamis adam, Semih'i stoper diye oynatiyor, beyinsiz Tudor.

Geldigi ilk gun dedim, koyune don Tudor diye, Conte dediniz gorduk conte'nizi

Yillarca Juventus'da stoper oynamis adam, Semih'i stoper diye oynatiyor, beyinsiz Tudor.

Sıkıntı şu yalnız semihi geçtim diğer 3 stoper de Galatasaray stoperi değil ne chedjou ne ahmet ne de hakan balta zaten tribündeki stoper kadromuz ilk 18 deki stoper kadromuzdan daha iyi :D
İlk 18 de olabilecek stoperler: Semih, Chedjou, Hakan, Ahmet
Tribündeki sakat stoperler: Serdar, Koray(Şahsen bunlar bana daha güven veriyor)

Bence sıkıntı Tudorluk değil bu konuda yapacağı bir şey yok mancini, prandelli, hamza, mustafa, riekerink bile mecburiyetten semihi oynattılar yönetim 1 tane sağlam stoper alamadı ki :oley:

Son düzenleme:
Sıkıntı şu yalnız semihi geçtim diğer 3 stoper de Galatasaray stoperi değil ne chedjou ne ahmet ne de hakan balta zaten tribündeki stoper kadromuz ilk 18 deki stoper kadromuzdan daha iyi :D
İlk 18 de olabilecek stoperler: Semih, Chedjou, Hakan, Ahmet
Tribündeki sakat stoperler: Serdar, Koray(Şahsen bunlar bana daha güven veriyor)

Tudorun da bu konuda yapacağı bir şey yok mancini, prandelli, hamza, mustafa, riekerink bile mecburiyetten semihi oynattılar yönetim 1 tane sağlam stoper alamadı ki :oley:

Stoper'siz mac'a ciksak bu kadar gol yemeyiz, emin olun.

Stoper'siz mac'a ciksak bu kadar gol yemeyiz, emin olun.

Cavanda, Sabri, Linnes, Carole, Semih, Hakan, Chedjou, Ahmet, Serdar, Koray

Şu defans hattıyla gene inanılmaz başarılıyız normal şartlar altında her maç min 2 gol yemeliydik yemediysek de şansımızdan oldu şu adamlar boşta olsa adana bile yoklukta bir çoğunu reddeder hele ki Real, Barça ve Real gibi takımların karşısına Mourinho'yu koysunlar şu defans hattıyla en az 2 maç sonunda 12-14 gol arası yeriz :oley:

Son düzenleme:
Cavanda, Sabri, Linnes, Carole, Semih, Hakan, Chedjou, Ahmet, Serdar, Koray

Şu defans hattıyla gene inanılmaz başarılıyız normal şartlar altında her maç min 2 gol yemeliydik yemediysek de şansımızdan oldu şu adamlar boşta olsa adana bile yoklukta bir çoğunu reddeder hele ki Real, Barça ve Real gibi takımların karşısına Mourinho'yu koysunlar şu defans hattıyla en az 2 maç sonunda 12-14 gol arası yeriz :oley:

Muslera'ya yazik gercekten, adam Uruguay'da Godin ve Gimenez ikilisi arkasinda kalecilik yapiyor, sonra geliyor semih ahmet ikilisi ile oynamak zorunda kaliyor

Mesele stoper falan değil, şunu oynattı bunu oynattı meselesi de değil.
Adam oyunu okuyamadı bugün. Kendisine rağmen alıyoduk maçı. Alacağımız maçı verdi kendi eliyle. Fenerin yarı sahayı geçtiği bile yoktu, en kötü 0-0 bitecek maçtı. Ama adamın yaptığı 3 değişiklik maçı burdan aldı oraya verdi. Her yaptığı değişiklikte bir tık geri gitti oyun. En son 4-4-2 ye geçince, eyvah golü yedik şimdi dedim. Nitekim de öyle oldu. Adam Snijderi sol kanata attı, defansı sıfır olan Rodrigez'i sağ kanata.
Yenemiyosun bari yenilme ulan niye yeniliyosun. Bu taraftara niye bir fener mağlubiyeti yaşatıyosun? Bruma'yı niye çıkarıyosun? Tolga'yı niye çıkarıyosun? Kanatları niye boşaltıyosun?
Snijderin kanatta defans yaptığını nerde gördün de, üstelik son dakikalar zorla feneri topla oynatmaya başlamışken Carole'ü sol kanatta tek bırakıyosun? Carolün kolay çalım yediğini hala anlayamadın mı? Takımı hala tanıyamadın mı? Gol atamıyosun belli, yeme ulan yeme. Bizim evde maç izlerken herkes gördü o golü yiyeceğimizi, sen göremedin çapsız herif..

O kadar yazdım bu takımın başına değil Fatih Terim, kralı gelse (Mourinho, Ancelotti, Klopp vb) bu oyuncu grubuyla bir halt olmaz diye.

Hepiniz salladınız adama beden hocası falan filan diye. Riekerink'in kovulması yönetimin taraftarın gazını alıp kendi üzerilerindeki baskıyı azaltma çabasından başka bir şey değildi.

Riekerink'in gönderilmesi ne kadar yanlış olsa da şu an Tudor'un gönderilmesi de yanlış olur. Bu sorun hoca değiştirerek çözülmez.

1. Yönetim değişecek
2. Oyuncular değişecek

Baktın yine olmuyor, TD ancak o zaman değişir.

Hayır TD'den de ne bekliyorsunuz anlamıyorum. Semih'ten Marquinhos, Chedjou'dan Kompany, Selçuk'tan Modric, Eren'den Ibrahimovic falan mı yaratacak ne yapacak?

O kadar yazdım bu takımın başına değil Fatih Terim, kralı gelse (Mourinho, Ancelotti, Klopp vb) bu oyuncu grubuyla bir halt olmaz diye.

Hepiniz salladınız adama beden hocası falan filan diye. Riekerink'in kovulması yönetimin taraftarın gazını alıp kendi üzerilerindeki baskıyı azaltma çabasından başka bir şey değildi.

Riekerink'in gönderilmesi ne kadar yanlış olsa da şu an Tudor'un gönderilmesi de yanlış olur. Bu sorun hoca değiştirerek çözülmez.

1. Yönetim değişecek
2. Oyuncular değişecek

Baktın yine olmuyor, TD ancak o zaman değişir.

Hayır TD'den de ne bekliyorsunuz anlamıyorum. Semih'ten Marquinhos, Chedjou'dan Kompany, Selçuk'tan Modric, Eren'den Ibrahimovic falan mı yaratacak ne yapacak?

Kesinlikle katılıyorum hocayı yerden yere vurmaya gerek yok hocayı vuracak olsa ilk yarı küme düşmemeye oynayan trabzon yerden yere vururdu ama hocasına sahip çıktılar seneye de 2-3 takviyeyle çok iyi takım olarak devam edecekler biz hala bütün sorunun hocada olduğunu düşünmeye devam edelim, 5 hocayı yedi bu kadro 5 hoca dile kolay değil 5 tane hoca bunun açıklamasının tam özeti yazdığınız gibidir :D

Conte'nin soda sonrası geğiriği olur en fazla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt