Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
muslera

cavanda ahmet çalık hakan balta linnes

selçuk josue

rodriguez sneijder bruma

podolski

Ya arkadaş allah aşkına şu takımdan çıkacak en iyi 11 bu...

Savunmaya bakın allah aşkına.Şu ligin en iyi 10 savunması arasına girmez.

Orta sahada bitik selçuk ve pamuk şeker josue.Bir tane basacak adam yok.

Yıldızlarımız artık maalesef veteran yıldız düzeyinde oynayan sneijder ve podolski.

Rodriguez şu an için vasat..

Bir tek bruma...

Şu takımın başına hakikaten capello,conte,mourinho gelse ne olur,ne yapabilirler...

Ben seneye tudor kalırsa ve gerçekten istediği takım kurulursa çok sert ve fizikli bir takım kuracağını ve başarılı olacağını düşünüyorum.Burada kalmasa bile ileride gerçekten başarılı olacağını düşünüyorum.

tudor kötü bir teknik direktör açıkcası ama kalmalı hoca göndermenin hiçbir şekilde faydasını göremedik sorun hocalarda değil iş ahlakından yoksun yatışa geçmiş emekliye ayrılmış futbolcu zümresindedir. hala seneye şunun etrafında takım kuralım diyen taraftar zihniyetide bu işe tüy dikmektedir.

Ben burda yazılanlar gibi asla kötü teknik direktör olduğunu düşünmüyorum. Bu takımda zaten başarılı olmak imkansızda yeni çalıştaracağı takımda başarılı olacağına şüphem yok. zaman herşeyi gösterecek. Futbolcu grubunun başını yediği 4.cü teknik direktör galiba yanılmıyosam. Aynı şeyleri yapıp farklı sonuçlar bekleme aptallğından ne zaman kurtulucaz acaba merak ediyorum.
Renktaş belki teknik olarak kötü olmayabilir ama yöneticilik konusunda kötü. Karabükte ki oyuncu grubunu yönetip idare etmek ile Galatasaray gibi bir takımda ki oyuncu grubunu idare etmek farklı şeyler.

Nevzat Dindar @nevzatdindar
Tudor bugün resmen Galatasaray'ın hocası oldu.. yarın izin yok idman var!

Sezon sonu kovulur artık.

Verstuurd vanaf mijn Galaxy S8+ met Tapatalk

Renktaş belki teknik olarak kötü olmayabilir ama yöneticilik konusunda kötü. Karabükte ki oyuncu grubunu yönetip idare etmek ile Galatasaray gibi bir takımda ki oyuncu grubunu idare etmek farklı şeyler.

Renktaş yönetmekten kastın futbolcuların istediği gibi antreman yaptırmaksa futbolcuların kaprislerini çekmekse iyiki yönetememiş diyorum o zaman. Benim anlatmak istediğim sorunun teknik direktörün çözebileceği bir sorun olmadığıdır bugün tudor gider yarın başkası gelir ama bu düzende başarılı olma şansı yok.

Renktaş yönetmekten kastın futbolcuların istediği gibi antreman yaptırmaksa futbolcuların kaprislerini çekmekse iyiki yönetememiş diyorum o zaman. Benim anlatmak istediğim sorunun teknik direktörün çözebileceği bir sorun olmadığıdır bugün tudor gider yarın başkası gelir ama bu düzende başarılı olma şansı yok.
Hayır o değil, oyuncular ile bir köprü kurabilmek, saygınlık kazanmak. Oyuncular sana güvenecek ama aynı zamanda otoritene saygı duyacak. Otorite kenarda bağırıp çağırmakla, oyuncuyu on yedinci dakikada oyundan almakla olmaz, aksi olur ters teper.

Şimdiden doğru düzgün bir hoca ile anlaşıp, transferi de onun taleplerine göre yapmak lazım. Tudor ile de sezon bittiği an yolları ayırmak en mantıklısı gibi duruyor. (Yani normal bir yönetim böyle yapar)

Tabi şuan ki yönetim normal olmadığı için muhtemelen devam edecekler Tudor ile. maaşı yüksek ve bonservisi para eden yabancı oyuncuları satacaklar (soranlara da tudor istemedi diyecekler)

Hayır o değil, oyuncular ile bir köprü kurabilmek, saygınlık kazanmak. Oyuncular sana güvenecek ama aynı zamanda otoritene saygı duyacak. Otorite kenarda bağırıp çağırmakla, oyuncuyu on yedinci dakikada oyundan almakla olmaz, aksi olur ters teper.

Oyuncu sana saygısızlık yapıp sen bişi yapmıyosan asıl otoriteni kaybedersin. Bu takımın başına 5 tane hoca geldi hiçbirimi oyuncuların dilinden anlamadı güvenini kazanamadı? Senin dediğin gibi bir hoca olsa takım çokmu iyi olacaktı? elbette hayır bu takım tudorun gelmesinden sonra kötü olmadı dikkatini çekerim bu takım 4 senedir kötü ve hiç bir şey oynamadan bu günlere geldi İş bilmez ,komisyoncu yönetim yüzünden artık futbolu kafasında bitirmiş adamlara kaldık ve onlardan yüksek performans vermesini bekliyoruz.

Oyuncu sana saygısızlık yapıp sen bişi yapmıyosan asıl otoriteni kaybedersin. Bu takımın başına 5 tane hoca geldi hiçbirimi oyuncuların dilinden anlamadı güvenini kazanamadı? Senin dediğin gibi bir hoca olsa takım çokmu iyi olacaktı? elbette hayır bu takım tudorun gelmesinden sonra kötü olmadı dikkatini çekerim bu takım 4 senedir kötü ve hiç bir şey oynamadan bu günlere geldi İş bilmez ,komisyoncu yönetim yüzünden artık futbolu kafasında bitirmiş adamlara kaldık ve onlardan yüksek performans vermesini bekliyoruz.
Oyuncu kadrosu ile ilgili yazdıklarına katılıyorum. Ancak otorite saygısızlık yapan adamı 17.dakikada oyundan atmakla olmaz, otorite o işi o noktaya gelmeden çözmek ile olur. Fatih Terim, Lucescu gibi Teknik direktörler sıfır problemli takımlar mı yönetti sanıyorsun, hayır adamlar takım idare etmesini başarabilen Teknik direktörler. Ayrıca kadro konusuna gelince, Lucescunun çalıştırdığı dönem olan kadromuza bir göz at derim ve adam o kadro ile şampiyon oldu.

3 gün MYC insanları kandırmaya çalışmaktan dolayı.

Ansızın derin kayalıkların arasından çıkabilir
Halsiz, durgun göründüğüne de bakma
Tuttuğunu fena kopartır.
Asla hedefinden vazgeçmeyen bir özelliği de var ki
Pompalı gücünde fiziksel kuvvete sahip
O ne derse denizlerde o gerçekleşir
Toplu olarak köpek balıklarını dahi hizaya getirebilir.

Sensizlige mahkum etme beni
Aşkın anlamı benim için sensin
Riyakar olman mutsuz eder
Perişan ettin beni aşkından
Elbet bir gün
Rabbimden tek dileğimsin

Ansızın derin kayalıkların arasından çıkabilir
Halsiz, durgun göründüğüne de bakma
Tuttuğunu fena kopartır.
Asla hedefinden vazgeçmeyen bir özelliği de var ki
Pompalı gücünde fiziksel kuvvete sahip
O ne derse denizlerde o gerçekleşir
Toplu olarak köpek balıklarını dahi hizaya getirebilir.

Sensizlige mahkum etme beni
Aşkın anlamı benim için sensin
Riyakar olman mutsuz eder
Perişan ettin beni aşkından
Elbet bir gün
Rabbimden tek dileğimsin

Pompalı gücünde fiziksel kuvvete sahip demek, gece gece enteresan itiraflar.

Oyuncu kadrosu ile ilgili yazdıklarına katılıyorum. Ancak otorite saygısızlık yapan adamı 17.dakikada oyundan atmakla olmaz, otorite o işi o noktaya gelmeden çözmek ile olur. Fatih Terim, Lucescu gibi Teknik direktörler sıfır problemli takımlar mı yönetti sanıyorsun, hayır adamlar takım idare etmesini başarabilen Teknik direktörler. Ayrıca kadro konusuna gelince, Lucescunun çalıştırdığı dönem olan kadromuza bir göz at derim ve adam o kadro ile şampiyon oldu.

Ben tudor hatasız kesinlikle haklı demiyorumki adamın yanlışları elbette var. Lucesku konusuna gelirsek o dönemki kadro emin ol bu takımı en az beşlik yapardı öle dediğin gibi kötü bir kadrosuda yoktu elinde. hasan şaşın formunun zirvesinde olduğu yıllardı. ayrıca suat, bülent, sergen yalçın, arif erdemler vardı takımda. eğer senin verdiğin örnekten çıkarsak daha güçlü bir kadroyla uefa ,süper kupa kazanmış bir takım kadrosunu şampiyon yapamadığı için lucesku kötü teknik direktör oluyo heralde

Ben tudor hatasız kesinlikle haklı demiyorumki adamın yanlışları elbette var. Lucesku konusuna gelirsek o dönemki kadro emin ol bu takımı en az beşlik yapardı öle dediğin gibi kötü bir kadrosuda yoktu elinde. hasan şaşın formunun zirvesinde olduğu yıllardı. ayrıca suat, bülent, sergen yalçın, arif erdemler vardı takımda. eğer senin verdiğin örnekten çıkarsak daha güçlü bir kadroyla uefa ,süper kupa kazanmış bir takım kadrosunu şampiyon yapamadığı için lucesku kötü teknik direktör oluyo heralde
Uefa kupasını kazanan kadro kalmamıştı. Popescu, Hagi, Emre, Okan Hakan Şükür gibi oyuncular gitmişti. Üstelik transfer edilen oyuncularda çok üst düzey değillerdi. Sergen ya tutarsa transferiydi çünkü Sergen daldan dala geziyordu.

2.
Golu yiyince nasıl sırıtıp kös kös kulübeye oturdu

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Uefa kupasını kazanan kadro kalmamıştı. Popescu, Hagi, Emre, Okan Hakan Şükür gibi oyuncular gitmişti. Üstelik transfer edilen oyuncularda çok üst düzey değillerdi. Sergen ya tutarsa transferiydi çünkü Sergen daldan dala geziyordu.

Yok onu demiyorum ilk yılında elinde daha güçlü kadroyla şampiyon olamamasını söyledim o zaman kadroda sadece arif ve hakan şükür yoktu sanırsam bide jardel gibi transfer yapılmıştı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt