Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
olur mu ya ben burda ne mesajlar okudum o konuda ve daha hala ara ara Bruma üzerinden mesajlar okuyorum.Hic birsey kopmadi aga, sadece biraz tepki. Tabiki bruma gitmek istiyordu, ama kamptan sonra sözlesmesini uzatmayan yönetime kalir o ihale. Belliydi adamin yeniden kendine geldigi. Bruma net olarak dünyanin en yetenekli kanatlarindan bir tanesiydi, ve umarim o potansiyali kafasini da kullanarak, bundesliga da ortaya koyar. Ozaman verseydin 2 milyonu, sonra adam senden diger topculari gösterip, 4-5 istemezdi.
Sneijder ise herseyden bagimsiz zaten yakin zamanda futbol tarihine karisacak.
Bruma konusunu es gecmedi kimse. Gelir gelmez Bruma'ya sarmasi yeterince konusuldu, zaman zaman da hala dile getiriliyor zaten.
Bruma'yi yönetim ile el ele küstürdüler.
olur mu ya ben burda ne mesajlar okudum o konuda ve daha hala ara ara Bruma üzerinden mesajlar okuyorum.
Bu Ateş üfleyerek sönmez
Ben pek bir fark göremiyorum doğrusu ama senin için öyle olabilir saygı duyarım.Sneijder olayi ile, karsilatirilamaz bile havada toz kalir onlar.
Ben pek bir fark göremiyorum doğrusu ama senin için öyle olabilir saygı duyarım.
Bu Ateş üfleyerek sönmez
yoo kardeşim, sadece kendi bakış açımı yansıttım, ben senin yazdığın kadar sıradan bir tepki durumu göremedim Bruma da, hatta daha hala adamın Portekiz forması altında oynadığı maçlar esnasında saydırıyor forumda ki tepkili arkadaşlar.Yahu hersey ortada... Uyudun mu son iki gün kenk.
yoo kardeşim, sadece kendi bakış açımı yansıttım, ben senin yazdığın kadar sıradan bir tepki durumu göremedim Bruma da, hatta daha hala adamın Portekiz forması altında oynadığı maçlar esnasında saydırıyor forumda ki tepkili arkadaşlar.
Bu Ateş üfleyerek sönmez
ve buna rağmen Bruma konusunda az buz tepki olmadı, ben öyle algıladım diyeyim en azından, haklı olma derdin de değilim.Adem Çakar
Bruma olayı ile Sneijder olayında taraftarın gözünden kaçmayan temel 5-6 fark var.
1. Bruma gitmek isteyen taraftı. Bu yüzden sözleşme yenilemeye yanaşmadı. Sneijder kalmak, yönetim kovmak isteyen taraf.
2. Bruma'nın gideceğini herkes bekliyordu aslında. Bugün olmazsa yarın gidecek diye bakılan bir oyuncuydu. Sneijder'in ise futbolu burada bırakabileceği, sportif direktör olacağı hayalleri kuruyordu insanlar. En azından sözleşmesini tamamlar deniyordu.
3. Bruma itibarsızlaştırılmadı. Sneijder ise uzun süredir mobbing maruz kalıyor ve itibarsızlaştırılıyor.
4. Bruma para kazandırdı. Sneijder ise mali olarak da Galatasaray'a zarar verecek şekilde gönderiliyor.
5. Bruma 1 sezonun performansı ile göze girdi. Sneijder geldiğinden bu yana çok büyük zaferlerde başrolde.
6. Herşeye rağmen Sneijder bir dünya markası ken Bruma henüz yıldız adayı. Taraftar için bu da fark yaratıyor.
@Adem Çakar
Bruma olayı ile Sneijder olayında taraftarın gözünden kaçmayan temel 5-6 fark var.
1. Bruma gitmek isteyen taraftı. Bu yüzden sözleşme yenilemeye yanaşmadı. Sneijder kalmak, yönetim kovmak isteyen taraf.
2. Bruma'nın gideceğini herkes bekliyordu aslında. Bugün olmazsa yarın gidecek diye bakılan bir oyuncuydu. Sneijder'in ise futbolu burada bırakabileceği, sportif direktör olacağı hayalleri kuruyordu insanlar. En azından sözleşmesini tamamlar deniyordu.
3. Bruma itibarsızlaştırılmadı. Sneijder ise uzun süredir mobbing maruz kalıyor ve itibarsızlaştırılıyor.
4. Bruma para kazandırdı. Sneijder ise mali olarak da Galatasaray'a zarar verecek şekilde gönderiliyor.
5. Bruma 1 sezonun performansı ile göze girdi. Sneijder geldiğinden bu yana çok büyük zaferlerde başrolde.
6. Herşeye rağmen Sneijder bir dünya markası ken Bruma henüz yıldız adayı. Taraftar için bu da fark yaratıyor.
Sneijder artik dünya markasi degil, bir iki sene icinde de futbolu birakacak zaten. Bir gelecek vaad etmiyor, sportif direktörü 5-10 sene sonra da olabilir. Adama florya yasagi gelmedi ki. Bruma´da esas heycanlandiran olay, büyük bir yildiz olmayi vaad etmesidir.
Sneijder´e karsi Tudor simdiye kadar hic bir söz etmedi direk, belki edebilir de daha ama su ana kadar sahsi itibarsizlastirilmadi. Ama Bruma ile ilgili Ibrahimovic´in bile yapmadigi hareketleri, yaptigini söyledi.
Yani direk bir itibarsizlastirma varsa, o da brumaya karsi var.
Sneijder ise sadece kötü duruma düsürüldü, yatip kulübün parasini alabilme olayi var. Ama ayni terbiyesizligi yönetim eboueye yaptiginda, kimse ses etmedi. Bunu da not düselim.
Ben bunda bu kadar şaşılacak bişey giremiyorum, sonuçta aşağı yukarı malum olan bir taraftar profili. Ama foruma baktığında sende göreceksin ki başta ismini yazdığın Ömer bile Belhanda konusunda tepki gösterdi çünkü yapılan yanlış.Bakis acini biraz ayarla kenan, burada en efendi üyelerden birisi olan ömer bile delirdi neredeyse gecen günlerde. Kimse Bruma´nin yerine düsünülen konoya laf etmedi, yada diger opsiyonlara, sosyal medyada paso izdiham yasandi belhanda karsisinda bazi ergenler tarafindan.
hem burada, hem tüm sosyal medyada deprem oldu resmen.
Yalnız Tudor o lafı Bruma gittikten sonra etti. Önce etmedi.
Ben bunda bu kadar şaşılacak bişey giremiyorum, sonuçta aşağı yukarı malum olan bir taraftar profili. Ama foruma baktığında sende göreceksin ki başta ismini yazdığın Ömer bile Belhanda konusunda tepki gösterdi çünkü yapılan yanlış.
Bunun yanında yönetimin yaptığı da yanlış, bu yüzden malum olan taraftar profilinin, daha doğrusu malum olan sosyal medya taraftar profili diyelim, etki tepki olayına bu kadar şaşırmadım açıkçası.
Bakış açım şu Adem, taraftar, hem Brumanın, hemde sneijderin ayrılışına az denmeyecek derecede tepki gösteriyor, göstermeye devam edecek, Bruma için de, Sneijder için de.
Tepki derecesini örcme imkanımız olmadığına göre olayı ikimizin de fikri bu konuda farklı noktası ile sonlandıralım derim ben.
Bu Ateş üfleyerek sönmez
Yok zaten konu hakkında fikir birliği değil, bu konuda farklı düşüncedeyiz o yüzden nokta koyma önerisi idi benimkisi.Ömer cünkü normal sartlar altinda belirli durumlari ölcebilen bir arkadasimiz. Ama Sneijder konusunda duygusalliga bogulmus cogunluk ayni cizgide degil. Belhanda konusu orada.
Fikir birligi ile de alakasi yok bunun kenan, sen seviyorun 1+1 = 2 demeyi. Buna yapilacak birsey yok.
Yok zaten konu hakkında fikir birliği değil, bu konuda farklı düşüncedeyiz o yüzden nokta koyma önerisi idi benimkisi.
Bu Ateş üfleyerek sönmez
Bruma ile ilgili koparacaginiz kiyameti sneijderden dolayi kopariyorsunuz, sizi anlamak güc. Bruma dünya futbolunun geleceginde, adini yazdirabilecek, fantastik yetenekli bir cocuktu. Sneijder ise tarih olmus, yakin gelecegi de veteran liglerinde olan bir eski yildiz.
Gereksiz bir duygusallik hakim.
Tudor idare edemedigi icin degil, idare etsem ne olacak, nereye koyacam, diye düsündügü icin yolluyor kendisini.
Bruma konusunda küçük bir iddiaya girelim mi; Bruma nın yıldız olamayacağı konusunda ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi