Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 ay sonra küfür edeceksiniz.
Biraz bekleyin.
Geldiğinde aynı şeyleri söylemiştim.
Sezonun bitmesi onu ipten aldı.
Sen kimsin Brumayla Sneijderle takışıp istediğin gibi onu bunu yolluyorsun ?
Bence biz çok yanlış yapıyoruz bunun ve o beceriksiz yönetimin arkasında durarak.
Başkan kimki bu ne olsun.

Paraları bastılar 3 oyuncu aldılar o kadar.
3 ay sonra Belhandaya buna ve yönetime ağır küfür edeceksiniz ama iş işten geçecek.

P9 Gscimbom Mobile

Antrenmanlarin cogunu izlemeye calistim her antrenmanda sadece kosu ve top kapmadan baska birsey gormedim oyun sablonu atak varyasyonlari orta saha ve defans kurgulari bunlarla ilgili calismanin olmadigi hazirlik macinda da belli oldu sadece mucadele eden anadolu takimi gibi olacaz juve celsi olalim derken

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

anadolu klüplerinde geri zekalı ama koşan mücadele eden topçular vardı . bizde ise zeki yetenekli ama tembel adamlar vardı . tudor hocam teşhisi doğru koydu önce bu adamların hizaya gelmesi ve kondüsyon toplamaları için ağır idmanları öne aldı . elbette taktik çalışılacak ama önce adam olsunlar kardiyo çalışsınlar biraz. sahada dilleri dışarda eli belinde gezen adam görmek istemiyoruz.
HELAL SANA TUDOR HOCAM !

brumayla anlaşamadım gönder

podolskiyle anlaşamadım gönder

sneijderle anlaşamadım gönder

2 gün sonra muslera bana terso yaptı derse onu da mı göndereceğiz FUTBOLCUYA DAYALI SİSTEM OLMASIN DİYE

sen oraya anlaşmak için geldin

1 kişiyle anlaşamadın eyvallah da senin en önemli silahların bunlar bunlarla anlaşamazsan istediğin kadar koştur tolgayla selçuğu

hiçbir önemi yok

Taraftara tempolu oyun diye masal anlatıyor. Leiva ve Selcukla nasıl tempolu futbol oynatacakmış bir anlatsa keşke. 2 köy takımına karşı 3 penaltı golü bularak kazandık.

Yahu arkadaş çıkıp sorumluluk alsana. Bir basın toplantısı düzenlemek bu kadar mı zor? 20 gündür çalışıyouz onlarla ilgili bilgi vermek için bari konuş. Antalyaspor'un hocası bile kamptan röportaj veriyor. Bu yönetime uyma başını yakacaksın. Madem otoritersin ben basın toplantısı yapacağım de çık konuş. İdeali Sneijder'i ve Belhanda'yı beraber kazanman ama bu gidişle ikisini de kaybedeceksin.

Yahu arkadaş çıkıp sorumluluk alsana. Bir basın toplantısı düzenlemek bu kadar mı zor? 20 gündür çalışıyouz onlarla ilgili bilgi vermek için bari konuş. Antalyaspor'un hocası bile kamptan röportaj veriyor. Bu yönetime uyma başını yakacaksın. Madem otoritersin ben basın toplantısı yapacağım de çık konuş. İdeali Sneijder'i ve Belhanda'yı beraber kazanman ama bu gidişle ikisini de kaybedeceksin.

Yarin basin toplantisi var

Yarin basin toplantisi var

İyi bari. Geç bile kaldı. Takım kaç gündür kampta Galatasaray taraftarını bilgilendirmek için en azından arada bir kameraların karşısına çıkmalı. Yönetimde bu işi akıl edecek bir tane profesyonel akıl yok ama bari kendisi bişeyler yapsın.

Kaçta bu arada toplantı?

İyi bari. Geç bile kaldı. Takım kaç gündür kampta Galatasaray taraftarını bilgilendirmek için en azından arada bir kameraların karşısına çıkmalı. Yönetimde bu işi akıl edecek bir tane profesyonel akıl yok ama bari kendisi bişeyler yapsın.

Kaçta bu arada toplantı?

Bilmiyorum

Hakan gündogar kamptan bildirdi aspor da

Futbol şansı lazım yoksa işi çok zor.

3 ay sonra küfür edeceksiniz.
Biraz bekleyin.
Geldiğinde aynı şeyleri söylemiştim.
Sezonun bitmesi onu ipten aldı.
Sen kimsin Brumayla Sneijderle takışıp istediğin gibi onu bunu yolluyorsun ?
Bence biz çok yanlış yapıyoruz bunun ve o beceriksiz yönetimin arkasında durarak.
Başkan kimki bu ne olsun.

Paraları bastılar 3 oyuncu aldılar o kadar.
3 ay sonra Belhandaya buna ve yönetime ağır küfür edeceksiniz ama iş işten geçecek.

P9 Gscimbom Mobile

bruma ile sneijder kim lan.

Bir zahmet yönetim adam gibi futbolcusunla halletsin böyle olayları.
Dursun yine kekliyor bizi sürdü atı sahaya bizde ağzımız açık izliyoruz...

P9 Gscimbom Mobile

yönetim vasat, tabi burda en büyük etmen kulübü kimsenin sahiplenmemesi, dursun özbek otomatikmen geldi gibi birşey.

tudor'a destek olmak zorundayız, bu sezon muhakkak sampiyonluk gelmeli, aksi halde kayyumluk olabiliriz.

yönetim vasat, tabi burda en büyük etmen kulübü kimsenin sahiplenmemesi, dursun özbek otomatikmen geldi gibi birşey.

tudor'a destek olmak zorundayız, bu sezon muhakkak sampiyonluk gelmeli, aksi halde kayyumluk olabiliriz.

İyi ama sonuna kadar ol bir zahmet. Üç dört ay sonra burun kıvırma.
Ben bu masalları çok duydum karnım tok beynim diri.

P9 Gscimbom Mobile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt