yarın fatih terim gelse şampiyon oluruz
GT-I9190 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
GT-I9190 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yahu arkadaş çıkıp sorumluluk alsana. Bir basın toplantısı düzenlemek bu kadar mı zor? 20 gündür çalışıyouz onlarla ilgili bilgi vermek için bari konuş. Antalyaspor'un hocası bile kamptan röportaj veriyor. Bu yönetime uyma başını yakacaksın. Madem otoritersin ben basın toplantısı yapacağım de çık konuş. İdeali Sneijder'i ve Belhanda'yı beraber kazanman ama bu gidişle ikisini de kaybedeceksin.
Yarin basin toplantisi var
İyi bari. Geç bile kaldı. Takım kaç gündür kampta Galatasaray taraftarını bilgilendirmek için en azından arada bir kameraların karşısına çıkmalı. Yönetimde bu işi akıl edecek bir tane profesyonel akıl yok ama bari kendisi bişeyler yapsın.
Kaçta bu arada toplantı?
3 ay sonra küfür edeceksiniz.
Biraz bekleyin.
Geldiğinde aynı şeyleri söylemiştim.
Sezonun bitmesi onu ipten aldı.
Sen kimsin Brumayla Sneijderle takışıp istediğin gibi onu bunu yolluyorsun ?
Bence biz çok yanlış yapıyoruz bunun ve o beceriksiz yönetimin arkasında durarak.
Başkan kimki bu ne olsun.
Paraları bastılar 3 oyuncu aldılar o kadar.
3 ay sonra Belhandaya buna ve yönetime ağır küfür edeceksiniz ama iş işten geçecek.
P9 Gscimbom Mobile
Lan kim ?bruma ile sneijder kim lan.
Lan kim ?
Tudor kim ?
P9 Gscimbom Mobile
Bir zahmet yönetim adam gibi futbolcusunla halletsin böyle olayları.hicbiri Galatasaray'ın önünde değil. bas kaldıranın basını kopartırlar.
Bir zahmet yönetim adam gibi futbolcusunla halletsin böyle olayları.
Dursun yine kekliyor bizi sürdü atı sahaya bizde ağzımız açık izliyoruz...
P9 Gscimbom Mobile
yönetim vasat, tabi burda en büyük etmen kulübü kimsenin sahiplenmemesi, dursun özbek otomatikmen geldi gibi birşey.
tudor'a destek olmak zorundayız, bu sezon muhakkak sampiyonluk gelmeli, aksi halde kayyumluk olabiliriz.