Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aynı duyguları yaşıyorum. Dün maç başlayana kadar Tudor'a sallayanlara kızıyor ve üzülüyordum. Ama bugün duygularım 180 derece değişti. Evet tek maçta ne yapamayacağını gördük. Rezalet.
Bilen bilir hep savundum kendi takımını kursun dedik yeni sezon başladı ortada ne takım var ne bi oyun planı.

Yıldızlar ile olan ilişkileri belli
Futbolcu değil koyun arıyo yanına
Selçuk tolga hala takımda neden?Çünkü onlar söz dinliyo

Yazık şöyle bi düşünce yapısı olduğunu yeni keşfediyorum

Bilen bilir hep savundum kendi takımını kursun dedik yeni sezon başladı ortada ne takım var ne bi oyun planı.

Yıldızlar ile olan ilişkileri belli
Futbolcu değil koyun arıyo yanına
Selçuk tolga hala takımda neden?Çünkü onlar söz dinliyo

Yazık şöyle bi düşünce yapısı olduğunu yeni keşfediyorum
ama işte 50 defa dedik son kurşunumuzu bi hırvat köylüsüne emanet etmeyin dedik,herif çapsızlığını geçen yıl belli etti zaten. bitiş senemiz olacak bu kalmaya devam ederse zararın neresinden dönersek kardır

Çoğumuz istiyorduk zamanında ama maalesef yıldız futbolculara karşı takıntısını hesap etmemişiz.
Bu saatten sonra kalması herkese zarar verir. Turu geçersek bile en geç kaybettiğimiz ilk derbiden sonra gider.
Tabiki parasını almadan gitmez.

Gomis i çıkarmayıp çift forvet yapsa bana göre suçlanacak bir yanı yoktu. Ama neden bunu yaptı hala aklım almıyor.

Normalde en başından beri Tudor'a karşıyım Karabük'te ne yaptı da bize hoca oldu hiç anlamadığım bir konu

Bence hiçbir şekilde büyük takım hocası olamaz

Sezon sonu röportajında soyunma odasında ki krizden bahsettiği zaman kendi takımını kurması için bir şans daha verilsin demiştim

Ama dün akşam bir kere daha net olarak görüldü ki Tudor'dan büyük takım hocası OLMAZ...

Naci Arkan: Tudor'un Galatasaray'da bir sistem oturtabileceğini düşünmüyorum.

Naci Arkan: Tudor'un Galatasaray'da bir sistem oturtabileceğini düşünmüyorum.
sistemi varmı ki oturtsun takım ne hücum yapabiliyor ne savunma yaptığı tek şey köy takımına karşı oynarken bile topu ve oyun hakimiyetini rakibe verip kendi sahasında beklemek,pres falan da yok. jorun takımı da hem hücumda hem savunma kötüydü ama bu bi seviye daha aşağı çekti futbol kalitesini, jor hiç değilse yüksek topa sahip olma yüzdeleriyle oynatıyordu takımı ve top hakimiyeti bizdeydi tudor da o da yok. jor kötü bi t.direktördü tudor ondan da kötü

bu adamda piskolojik olarak her türlü rahatsızlık var.okb,kişilik bozuklugu,şizofreni.hastahaneye yatırmalılar en acilden.

Ligde hic bir buyuk takima karsi pozisyon uretemedi bunun kurdugu takim. Hep mahkum oynadik. 2 hazirlik + dunku macta penaltilar olmasa gol dahi atamayacaktik. Pozisyona zaten giremiyoruz. 1-2 varyasyon ogret su takima. Bireysel gol atacak veya attiracak oyuncularida yolladin zaten... Adam ol benim tepemi attirma... Su takimi pozisyonlara girmeyi ogret

Not: yinede kovulmasi taraftari degilim...

SM-N910F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

son maçına çıkıyorsun , kariyerinin son maçına dikkat !

son maçına çıkıyorsun , kariyerinin son maçına dikkat !
Çıkmamalı, o maça çıkmamalı.

Geçen sene küme düşmüş Rize'de kadroya giremeyen Emrah Başsan'ın ayağına bakan bir takım çıkaracak sahaya. Çıkmamalı takımın başında sahaya.

Kendisine hiç bir zaman önyargılı olmadım. Hatta lig başlamadan gömenlere karşı çok kez savundum. Ama dünden sonra şahsen büyük hayal kırıklığı olduğunu düşünüyorum. Yine sezonun henüz başı, kadro çok dandik bu bahaneler kabul. Ama kadron ne kadar dandik olursa olsun hucum ve savunma anlayışıyla ilgili bi taktik planın olur. Kaliteli kadroyla bu planı uygularsın, dandik takımda ise beceremesen de uygulamaya çalıştığın görülür en azından. Dün görüldüki bu takımın henüz hiç bir stratejisi yok. Bizde kimse ne yaptığını bilerek oynamıyo, herşey doğaçlama. İddia ediyorum dünkü Galatasaray takımını begenmediğimiz Hamza bile oynatsa maçı kazanırdık. Kondisyon çalıştırması ve sıkı antreman iyi bişey ama görünen o ki kondisyon dışında hiç bir şey çalışmamış bu takım.

Dursun döneminde yaşadığımız tek istikrarlı bir şey var o da "gelen gideni aratıyor" deyiminin gerçekleşmesi.

Hem oyuncu hem de teknik direktör bazında. Tek Denizli uymadı buna, onu ben zerre aramadım Riek hocam gelince.

sent via GSC

Bu adam gitsin yerine isterse Hüseyin Kalpar gelsin ses etmeyeceğim, yeter ki defolsun gitsin!

Dursun döneminde yaşadığımız tek istikrarlı bir şey var o da "gelen gideni aratıyor" deyiminin gerçekleşmesi.

Hem oyuncu hem de teknik direktör bazında. Tek Denizli uymadı buna, onu ben zerre aramadım Riek hocam gelince.

sent via GSC

Tudor konusundan ayri birde bunu anlatmaya calistik burda ki bazi renktaslara.
Dursun basta oldukca, bir teknik direktör gider daha kötüsü gelir, Dursun basta oldukca bir iyi oyuncu gider, yerine cöp alinir ve mevcut olan cöplere eklenmis olur.
Ama ne dendi, ön yargilisiniz, adamlar biseyler icin didiniyor, he he didiniyor ama bazilari ne icin didindiklerini anlaya kadar biz düdüklenmis olucaz.

Biliyorum herkes kızgın ama bir şeyler yazmak istiyorum.

Tudor'a her şeye ve herkese rağmen hala güveniyorum. Bu takım Terim gittiğinden beri sürekli teknik adam değiştirdi. Bu kadar istikrarsızlık ancak alt lig takımlarında olur. Bu kadar amatörce yönetilen bir üst seviye takım olabilir mi? Olursa bizim gibi olur işte. Kulüpte açık şekilde yönetilememe sorunu var.

Gelelim Tudor'a; Evet, dün istenilen oyunu sergileyemedik,rezil sonuç aldık. Hepsi kabul ama bir anda her şeyi yıkmak olmaz. Haftaya elensek bile bu böyle. 2005-06 sezonunun başında Tromsö'ye yenildikten sonra ortalık yangın yerine döndü ama Canaydın hem kendini,hem Gerets'i riske attı ve sezon sonunda 83 puan gibi inanılmaz bir puanla efsane şampiyonluk geldi.

Dursun'dan elbette böyle şey beklenemez. Dursun her zamanki gibi kendini kurtarmak için yine hocayı kovar. Hatta sırf taraftar istedi diye fosilleşmiş Lucescu falan gelir. Büyük ihtimal yine başarılı olunmaz. Kim ne derse desin, ben hala Tudor'cuyum. Anlık tepkilerle bir yere gelinmez.
Diger konudada yazdim, evet ana problem Dursun ama Tudor da basli basina bir problem.
Gerets ile karsilastirmak yanlis, Gerets yeni sezona baslarken geldi, bu adam neredeyse alti aydir takimin basinda.
Bu zaman sarfinda birazcik olsun biseyler düzelmiyor ise eger, bundan sonrada düzelmez.

Tudoru savunmuyorum ama bizim yönetim değil oyuncular belirliyor teknik adamı. Avrupa da düne kadar selçuk sabri hakan baltayla ne kadar maça çıktık kazandık direndik oyuncular alenen hocayı satıyor. Sırf yerlerine oyuncu alıp pabucu dama atılmaması için tabi biz suçu teknik adamı yollayarak düzelmeye çalışıyoruz.

Sert ve ağır idman yaptıran teknik hocayı tok ve maddi olarak doymuş oyuncu sevmez. Tudor u şuan ne oyuncu grubu nede taraftar seviyor. Nereye kadar sürecek bu böyle?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt