Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Riekerink bundan daha iyi hocaydi vallah.
Bu herif den iyi at tepici olur. Gitsin atlari kostursun dursun tatmin olur ne güzel el kol hareketleri ile hayvanlara gaz verir.
dünden beri millete durduk yere sataşıp hakaret ediyor. bence artık ceza alma vakti geldi, vermeyecekseniz biz de küfür edek.
Hücum akrasyonu, tek paslar vs yapıyorduk arada en azından. Harbiden dediğin gibi gelen gideni aratıyor.
Allaha şükür bu sezonu da başlamadan bitirdik...
Reis fena gaza geldik bu adamı başa getirdiğimizde. Direk biz getirdik bunu Twitter'dan. Dursun ve saz ekibi olayı yatıştırmak için madem taraftar istiyor gelsin de susarlar belki diye kabul etti. Forumun çoğunluğu ben dahil baya sevinmişti...
Valla bilmiyorum reis ben hala sözümün arkasındayım Tudor 'da büyük suç var topçularda büyük suç var ama Dursun denen cünup ve sürüsü defolmadan Mou-CR7-Messi üçlüsü el ele gelse yine başarılı olamıycaz
O yüzden Mayıs 18 'e kadar en ufak bir başarı beklemiyorum
Yeri değil de, Fellaini diyorlar, ne düşünüyorsun?
Yemin ediyorum agir mal bu adam. Dünkü mac sonu aciklamalarini dinlediniz mi?
"Fark yaratacak oyuncumuz yoktu. Önde tehlikeli degildik, tehlikeyi yaratacak oyuncu yoktu" dedi. Allahim sinir krizi gecirecegim ulan Sneijder var lan Sneijder var, senin ve Dursun gibi beceriksiz adamlar yüzünden yeni bir utanc verici fiyasko yasattiniz bize.
Elinde tam aradigin adam var ama kadro disi birakiyorsun. Beter ol Hirvat oglu hirvat.