Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Riekerink bundan daha iyi hocaydi vallah.

Bu herif den iyi at tepici olur. Gitsin atlari kostursun dursun tatmin olur ne güzel el kol hareketleri ile hayvanlara gaz verir.

Riekerink bundan daha iyi hocaydi vallah.

Bu herif den iyi at tepici olur. Gitsin atlari kostursun dursun tatmin olur ne güzel el kol hareketleri ile hayvanlara gaz verir.

Hücum akrasyonu, tek paslar vs yapıyorduk arada en azından. Harbiden dediğin gibi gelen gideni aratıyor.

Hamzanin kovulmasi hatamiydi acaba yav. Gerci o ucube bsk.nin dunyaya gelmesi buyuk bi hata

Hücum akrasyonu, tek paslar vs yapıyorduk arada en azından. Harbiden dediğin gibi gelen gideni aratıyor.

Onun da dolu defosu vardi ama ara sira gercekten top oynuyordu takim. Bu Tudor geldiginden beri hücum yönümüz iyice kisirlasti, gelir gelmez Bruma'ya sardi sonra Yasin'in verimini sifira düsürdü, sonra Poldi'ye sardi sonra da Sneijder'e sardi.

Mal mi nedir bu adam cözemedim bir türlü cok degisik bir herif.

Bu adam ile ciktigimiz 5 kader veya hedef maci vardi.

Besiktas 0-1
Trabzon 0-2
IBB 0-4
Fener 0-1
Östersunds 0-2

Hepsinin ortak yönü hem bir puan bile alamamamiz hem de daha vahimi tek bir gol bile atamamamiz.

Allaha şükür bu sezonu da başlamadan bitirdik...

Reis fena gaza geldik bu adamı başa getirdiğimizde. Direk biz getirdik bunu Twitter'dan. Dursun ve saz ekibi olayı yatıştırmak için madem taraftar istiyor gelsin de susarlar belki diye kabul etti. Forumun çoğunluğu ben dahil baya sevinmişti...

Reis fena gaza geldik bu adamı başa getirdiğimizde. Direk biz getirdik bunu Twitter'dan. Dursun ve saz ekibi olayı yatıştırmak için madem taraftar istiyor gelsin de susarlar belki diye kabul etti. Forumun çoğunluğu ben dahil baya sevinmişti...

Valla bilmiyorum reis ben hala sözümün arkasındayım Tudor 'da büyük suç var topçularda büyük suç var ama Dursun denen cünup ve sürüsü defolmadan Mou-CR7-Messi üçlüsü el ele gelse yine başarılı olamıycaz

O yüzden Mayıs 18 'e kadar en ufak bir başarı beklemiyorum

Valla bilmiyorum reis ben hala sözümün arkasındayım Tudor 'da büyük suç var topçularda büyük suç var ama Dursun denen cünup ve sürüsü defolmadan Mou-CR7-Messi üçlüsü el ele gelse yine başarılı olamıycaz

O yüzden Mayıs 18 'e kadar en ufak bir başarı beklemiyorum

Yeri değil de, Fellaini diyorlar, ne düşünüyorsun?

Rikiring pas futbolu oynatıyordu, bari bir takım şablonu vardı. bu adam ne oynatıyor belli değil. ne pas yapabiliyoruz ne taktik var. tüm oyuncular başı kesik tavuk gibi koşuyor sahada.

Yemin ediyorum agir mal bu adam. Dünkü mac sonu aciklamalarini dinlediniz mi?

"Fark yaratacak oyuncumuz yoktu. Önde tehlikeli degildik, tehlikeyi yaratacak oyuncu yoktu" dedi. Allahim sinir krizi gecirecegim ulan Sneijder var lan Sneijder var, senin ve Dursun gibi beceriksiz adamlar yüzünden yeni bir utanc verici fiyasko yasattiniz bize.

Elinde tam aradigin adam var ama kadro disi birakiyorsun. Beter ol Hirvat oglu hirvat.

Yemin ediyorum agir mal bu adam. Dünkü mac sonu aciklamalarini dinlediniz mi?

"Fark yaratacak oyuncumuz yoktu. Önde tehlikeli degildik, tehlikeyi yaratacak oyuncu yoktu" dedi. Allahim sinir krizi gecirecegim ulan Sneijder var lan Sneijder var, senin ve Dursun gibi beceriksiz adamlar yüzünden yeni bir utanc verici fiyasko yasattiniz bize.

Elinde tam aradigin adam var ama kadro disi birakiyorsun. Beter ol Hirvat oglu hirvat.

Dursun tam kendi gibisini saha kenarında buldu.Düşündükçe nefesim daralıyor. :S

seni ve o hain dursunu döve döve göndereceğiz. içimden geçen küfürleri kağıda döksem sayfalar yetmez

hahaha bu ne lan

Eşi ve çocuğunu görmek için Zagreb'e gitmeyi planlayan Tudor, yenilgi sonrası kendine ceza verdi ve planlarını iptal etti. (Futbol Arena)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt