Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eski futbolcu olmasına rağmen bir başka oyuncuya bunları yapacak ve yaptıracak kadar, numarasını gitmeden alacak kadar zaaflarla dolu bir karakteri olması üzücü.

Teknik, taktik olarak şu transferler bitsin bakalım

ya kendin istifa edeceksin, yada kara bir hatira olacaksin o taraftar seni o statda tutmaz artik, dayak sana müstehak!

Tudora tekmeyi atıp. Hagi +sneijder ile de yeni sözleşme imzalarsın hemde daha az miktara. Ama nerede o kafa

Geçen seneyi unutalım. Bu sene Sneijder'i göndermesi ve Gomis - Eren değişikliği bunun çapını ortaya koyuyor...

Benim olmayan teknik direktörlük kariyerim bu igor tudor denen şaklabanın kariyerinden bin kat daha iyidir. Ulan göz göre göre sabote edip , ağzına ettiler takımın. Hala twitter tayfa , bu zihniyetin kafasına göre bu adamı getiren yönetim G.Saray'da hakimiyet sürüyor. El birliğiyle yok ettiler koskoca kulübü , görün bakın Muslera'nın gitmesi de yakındır.

Ne bir taktik , ne bir bok adamın geldiğinden beri yaptığı hiçbir şey yok. Seni başımıza musallat edenlerin ve senin gibi karakter yoksunu bir adamı allah kahretsin.

düşünmeden hamle yapan biri. tıpkı dursun gibi. takımın icine sıçtı, persembe günüde arkasına bakmadan tazminatını alır gider.

egosunu Galatasaraydan önde tutan bi mahlukat.o egonu alır ...taraftar.seni hırvat köylüsü seni.çok az kaldı.

Güvenmiyorum artık bu adama. Güya otoriter bi hoca ancak Sneijder isminin altında ezilmemek için yorum istendiğinde hep geçiştirdi utanmadan. Galatasaray hocasıysan çıkıp diyeceksin "ben istemedim" diye. Başkanın arkasına saklanan küçücük bi karakter. Kararlarını cesurca söyleyemeyen silik bi herif. Tez zamanda ekibimizden ayrılır ve kariyerinde başarılı olamaz umarım.

Sneijder sorusunda topukladı resmen

Sen büyük hoca filan olamazsın ben bunu gördüm.
Yıldızları idare edemeyen adam şampiyon filan olamaz.

Adam sana küfür mü etti?
Anana küfür mü etti sana saygısızlık mı yaptı ismini bile duymaya tahamülün yok.

ulan biz anadolu takımımıyız 11 kisi topun arkasına gecip mücadele edecez? bu kafayla bu ligde maç kazanamassın.

Güvenmiyorum artık bu adama. Güya otoriter bi hoca ancak Sneijder isminin altında ezilmemek için yorum istendiğinde hep geçiştirdi utanmadan. Galatasaray hocasıysan çıkıp diyeceksin "ben istemedim" diye. Başkanın arkasına saklanan küçücük bi karakter. Kararlarını cesurca söyleyemeyen silik bi herif. Tez zamanda ekibimizden ayrılır ve kariyerinde başarılı olamaz umarım.

baskan? cikaramadim?

önce dedim ki ekim ayını göremez

sonra eylül dedim

ve öztursun maçından önce de ağustosu göremez dedim

gideceksin hırvat köylüsü

ağlaya ağlaya zırlaya zırlaya gideceksin

İstediğini yaptırdı yönetime

Ama artık tek maç dahi

Yalnızca tek maç dahi kaybetme lüksü yok

oyuncular igor u sevmiyor. menemenspor gelse gol yemeden 2-3 atar gider, net.
Kim sevmiyor renktaş?

Bruma'yı istemedi, Sneijder karışıklık çıkarıyor dedi gönderdi. De Jong'u, Cavanda'yı desen keza yine öyle

Geriye kim kaldı ki karışıklık çıkarabilecek

Hee suratına gülüp arkadan iş çeviren bir grup varsa onu bilemeyiz ama öyle bir durumda bile şikayet edemez çünkü kendisi istedi bu durumu

Açıkçası umarım böyle bir şey olurda artık iyice patlama noktasına gelmiş taraftar olarak toplu bir temizlik yapma imkanımız ortaya çıkar

Dursun pisliğini
Tudor köylüsünü
Yüze gülüp arkadan kuyu kazan futbolcu müsveddelerini

Alayının.....

Son düzenleme:
Bu adam Galatasaray hocasi olarak 2018'i goremeyecek ama bu istedi diye Sniejder yollanildi. Rezil herif.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt