Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hakikaten sorular sona doğru şerefsizleşti en büyük tudor düşmanı olan ben bile üzüldüm.

Benzer bı soruyu riekerinkede sormuslardı

Selçuk maç boyu yokları oynamış, top Linnes'in ayağına gelince spikerin ettiği laf; 'bir oyuncunun hiç mi katkısı olmaz.' diyor. Basın önce adam olacak, ayrım yapmadan eleştiri yapacak !

prandelliye rahmed okuttu hiç beklemezdim bu kadarını da

3 defa neyi anlattı da güzeldi? Merak ediyorum.

Muhabirler biraz sivri dilliydi ama sen muhabire "istifa etsem hoşunuza gider değil mi" ve "maçlarda neyi farklı yapabilirdim, siz söyleyin" dersen muhabire de yavşaklık yapma fırsatı doğar.
o konuda da sen haklısın tuzaga düştü tudor.

ne olursa olsun ben böyle dobra ve düz adamları seviyorum. ilginç bir şekilde bu adamı geldigi günden beri tutuyorum. umarım başarılı olur. şu dakikada konuşulması gereken tudor degil yönetimdir. 3 senede yapılan saçma transferler yüzünden bu takım bu halde.

Terime soramıyorlar diyorsunuz da m.demirkol ardı ardına sorular sormuyormuydu? madem kabadayı terim o zaman demirkolu dövmesi lazımdı

Üzüldüm hocaya. Onur kırıcı sorular sordular, hiç kimsenin onuru bu şekilde yerle bir edilmemeli.
Valla ben de üzülür gibi oldum, sonra dünkü açıklamalarının üstüne bugün "takımın kapasitesi bu" açıklamasıyla bizlerle dalga geçtiği aklıma geldi. Müstehak dedim.

o konuda da sen haklısın tuzaga düştü tudor.

ne olursa olsun ben böyle dobra ve düz adamları seviyorum. ilginç bir şekilde bu adamı geldigi günden beri tutuyorum. umarım başarılı olur. şu dakikada konuşulması gereken tudor degil yönetimdir. 3 senede yapılan saçma transferler yüzünden bu takım bu halde.
Çok fazla saçmaladı Tudor, rezil bi basın toplantısıydı açıkçası. Nerdeyse her ifadesinde kendisiyle çelişti. Dün "eleriz" diyen adam "takım hazır değil" dedi durdu. Saygım nerdeyse 0 şu an kendisine.

Ulan dün Galatasaray bu takima elenemez deyip yine bizi rezil eden adamin basin toplantisina cikmasi asil utanilacak sey.

Allah kerim Fatih Terim.yoklugunda senol guneş bile sampıyonluklar gördü.özbek kardesler onunde ceketını ılıklerdı..

Valla ben de üzülür gibi oldum, sonra dünkü açıklamalarının üstüne bugün "takımın kapasitesi bu" açıklamasıyla bizlerle dalga geçtiği aklıma geldi. Müstehak dedim.

Adam takımı motive etmek için öyle konuştu dün. Sonuçta adam mikrofon aramıyor konuşmak için, teamüllere göre basın toplantısı düzenlemesi gerekiyor ve maç öncesi takımı motive edecek konuşmalar yapıyor. Eleştirilecek çok yönü var ama bu kısım bence oraya girmiyor.

Bu adam Karabük'te bayağı sistemli ve disiplinli top oynatıyordu ya, nasıl bu kadar rezil bir adama dönüştü anlamak mümkün değil.

Allah kerim Fatih Terim.yoklugunda senol guneş bile sampıyonluklar gördü.özbek kardesler onunde ceketını ılıklerdı..
gercekten ft gelsın belkı takım düzelir hic degılse hocanın mac ıcınde kı hareketlerıne gulerız futbolu güldürmezse

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt