- 22 Aralık 2014
- 4.005
- 261
- 653
Hakikaten sorular sona doğru şerefsizleşti en büyük tudor düşmanı olan ben bile üzüldüm.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Üzüldüm hocaya. Onur kırıcı sorular sordular, hiç kimsenin onuru bu şekilde yerle bir edilmemeli.
o konuda da sen haklısın tuzaga düştü tudor.3 defa neyi anlattı da güzeldi? Merak ediyorum.
Muhabirler biraz sivri dilliydi ama sen muhabire "istifa etsem hoşunuza gider değil mi" ve "maçlarda neyi farklı yapabilirdim, siz söyleyin" dersen muhabire de yavşaklık yapma fırsatı doğar.
Üzüldüm hocaya. Onur kırıcı sorular sordular, hiç kimsenin onuru bu şekilde yerle bir edilmemeli.
Valla ben de üzülür gibi oldum, sonra dünkü açıklamalarının üstüne bugün "takımın kapasitesi bu" açıklamasıyla bizlerle dalga geçtiği aklıma geldi. Müstehak dedim.Üzüldüm hocaya. Onur kırıcı sorular sordular, hiç kimsenin onuru bu şekilde yerle bir edilmemeli.
yigit bırı kötü diye digeri iyi olmak zorunda degıl rıekerink 10 gomlek ıyı olsa taraftar tudoru ıstemezdı zaten yerlı hoca ıs yapıyor bızde bu herıfıde cozemedım sapıttıRiekerink bundan 10 gömlek üstün hocaydı
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Umrunda olduğunu hiç sanmıyorum. Ayrıca Mert onur kırıcı kısımları tercüme etmedi zaten.
Çok fazla saçmaladı Tudor, rezil bi basın toplantısıydı açıkçası. Nerdeyse her ifadesinde kendisiyle çelişti. Dün "eleriz" diyen adam "takım hazır değil" dedi durdu. Saygım nerdeyse 0 şu an kendisine.o konuda da sen haklısın tuzaga düştü tudor.
ne olursa olsun ben böyle dobra ve düz adamları seviyorum. ilginç bir şekilde bu adamı geldigi günden beri tutuyorum. umarım başarılı olur. şu dakikada konuşulması gereken tudor degil yönetimdir. 3 senede yapılan saçma transferler yüzünden bu takım bu halde.
Valla ben de üzülür gibi oldum, sonra dünkü açıklamalarının üstüne bugün "takımın kapasitesi bu" açıklamasıyla bizlerle dalga geçtiği aklıma geldi. Müstehak dedim.
gercekten ft gelsın belkı takım düzelir hic degılse hocanın mac ıcınde kı hareketlerıne gulerız futbolu güldürmezseAllah kerim Fatih Terim.yoklugunda senol guneş bile sampıyonluklar gördü.özbek kardesler onunde ceketını ılıklerdı..