Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hep bahanelere siginan birinden bi bk olmaz yarin lig baslar kotu sonuc gelince alisma sureci felan uydurur bahanemi yok

teknik ,taktik bi yana adamlıgı 0.konuşma adabı 0.insan ilişkileri 0.yeri yok floryada.

Kesinlikle istifa etmemeli. Bu yönetime bir hoca ile tekrar başlıyoruz fırsatı vermemeli. Ya yönetim gidecek ya yönetim gidecek. Ondan sonra oturur Tudor'u konuşuruz.

Adam takımı motive etmek için öyle konuştu dün. Sonuçta adam mikrofon aramıyor konuşmak için, teamüllere göre basın toplantısı düzenlemesi gerekiyor ve maç öncesi takımı motive edecek konuşmalar yapıyor. Eleştirilecek çok yönü var ama bu kısım bence oraya girmiyor.
Dünle bugün arasındaki fark çok fazlaydı ama. Bugün en azından "şanssızdık/yanlış oynadık/rakip beklediğimizden iyi kapandı" falan dese yine dünkü ifadeleriyle çelişmiş olmazdı.

Bu adam Karabük'te bayağı sistemli ve disiplinli top oynatıyordu ya, nasıl bu kadar rezil bir adama dönüştü anlamak mümkün değil.

Üzerinde bu kadar baskı yoktu. Büyük takım yönetmek zor, hele Türkiye'de daha zor.

Fatih Terim de ilk geldiğinde 96 senesinde alınan sonuçlardan ötürü yerin dibine sokulmuştu. Ama o dönemki yönetim arkasında durmuştu ve başarı gelmişti. Bence -ne kadar rezil bir durumda olursak olalım- şans verilmesi en doğru seçim olur.

bu oyuncu grubuyla bundan sonra gelecek herıfte basarılı olamaz gıbı bari su transferlerı yapsalarda sonra kı hocaya ıyı topcular gelse

Adamın vizyonu şuradan belli herkese nerede yanlış yaptım diyip durdu sanki muhabirin biri çıkıp derinlikli futbol anlatacak köylüye. Hocalık Sinan'ı sağa koy, Gomis'i forvete koy bilmem kimi ortaya koy sonra sahaya sal mıdır? Bu herif galiba böyle zannediyor. Diz kadroyu adamlar kendiliğinden oynasın, öyle iş mi var hoca. Sonra işte Allahın hanzoları gibi biz Guardiola ile aynı eğitimi aldık dersin, siz aynı eğitimi aldınız da adam oyuna sizden 1000 kat daha derinlikli bakıyor onu napıcaz. Herşeyi geçtim bugünkü yediğimiz gol bunun hatası çünkü Maicon gibi bir adam alıyorsan madem geride son oyuncu olarak Maicon'u koyarsın Ahmet'i değil. 1 kişi de bunu demedi vallahi şaşırdım. Son adam olarak ağır diye düşünüp Maicon'a güvenip oraya koyamıyorsan o sorumluluğu Ahmet'e yıkıyorsan ne bok yemeye o kadar para verdirdin?

Kesinlikle istifa etmemeli. Bu yönetime bir hoca ile tekrar başlıyoruz fırsatı vermemeli. Ya yönetim gidecek ya yönetim gidecek. Ondan sonra oturur Tudor'u konuşuruz.
Sonuna kadar katılıyorum, tamam taraftar olarak görmek istemiyorum ama yönetimden önce artık hiç bir hoca gitmemeli bu Tudor dahi olsa ne zaman ki yönetim değişir şampiyon dahi yapsa bu adam o zaman direk değişsin isterim öyle bir olasılık yok da işte hayaller.

Feghouli, Fernando, Imbula, Denayer ve sol beki aldıracaksa, kalsın. Ama Sneijdere yaptıklarını bu camia unutmayacak.

He Feghouli yerine yok daha az maliyetli Tosic gelecekse, o 10 milyon verdiğin Belhandayı da alıp çekip gidebilir.

Ben anlamiyorum bu adama neden kiziliyor basında karaktersiz bir serefsiz var o ne derse o oluyor sonra gelip bu adama laf yapicam bak nasıl ele verdi her karari ortak alıyoruz diye bu kadar basit.

Dünle bugün arasındaki fark çok fazlaydı ama. Bugün en azından "şanssızdık/yanlış oynadık/rakip beklediğimizden iyi kapandı" falan dese yine dünkü ifadeleriyle çelişmiş olmazdı.

Sonuçta o da üzgün Talha. Üzerinde müthiş bir baskı var ve fena çuvalladı. Bu durumu zor atlatacak gibi görünüyor ama verdiği cevaplar çuvallamasının bir neticesi. Yoksa nispet yaptığını sanmıyorum.

Feghouli, Fernando, Imbula, Denayer ve sol beki aldıracaksa, kalsın. Ama Sneijdere yaptıklarını bu camia unutmayacak.

He Feghouli yerine yok daha az maliyetli Tosic gelecekse, o 10 milyon verdiğin Belhandayı da alıp çekip gidebilir.

O gün de yazdım bugün de yazıyorum Sneijder mevzusu Tudor'un ayağına sıkması oldu. Geçen seneden bu yana Sneijder'e mobbing yapan yönetim Tudor ile yaşanan krizi fırsat bilip yolladı adamı. Tudor da egosunun doğrusuna gidince iş O'na patladı.

O yüzden Dursun Özbek gitmeden Tudor gitmemeli.

ben en çok ahmeti oynatmasına karşıyım.gitmeli de diyorum ama kalırsa da bişey demem.gelecek oyunculara baglı.

Sonuçta o da üzgün Talha. Üzerinde müthiş bir baskı var ve fena çuvalladı. Bu durumu zor atlatacak gibi görünüyor ama verdiği cevaplar çuvallamasının bir neticesi. Yoksa nispet yaptığını sanmıyorum.
Eh orası da doğru tabi, o kafayla laflarını mükemmel şekilde tartamamış olması normal. Benim sinirden fazla yüklenmem gibi :asd2:

Dursun'un getireceği bütün adamlar başarısız olur o yüzden önce YÖNETİM İSTİFA!!!

Aynen öyle. Çok acemi çok hem de. Her cevapta bunu görüyorsun. Terim olsa orda her türlü kötü yenilgiye rağmen o muhabirleri yerin dibine sokardı. Şenol Güneş bile affetmezdi.

Dursun'u övmek için söylemiyorum ama Dursun'la Fener'den Türkiye Kupası'nı,Bjk'den Süper Kupa'yı aldık.Bu herifle derbi beraberliği bile zor alırız.Şu anda Tudor sorunu Dursun'dan daha büyük sorun bence.Dursun her türlü 2018 Mayıs'ı görecek.Bari yeni hoca getirsin de bu sezon bir şansımız olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt