Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dünle bugün arasındaki fark çok fazlaydı ama. Bugün en azından "şanssızdık/yanlış oynadık/rakip beklediğimizden iyi kapandı" falan dese yine dünkü ifadeleriyle çelişmiş olmazdı.Adam takımı motive etmek için öyle konuştu dün. Sonuçta adam mikrofon aramıyor konuşmak için, teamüllere göre basın toplantısı düzenlemesi gerekiyor ve maç öncesi takımı motive edecek konuşmalar yapıyor. Eleştirilecek çok yönü var ama bu kısım bence oraya girmiyor.
Bu adam Karabük'te bayağı sistemli ve disiplinli top oynatıyordu ya, nasıl bu kadar rezil bir adama dönüştü anlamak mümkün değil.
Sonuna kadar katılıyorum, tamam taraftar olarak görmek istemiyorum ama yönetimden önce artık hiç bir hoca gitmemeli bu Tudor dahi olsa ne zaman ki yönetim değişir şampiyon dahi yapsa bu adam o zaman direk değişsin isterim öyle bir olasılık yok da işte hayaller.Kesinlikle istifa etmemeli. Bu yönetime bir hoca ile tekrar başlıyoruz fırsatı vermemeli. Ya yönetim gidecek ya yönetim gidecek. Ondan sonra oturur Tudor'u konuşuruz.
Dünle bugün arasındaki fark çok fazlaydı ama. Bugün en azından "şanssızdık/yanlış oynadık/rakip beklediğimizden iyi kapandı" falan dese yine dünkü ifadeleriyle çelişmiş olmazdı.
Feghouli, Fernando, Imbula, Denayer ve sol beki aldıracaksa, kalsın. Ama Sneijdere yaptıklarını bu camia unutmayacak.
He Feghouli yerine yok daha az maliyetli Tosic gelecekse, o 10 milyon verdiğin Belhandayı da alıp çekip gidebilir.
Eh orası da doğru tabi, o kafayla laflarını mükemmel şekilde tartamamış olması normal. Benim sinirden fazla yüklenmem gibi :asd2:Sonuçta o da üzgün Talha. Üzerinde müthiş bir baskı var ve fena çuvalladı. Bu durumu zor atlatacak gibi görünüyor ama verdiği cevaplar çuvallamasının bir neticesi. Yoksa nispet yaptığını sanmıyorum.
Sonuçta o da üzgün Talha. Üzerinde müthiş bir baskı var ve fena çuvalladı. Bu durumu zor atlatacak gibi görünüyor ama verdiği cevaplar çuvallamasının bir neticesi. Yoksa nispet yaptığını sanmıyorum.
Dursun, çok net.Dursun mu daha yalancı yoksa Tudor mu acaba?