Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1 ay sonra rakipleri parçalayacağız demişti sözünde duracak gibi.

Muslera
Mariano Maicon Serdar Linnes
Fernando
Feghouli Badou Belhanda Asamoah
Gomis

Muslera
Maicon Fernando Serdar
Mariano Badou Belhanda Asamoah
Feghouli Gomis Garry( Garry yerine Belhanda, Belhanda'nın pozisyonuna Tolga'da olabilir)

Muslera
Mariano Serdar Maicon Asamoah
Fernando Badou
Feghouli Belhanda Garry
Gomis

Birçok dizilişfe oynayabiliriz aslında maç içinde geçişler zaten oluyor Asamoah transferi oyun içinde çok fazla esneklik sağlayacaktır

Şimdiden göklere çıkarmak için çok erken.Deplasman ve derbi performansını görmek lazım ve şimdiye kadarki deplasman ve derbi performansı çok kötü.Açıkçası kendisine hala güvenmiyorum.

[FONT=&quot]
Evren Göz:"Cenk Ergün, Tudor'a sahip çıktı. Cenk Ergün, 'Tudor bu takımın kurulmasında çok önemliydi.' dedi"

soru işaretleri hala mevcut ama bu temizlik harekatı takdir edilesi.
[/FONT]​

Bekleyip göreceğiz. Ufak da olsa bir kredi sağladı kendine ama köy takımına elenen adamı içeride süper oynayıp maç kazandı diye methiyeler dizemem. Zamana bırakıyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Üff revizyon diye zırlayan adamlar şimdi Östursuna elendik ama yıhamı diyor yaw,bu değişimi yapacak hoca lazımdı oda Tudor,Rikerink gibi sönük ve ne dense evet diyecek bir adamla uçuruma giderdik.Maçı kazandık diye demiyorum bunu puan kayıplarında da bu durumu savunacağım

takımı kurdu, istediği oyuncuları aldırdı ve selçuğu daha ilk maçtan kenara çekti bizde veya bizden sonra iyi hoca olacağı kesin ...karaktersiz yönetim yalakası hoca artıklarını görünce bu adama saygı duyuyorum ve duyulmalı diyorum en azından giderken arkasında iyi çalışmış güzel bir kadroyla bir devrim bırakacak enkaz değil ...

C5uUPdYWQAAw81A.jpg

Bence kendisine sabır gösterilmelidir. Bunca transferde vizyon sahibi olduğunu bizlere gösterdi yoksa sadece dursunun, ergünün yapacağı işler değil bunlar..

Fatih hoca gelsin deniyor kadroda, özellikle ilk 11 de yerli yok.. Siz kalkmışsınız dil bilmeyen adamı getirelim diyorsunuz..

Kusura bakmayın ama yemezler..

Tudora başta kızdım ama bu maç ciddi bir heves ve istek uyandırdı bende.

Koltuğuma çekilip tudoru eleştirmeden izlemeyi düşünüyorum..

düşüncelerinizin kıymet görmesi için iyiye iyi kötüye kötü diyebilmelisiniz.
bugün kaliteli kadro kurulmuşsa çöpler def edilmiş kalanı da yedek oturtulmuşsa bu tudor sebebiyledir.
portakalı gönderdi diye kindarlık yapmanın alemi yok . dün wes olsa takımda selçuk'tan bir tık üstte ancak oynardı. hızlı dikine oynayan takım oluşturdu aniden kontraya çıkıyoruz. lig için bu kontra çıkışları çok tehlike oluşturur rakibe.
üzerine geleyim derken iki kere düşünmek zorunda kalır.
dan dun oynamıyoruz ver kaçlarla çıkıp toplu savunma toplu hücum toplu baskı yapıyoruz.

ben böyle oyunu hiç hatırlamıyorum .

tekrar diyorum taktik-teknik bilgisi ne durumda bilemem ama kadro teşisini cok ii yaptı, takımı yavaslatan adamları kesip mücadeleci oyuncular aldırdı. umarım tempo ve coskumuz her mac üzerine koyar ve böyle devam eder. şampiyonluga herkesten daha cok ihtiyacımız var.

En azından şunu söyleyebiliriz; geçen sezon takımın başına geldiğinde gerçekten çok disiplinsiz bir takım vardı ve ben işin o kısmından Tudor'u muaf tutuyorum. Bizim acaba dediğimiz tek nokta, Östersunds idi. Ama bütün bunlara rağmen Tudor'un kendi kurduğu kadroyu nasıl oynatacağını merak ettim. Takım oyununu düşünmesi ve sadece yetenek ile değil oyuncuların karakterleriyle ilgili de oturup konuştuk ve karar verdik demesi çok farklı şeyler düşündüğünü ortaya koydu ve o düşündüğünü sonunda sahaya yansıttı. Tek bir maç ile ğöğe çıkaramayız elbette. Ama bu performans istikrarlı bir şekilde sürerse herkes benimseyecektir. Kanaatim pozitife doğru gideceği yönünde...

Son düzenleme:
Şu kadroya sneijderi tutmak yerine belhandayı aldıran zihniyeti anlamak güç.
Hoca olarak kendi ayagına ateş etmek resmen.

Sneijder ilk defa yanında top tutmayı pas yapmayı bilen rakip kaleye gitmek isteyen adamlarla oynama imkanı olacakdı.

Ama elinden aldı bu akıllı arkadaş.

Şu takımda sneijder ve podolski mutlaka kalmalıydı arkadaş. Mutlaka.

Sneijder bu takımı 3 level atlatırdı.

Biz bu hoca yüzünden daha pahalıya daha vasat bir adamı almak zorunda kaldık maalesef.

---------muslera----------
mariano -maicon-serdar-asamoah
-------ndiaye-fernando--------
--Feghouli-sneijder-Podolski---
-------------Gomis---------

olacaksa böyle olmalıydı

düşüncelerinizin kıymet görmesi için iyiye iyi kötüye kötü diyebilmelisiniz.
bugün kaliteli kadro kurulmuşsa çöpler def edilmiş kalanı da yedek oturtulmuşsa bu tudor sebebiyledir.
portakalı gönderdi diye kindarlık yapmanın alemi yok . dün wes olsa takımda selçuk'tan bir tık üstte ancak oynardı. hızlı dikine oynayan takım oluşturdu aniden kontraya çıkıyoruz. lig için bu kontra çıkışları çok tehlike oluşturur rakibe.
üzerine geleyim derken iki kere düşünmek zorunda kalır.
dan dun oynamıyoruz ver kaçlarla çıkıp toplu savunma toplu hücum toplu baskı yapıyoruz.

ben böyle oyunu hiç hatırlamıyorum .

Yazdıklarını okurken çok heyecanlandım.. Her cümle sonunda, acaba devam etmeli miyim? diye düşünürken inat edip bitirdim...

Bana şu duyguyu yaşattın;

Ana yolda ışıklardayım ve affedersin göğüslerim biraz irice büyük ve geçiş hakkı bende..

Yol 3 şeritli olduğu için karşıya geçmekte biraz çekinceliyim.. Cesaretimi topluyorum ve bir adım atıp yola çıkıyorum..

Ortasına varmadan sarı ışık yanıyor ben telaş ile koşuşturmaya başlıyorum, gögüslerim zıp zıp zıplıyor geçerken..

Engelde olamıyorum yüzümde hafif kızarmalar..

İşte mesajını okurken bu duygu bana geçti.. Postun ortasına gelince sanki sarı yanmıştı ve benim geri dönüşüm yoktu..

Teşekkür ederim.

adamlar takım içi disiplinde sorunlar çıkartıyor diye diego costa yı satış listesine koyuyor bir de gidip yerine adam almak için bilmem kaç milyon euro veriyor biz hala wesley de wesley

çemişgezekspor u tutun arkadaş, Galatasaray ın vizyonu fazla geliyor size

adamlar takım içi disiplinde sorunlar çıkartıyor diye diego costa yı satış listesine koyuyor bir de gidip yerine adam almak için bilmem kaç milyon euro veriyor biz hala wesley de wesley

çemişgezekspor u tutun arkadaş, Galatasaray ın vizyonu fazla geliyor size
Sen gider adamlara hangi teknik direktörü getirelim dersen adamlarda kendi düdüğünü çalar istediğini getirir istediğini yollar. Önce kendini eleştireceksin.

SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sneijder ilk defa yanında top tutmayı pas yapmayı bilen rakip kaleye gitmek isteyen adamlarla oynama imkanı olacakdı.

Biz bu hoca yüzünden daha pahalıya daha vasat bir adamı almak zorunda kaldık maalesef.

olacaksa böyle olmalıydı

Sneijderciyim ben de ama dünkü oyun sisteminden sonra Belhanda bu takıma cuk oturur o sisteme. Sneijder temposuz kalabilirdi. Yaşlandı biraz.

olacaksa böyle olmalıydı
sneijderi belki senden çok severim ama tempolu oyuna ayak uyduramaz belhanda dün mükemmeldi laf söyletmem

Koraya guvenmesi, sans vermesi beni cok mutlu etti.
Koray bu sezon tam bir joker olacak insallah. Hem onlibero hem defansta cok faidali olacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt