Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim aklım hala Östersunds maçlarında. Elendiğimize inanamıyor ve en büyük hatanın Tudor olduğunu düşünüyorum. Lig başladı ilk maçı aldık. Fenerbahçe maçına kadar 8'de 8 yaparsak kafamdaki Tudor imajı yenilenir.

Iceride iyi olacagimiz neredeyse kesin gibi duruyor, ama Tudor ile en büyük soru isareti deplasmanlar.

Iceride iyi olacagimiz neredeyse kesin gibi duruyor, ama Tudor ile en büyük soru isareti deplasmanlar.

Katılıyorum ve Osmanlıspor gibi güçlü bir takımla hemen ikinci hafta oynuyor olmamız çok önemli.

"Takımın oturması için 4-5 hafta geçmesi gerekir" klişesi Tudor için maalesef geçerli değil. Alınacak iki mağlubiyet her şeyi baştan aşağı değiştirecektir.

Teknik Direktörün takımın başarısına etkisi çok acayip değil bence, başarı için önce kadro ve sonra kulüp içi profesyonel yönetim. Kadro kuruldu gözüküyor, TR'de pro yönetim her kulüp için hayal. Tudor veya başka TD için geriye ütopik hayallere girmeden (Tolga'dan sol açık gibi) fazla zorlamadan, oyunlara dalmadan adamları olması gereken pozisyonlarda oynatmak kalıyor. Elimizdeki kadro için gerçekten sihirbazlığa gerek yok, işin fundementallerinde yanlış yapmasın yeter!

3922077f674f929327c1cfbdaf1fb8ae--juventus-tudor.jpg

arslan hocamm <33

Şu an düşündüğümde Avrupa'da olmamak bence çok daha iyi oldu. Ön elemelerle beraber minimum 12 maç yapacaktık. Çeyrek final oynasan 18 maç olacaktı. UEL'de çeyrek final bana göre hiç birşey ifade etmiyor.

Ne parasal olarak ne de prestij olarak katkısı yok. En basit örneği; Dnipro. Daha 2 sene önce final oynayan takım borç batağına girip, 2.lige düştüler. Bizim ülkemizde ne yazık ki bu kupa fazla abartılıyor.

Bu kupanın tek prestiji şampiyon olmak. Bu sayede hem CL'ye direkt gidiyorsun,hem süper kupa oynuyorsun. Şampiyon olmazsan bomboş turnuva.

Tudorun elinde hazir, gelismis oyuncular var ancak sampiyon olmamiz icin kendini de gelistirmesi lazim.
Galatasaray onun icin buyuk bi sans, bizde basarili olmazsa vasat bir hoca olarak kariyerini surdurmesi muhtemel.

Şu an düşündüğümde Avrupa'da olmamak bence çok daha iyi oldu. Ön elemelerle beraber minimum 12 maç yapacaktık. Çeyrek final oynasan 18 maç olacaktı. UEL'de çeyrek final bana göre hiç birşey ifade etmiyor.

Ne parasal olarak ne de prestij olarak katkısı yok. En basit örneği; Dnipro. Daha 2 sene önce final oynayan takım borç batağına girip, 2.lige düştüler. Bizim ülkemizde ne yazık ki bu kupa fazla abartılıyor.

Bu kupanın tek prestiji şampiyon olmak. Bu sayede hem CL'ye direkt gidiyorsun,hem süper kupa oynuyorsun. Şampiyon olmazsan bomboş turnuva.
Seneye şampiyonlar liginde 4.torbada olacaz ama olaya hiç o yönden bakmamışsın Avrupa puanımız çok ciddi azalıyor bu sene sonunda

Seneye şampiyonlar liginde 4.torbada olacaz ama olaya hiç o yönden bakmamışsın Avrupa puanımız çok ciddi azalıyor bu sene sonunda

olabilir ama çeyrek finale kadar gitsen 18 maç yapmış olacaksın. Bizim gibi yaşlı bir takım için inanılmaz zor olurdu bu. Şimdi ise sadece ligde çok daha eforlu bir şekilde oynayabiliriz.

Yani çeyrek finale kadar gitsek lig şampiyonluğu şansımız şimdikinden çok daha zordu. Alternatif olarak da zaten sıkıntılı takımız. Gomis mesela bu kadar maçı çıkarır mı? Bence imkansız.

UEL'de deplasmanlarda uzak oluyor zaten. Ukrayna,Rusya,Kazakistan,İsrail vb. yerler çok yorucu seyahatler.

10 puan farkla şampiyon olsa, Fatih hoca olsaydı 20 puan farkla şampiyon olmuştuk diyenler çıkacak ortaya.

Dursunla beraber gitmelisiniz.

karabüksporun başındayken kadıköyde falan rakip yarı sahada pres uygulatıyordu gerçi fırat sağolsun maç 5lik olmuştu fakat yine de fena oynamamışlardı başlarda

umarım kayseri maçındaki mentaliteyi deplasmanlarda uygulamamak gibi bir hata yapmaz, en azından derbiler dışında uygulanmalı

Tabi canım Uefa kupasının hiç değeri yok.

Böyle abuk zubuk adını ilk defa duyduğumuz takıma elendikten sonra bunu söylemek biraz da ne bileyim garip yani. Kendini avutmak gibi birşey.

Avrupa da puanımız azalıyor 4.Torba ya düşeceğiz ama Uefa Kupasının önemi yok orada puan toplamıyorsun sonuçta. Elenmemiz hayırlı oldu gerçekten. Tudor<3

sent via GSC

üstad can büyükü gökhan Zan ın tarihi tiradıyla möchengladbach semalarına uğurlayalım arkadaşlar:o

Korkmaması lazım. En büyük dezavantajı geldiği günden bu yana bu malesef. Birazcık adı büyük veya puan tablosunda yukarıda rakip görünce takıma hücum ettirmeyi unutuyor. Umarım değişmiştir bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt