Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
igora sardıran kahpe basın mensuplarını aykuta karşı görecez bakalım şimdi..!

10 puan farkla şampiyon olsa, Fatih hoca olsaydı 20 puan farkla şampiyon olmuştuk diyenler çıkacak ortaya.

Dursunla beraber gitmelisiniz.

Arttırıyorum Dursun ile Tudor el ele tutuşarak gitsin.Fatih Terim ile Arda Galatasaray'ın kapısından geçmesin bu olay sulh içinde çözülsün ve sessizce dağılalım.

Tabi canım Uefa kupasının hiç değeri yok.

Böyle abuk zubuk adını ilk defa duyduğumuz takıma elendikten sonra bunu söylemek biraz da ne bileyim garip yani. Kendini avutmak gibi birşey.

Avrupa da puanımız azalıyor 4.Torba ya düşeceğiz ama Uefa Kupasının önemi yok orada puan toplamıyorsun sonuçta. Elenmemiz hayırlı oldu gerçekten. Tudor<3

sent via GSC

Tudor özelinde seninle hemfikir olmasam da Uefa Kupası hususunda hemfikirim.

Sami Yen'deki hızlı, dikine ve iştahlı futbolu deplasmana da taşıyabilirse benim için olay biter.

Ben şampiyon olamasa bile o takımı ve teknik direktörünü sonuna dek desteklerim.

Wifi ismi gibi bir adı olan takıma elendik. Gözümden acayip derece de düşmüş durumda, bu kadro ile beklentilerinde üzerine çıkmak mecburiyetindedir kendisi, eleştirilerimizi şimdilik kesiyoruz.

Bu akşam puan kaybedersek bu hangi şartta olursa olsun tek sorumlusu bu şahıs olur. Ona rağmen bile yeneriz ama olur da bir Tudorluk yapar ise diye not düşeyim buraya.

SM-G530F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

az biraz kıymet bilin yahu . fatih terim diye yağmur duasına çıktığınız adam gelseydi selçuk banko 11 oynuyordu. bu adamların da en az yarısı alınmazdı.

Valla futbol maalesef bizim istediğimiz gibi bir oyun olsaydı çoğu hoca taraftarın onay vereceği transfer yapardı.
Bazıları diyor ki bukadar paraya herkes kurar bu takımı , biz ne hocalar ne paralar gördük . Kimisi azar azar 50 transfer yaptı kimisi adı duyulmamış topçuya 10'ar milyonlar verdi , kaç tane türk futbolcuya kaç tane manager'e el altından paralar gitti.
Bu yönetimde bu yıla kadar leş transferler yaptı ucuza mı yaptı tabi ki hayır , e yönetimde değişim olmadı , sd gelmedi , üst akıl tarzı biride gelmedi.Daha ilk transfer döneminde Tudor bu kadroyu kurduysa kötü'de oynatsa ben Teşekkür edip yollarım.Öyle sizin dediğiniz gibi parası olan kaç hoca böyle transferler yapmadı.

Uğur kardeşimde şimdi yukarda post girmiş,yukarda dediklerimi özetler nitelikte kastettiğim o düşünce yapısıydı işte.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt