Fatih Celik
10 Numara!
- 12 Ocak 2011
- 10.195
- 3.280
- 1.468
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1 hafta önce profil resmin arda turan'di...
Biz bos bosuna 'basarili olacak NOKTA' demedik... Futbol ulemalari koylu koyune zart zurt derken bos bosuna arkasinda durmadik hocamin... Hem ilk 2 haftadaki oyun, hem transferler hemde Arda yerine bek istemesi bu adamin futboldan nekadar anladiginin kanitidir!
Adam gibi cikin ozur dileyip destek verin adama lan... Hataliydiniz, kabul edin artik!
Yigit ciddi soruyorum. Sence yaptiklarin normal mi?Hocanin konusunda bile kaos yaratmaya çalışanlar var ilgimc
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bahsettigin maclarda kadro farkliydi. O kadro Île o zaman Mourinho bile basarili olamazdi, bunu biliyorsun.Böyle sekil sekil yazmana gerek yok.
Anlasilan 2 mac ile asiri gaza gelen kitlenin basinda geliyorsun sen de. Östersunds fiyaskosunun öyle 2 mac ile telafi olacak hali yok, insanlarin güveni tamamen zedelendi ve hatta haliyle de yok oldu böyle adini sanini ilk defa duydugumuz bir takima karsi elenince.
Bu adam bize geldiginden beri hic bir hedef macini kazanamadik. Hatta Östersunds ikinci maci disinda hic bir hedef macta gol dahi atamadik. Hedef maclardan kastim hem takim icin hem taraftar icin ölcü olan maclar (IBB,Fener,Besiktas,Trabzon, 2 Östersunds maci). Sen istedigin kadar hocayi savun, istedigin kadar arkasinda dur ama hic bir sekilde insanlardan özür bekleme hakkina sahip degilsin sadece 2 mac sonrasi burada böyle ukala ukala milleti suclayarak yazarak.
Tudor ciksin derbilerde bir görelim takimi yani zorluk derecesi daha yüksek maclarda, ligin ilk yarisi bitsin zaten sonra konusuruz bunlari zamani gelince. Öyle 2 mac hic birseye ölcü degildir. Cok cabuk gaza geliyorsunuz. Umut var evet ama hala cok erken böyle senin gibi fevri ve keskin konusmak icin.
Ortada basari falan yok cikmissin hocayi desteklemeyenler begenmeyenler özür dilesin diyorsun. Pardon da bu neyin kafasidir ? 2 mac kazandik diye mi bu afra tafralar, cok transfer yaptik diye mi? Bir bekle yahu, alt tarafi 2 maca ciktik.
Hatali falan degilim, kabul da etmiyorum kardesim özür de dilemiyorum. Benim burada birsey kanitlamama gerek yok, tam aksine Tudor hocanin bize birseyleri kanitlamasi gerekiyor ve sadece 2 mac ile de hic birsey kanitlamadi simdiye kadar. Tabi sana kanitladiysa da bu senin düsük dereceli beklentilerinden kaynaklidir.
Bahsettigin maclarda kadro farkliydi. O kadro Île o zaman Mourinho bile basarili olamazdi, bunu biliyorsun.
O kadronun gecen sezon as olan oyuncularina bu sezon yedeklikte bile burun kiviriyoruz...
Ve bak gor... Kadikoyde galibiyetimiz var bu sezon
SM-N910F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Geretste yenememisti ama 80 bilmem kac puanla sampiyon oldu Adam. Sonra bizel yolladik o baska ama Gerets nasil hocaydi ? Buda oyle iste. Gorunen koy kilavuz istemez rdasBunlar sadece bahane ve teselli, sen teselli edebilirsin kendini ben etmem. Maicon Belhanda Gomis vardi o maclarda mesela.
Elimizdeki o oyuncular ile bile yenmemiz lazimdi o dandik takimi, ilk mac yenildin diyelim ama kendi evimizde full stad ile yenmemiz gerekiyordu onlari.
Hele hele basin toplantisinda 4 atarak yeneriz diye atip tutarsan yenmelisin de.
Geretste yenememisti ama 80 bilmem kac puanla sampiyon oldu Adam. Sonra bizel yolladik o baska ama Gerets nasil hocaydi ? Buda oyle iste. Gorunen koy kilavuz istemez rdas
SM-N910F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Böyle sekil sekil yazmana gerek yok.
Anlasilan 2 mac ile asiri gaza gelen kitlenin basinda geliyorsun sen de. Östersunds fiyaskosunun öyle 2 mac ile telafi olacak hali yok, insanlarin güveni tamamen zedelendi ve hatta haliyle de yok oldu böyle adini sanini ilk defa duydugumuz bir takima karsi elenince.
Bu adam bize geldiginden beri hic bir hedef macini kazanamadik. Hatta Östersunds ikinci maci disinda hic bir hedef macta gol dahi atamadik. Hedef maclardan kastim hem takim icin hem taraftar icin ölcü olan maclar (IBB,Fener,Besiktas,Trabzon, 2 Östersunds maci). Sen istedigin kadar hocayi savun, istedigin kadar arkasinda dur ama hic bir sekilde insanlardan özür bekleme hakkina sahip degilsin sadece 2 mac sonrasi burada böyle ukala ukala milleti suclayarak yazarak.
Tudor ciksin derbilerde bir görelim takimi yani zorluk derecesi daha yüksek maclarda, ligin ilk yarisi bitsin zaten sonra konusuruz bunlari zamani gelince. Öyle 2 mac hic birseye ölcü degildir. Cok cabuk gaza geliyorsunuz. Umut var evet ama hala cok erken böyle senin gibi fevri ve keskin konusmak icin.
Ortada basari falan yok cikmissin hocayi desteklemeyenler begenmeyenler özür dilesin diyorsun. Pardon da bu neyin kafasidir ? 2 mac kazandik diye mi bu afra tafralar, cok transfer yaptik diye mi? Bir bekle yahu, alt tarafi 2 maca ciktik.
Hatali falan degilim, kabul da etmiyorum kardesim özür de dilemiyorum. Benim burada birsey kanitlamama gerek yok, tam aksine Tudor hocanin bize birseyleri kanitlamasi gerekiyor ve sadece 2 mac ile de hic birsey kanitlamadi simdiye kadar. Tabi sana kanitladiysa da bu senin düsük dereceli beklentilerinden kaynaklidir.
Riekerink'e niye bu cümlelerin birini bile demedin peki?Yazdıklarında haklısın ama herkese bunları demediğin de bir gerçek. (Bence)
Riekerink ile dandik bir takima elendik mi daha Uefa elemesinin ilk turunda? Böyle birseyin olmadigina göre kiyas yapmanin mantigi da yok. Bak Fatih Gerets örnegini vermis, cünkü mantikli örnek. Ikisinin arasinda bir bag var ikisi de Euro League de dandik bir takima karsi elendi.
Östersunds macina kadar ben Tudor'a karsi nötr düm, oradan sonra kayis koptu benim icin. Güvenimi kazanmasi icin 2 mac yetmez, hedef maclarindaki performansimiza göre fikrim degisebilir ancak.
Aklıma gelen en yakın örneği verdim,Riekerink hiç Avrupa'da oynamadığı için mantıken elenemez sonuçta.O da belli bir aşamadan sonra sert bir ivme kaybetti ama sen en son raddede eleştirdin sadece,Kayseri maçından sonra sinirleydi o da.Bu tarz konularda duygusal davranıp sevdiğin hocaya kıyak geçiyorsun gibi geliyor bana.
.9. haftadaki Fenerbahçe maçında imparatudorluğunu ilan edecektir.