Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav he he. Takım kötü gidince sorumlusu Tudor, iyi gidince ''e Tudor'luk bir şey yok ki''. Nah yok. Defalarca çalışılmadan o tam saha pres uygulanabilir mi bu kadar iyi yahu? Azıcık mantık. Takım tamamlanınca beklediğiniz oyunu bu takım oynayacak dedi, 2 haftadır adam sözünü tuttu. Değişiklikleri rezaletmiş. İnsan konuşmadan önce bir yedek kulübesine bakar yahu kim var diye.

Ben dahil olmak üzere hepimiz yeri geldimi zaten fazlasıyla eleştirdik. O zaman nasıl eleştirdiysek şimdi bu iyi oyuna helal olsun diyeceğiz elbette. Bunu yapmak zorlarına gidiyor heralde bazılarının. E malum, ortada takımın başarısızlığından sanal mastürbasyonunu yapan ve ''biz demiştik'' laflarıyla egosunu tatmin eden bi kesim var.

Boş boş konuşmayın. Yarın öbürgün üst üste kötü oyun vs oynanırsa, gelir yine burada eleştirisini elbette yaparız. Ama sırf eleştirmiş olmak için eleştirmeye çalışmayın. Komik duruma düşüyorsunuz.

Gidin foruma negatiflik yayın diye para veriyorlar heralde. Ne hikmetse hep de aynı kişiler.

Son düzenleme:
Başlığı 'Delikanlı Teknik Direktör' olarak revize edebiliriz.

Bu takımı Cesare Prande11i kurmadı, Igor Tudor kurdu. Kötü olduğu zaman eleştiri, iyi olduğu zaman övgü hak ediyor. Şuan övgüyü hak ediyor.

Adil olalım.

Yav he he. Takım kötü gidince sorumlusu Tudor, iyi gidince ''e Tudor'luk bir şey yok ki''. Nah yok. Defalarca çalışılmadan o tam saha pres uygulanabilir mi bu kadar iyi yahu? Azıcık mantık. Takım tamamlanınca beklediğiniz oyunu bu takım oynayacak dedi, 2 haftadır adam sözünü tuttu. Değişiklikleri rezaletmiş. İnsan konuşmadan önce bir yedek kulübesine bakar yahu kim var diye.

Ben dahil olmak üzere hepimiz yeri geldimi zaten fazlasıyla eleştirdik. O zaman nasıl eleştirdiysek şimdi bu iyi oyuna helal olsun diyeceğiz elbette. Bunu yapmak zorlarına gidiyor heralde bazılarının. E malum, ortada takımın başarısızlığından sanal mastürbasyonunu yapan ve ''biz demiştik'' laflarıyla egosunu tatmin eden bi kesim var.

Boş boş konuşmayın. Yarın öbürgün üst üste kötü oyun vs oynanırsa, gelir yine burada eleştirisini elbette yaparız. Ama sırf eleştirmiş olmak için eleştirmeye çalışmayın. Komik duruma düşüyorsunuz.

Gidin foruma negatiflik yayın diye para veriyorlar heralde. Ne hikmetse hep de aynı kişiler.

Gerçek Galatasaray taraftarına yakışır bir post :005:

Evet haklisin yedek kulübesinde kötü oyuncular var, artik bize pek faydasi olmayacak oyuncular.
Mesela bunlari oyuna alacagina genc oyunculari alsin.
Yine mesela defansta hala sorunlar var, zamanla cözülebilir bakicaz ama bunu elestirmekte gayet dogal.
Takim sezonu en erken acan takim olmasina ragmen kondisyonumuz hala daha yeterli degil.
Baskili, presli oyun iyi ama takim bunu macin geneline yaymiyor, bunun daha iyi yönetilmesi lazim.

Bunlarin disinda simdi sana yazacaklarimi yanlis anlama.
Biseyler iyi giderken daha hala iyi gitmeyen seyleri dile getirmek önemli.
Bunu alip millete laf cakmayi ben dogru bulmuyorum.

Takim yeterki iyi olsun, insallah dahada iyi olur ama daha erken.
Son iki mac iyiydi ama ilk etapta onuncu hafta, ondan sonra ilk yari sonunu beklemek lazim.

Son düzenleme:
Evet haklisin yedek kulübesinde kötü oyuncular var, artik bize pek faydasi olmayacak oyuncular.
Yine mesela defansta hala sorunlar var, zamanla cözülebilir bakicaz ama bunu elestirmekte gayet dogal.
Takim sezonu en erken acan takim olmasina ragmen kondisyonumuz hala daha yeterli degil.
Baskili, presli oyun iyi ama takim bunu macin geneline yaymiyor, bunun daha iyi yönetilmesi lazim.

Yok hocam, yanlış yönlerini söylemenin ne mahsuru olacak. Elbette söylesinler. Ama eleştirinin bir dozajı olmalı. Sinirlendiğim nokta da bu zaten. Ne demek ''Tudor'luk bir şey yok ki'' ya. Böyle saçma sapan bi yaklaşım mı olur?

Yok hocam, yanlış yönlerini söylemenin ne mahsuru olacak. Elbette söylesinler. Ama eleştirinin bir dozajı olmalı. Sinirlendiğim nokta da bu zaten. Ne demek ''Tudor'luk bir şey yok ki'' ya. Böyle saçma sapan bi yaklaşım mı olur?
Devraldigi günden beri günahlari ile ve sevaplari ile Tudorun olayi.
Bu, cogalarak bundan sonra böyle olmaya devam edecek.
Cogalarak cünkü Ademin söyledigi gibi cok iyi bir Kadro kuruldu, basarisiz olursa tepkiler hakli bir sekilde daha sert olur.

Benim icin su anda Tudor basarili degil, cünkü Avrupadan elenmek cok fena koydu bana.
Ama takim son iki hafta iyi top oynuyor.

Son düzenleme:
Birşeyler kötü giderken bunu alıp millete laf çakanlar fazlasıyla var burada, hatta bazıları bunu her hafta bile yapıyor....

Birşeyler kötü giderken bunu alıp millete laf çakanlar fazlasıyla var burada, hatta bazıları bunu her hafta bile yapıyor....
laf cakma sözünü ben yazdigim icin cevap veriyorum, yazdigimin herhangi bir yerinde iki taraftan biri hakli yaziyor mu?
Bu konuda malesef bende dahil, sende dahil, hic birimiz masum degiliz.

Son düzenleme:

Takim yeterki iyi olsun, insallah dahada iyi olur ama daha erken.
Son iki mac iyiydi ama ilk etapta onuncu hafta, ondan sonra ilk yari sonunu beklemek lazim.
Anlamazlar Renktaş boşuna kendini yorma.

Bunlar tweet ve transfer Taraftarı.

Senin dediğin kendini sabote ettiğini ima edenleri hala oyuna alması,onlardan medet umması ve yerlerine gençleri oynatamaması ne kadar korkak bir hoca olduğunu gösteriyor.

Ayrıca tudor basın toplantısından kaçmadı diye sevinenler, maç sonunda kendisine sneijder sorusu sorulduğunda arkasına bakmadan depar atarak kaçtığı gerçeğini çok çabuk unutmuş.

Neyse çok değil 2 ay sonra büyük maçları gol atamadan,poziyon bulamadan ve savunamadan bitirdiğimizde gerçekler herkesin yüzüne bir kez daha çarpacak.

Sürün yağlı surat!

Kötüyken eleştirildi, iyiyken arkasında duruluyo ve bunu garipseyen bazı kesim var.

İstiyolar ki bi insanı eleştirdiğin an ömür boyu o şekil gitsin hep kötüleyelim.

Hakkını vermek diye bir kavram var sanıyorum bazılarının yakınından geçmemiş bu söz.

Hep şikayet ama çözüm üretmeye gelince herkes sıfırın yukarısına çıkamıyor, tipik Türk insanı işte.

laf cakma sözünü ben yazdigim icin cevap veriyorum, yazdigimin herhangi bir yerinde iki taraftan biri hakli yaziyor mu?

Haklı olan yazdığını yazmadım, ama kötü zamanlarda sürekli laf sokma derdinde olanlar olduğu için doğal olarak aynı saçmalığı iyi oynadığımız zaman da oluyor.

Kötüyken eleştirildi, iyiyken arkasında duruluyo ve bunu garipseyen bazı kesim var.

İstiyolar ki bi insanı eleştirdiğin an ömür boyu o şekil gitsin hep kötüleyelim.

Hakkını vermek diye bir kavram var sanıyorum bazılarının yakınından geçmemiş bu söz.
Peki bak kötü niyetle sormuyorum, sence daha erken degil mi?

Lig başlayana kadar adamı gömüyorduk. Österssunds facialarından sonra yerin dibine soktuk adamı. Bize o zaman mantıksız gelse de açıklamalarını çatır çatır yaptı. Düzelecek eksiğimiz çok bu adamlarla olmaz dedi. Dinlemedik. Biraz da medya gazıyla adamı gömdük.

Şimdi çıkıp "Kandırıldık" diyerek günah çıkarabilir miyiz?

Kandırılmak değil. Çok sabırsızız. Malum Dursun başkanın kredisi çok az çünkü uzun bir süredir işler iyi gitmiyor. Taraftarın tahammülü kalmadığı için böyle oldu ama futbolda başarıyı yakalamak kolay olmuyor. Doğru işlerin yapıldığına insanları inandırmak gerekiyor önce. Kredi kazanmanın öncelikli yolu buradan geçiyor. Ayrıca futbol acımasız bir meslek. Skor iyi olmadıkça homurdanmalar da olacaktır. En iyi döneminizde olsanız bile alınacak bir mağlubiyet veya beraberlikte tepkiler oluşacaktır. Şu an görünen Tudor'un en azından bir oyun şablonunu oynatmak istediği ve kendi seçtiği futbolcularla bunu kısmen de olsa başarabildiği. Bu yüzden şu an onu desteklemek en doğrusu olacaktır. Nihai değerlendirme sezon sonunda zaten yapılacaktır.

Çok abartıyorsunuz Yasin, Selçuk, Eren falan bu ligde yedek bile olamayacaksa kimi alacaksın yerli yedek olarak? Toplasan kaç tane oyuncu var yerli olup yedek olabilecek?

Anlamazlar Renktaş boşuna kendini yorma.

Bunlar tweet ve transfer Taraftarı.

Senin dediğin kendini sabote ettiğini ima edenleri hala oyuna alması,onlardan medet umması ve yerlerine gençleri oynatamaması ne kadar korkak bir hoca olduğunu gösteriyor.

Ayrıca tudor basın toplantısından kaçmadı diye sevinenler, maç sonunda kendisine sneijder sorusu sorulduğunda arkasına bakmadan depar atarak kaçtığı gerçeğini çok çabuk unutmuş.

Neyse çok değil 2 ay sonra büyük maçları gol atamadan,poziyon bulamadan ve savunamadan bitirdiğimizde gerçekler herkesin yüzüne bir kez daha çarpacak.

Sürün yağlı surat!

Sen de 1 allahın günü için birazcık pozitif ol be renktaş

Peki bak kötü niyetle sormuyorum, sence daha erken degil mi?

Eleştir..

Hocanın eksikleri var de.

Oyuna müdahale etmede gecikiyo de

Herşey için erken ama takımda görünen bi yükseliş için hocanın hakkının verilmesinden yanayım. İleri ki zamanlarda hataları olursa yine eleştiririz ama hakkını verelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt