Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlk yarı sakin demiş takıma belli 2. Yarı düşmedik

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tolgadan en iyi şekilde verim alması için övgüyü hak ediyor bence.

Tolga takıma zarardan daha çok katkısı oluyor, şimdiden 4 gol attı. Bu mevki değişimden sonra oldu.

* sivas'ın hocası acemi gibi galatasaray 90 dakıkayı çıkaramıyor bekleyip bittikleri an saldıracağız tarzı açıklamalar yapmasaydı tudor belki de ilk arena maçı gibi vites yükseltip pres ve saldırı yapın diyecekti . ama takımın enerjisini ekonomik kullanmasını istedi. bu çok doğru bir hamle.
* skoru bulunca selçuk değişikliğini oyunu soğutmak adına yaptın ama vazgeç artık bundan .ben ümidimi kestim . selçuk'tan bir yol olmaz maç başını alır başka da iş çıkmaz ondan .
* penaltıları artık gomis'e kullandır. gol kralı olsun .

* sivas'ın hocası acemi gibi galatasaray 90 dakıkayı çıkaramıyor bekleyip bittikleri an saldıracağız tarzı açıklamalar yapmasaydı tudor belki de ilk arena maçı gibi vites yükseltip pres ve saldırı yapın diyecekti . ama takımın enerjisini ekonomik kullanmasını istedi. bu çok doğru bir hamle.
* skoru bulunca selçuk değişikliğini oyunu soğutmak adına yaptın ama vazgeç artık bundan .ben ümidimi kestim . selçuk'tan bir yol olmaz maç başını alır başka da iş çıkmaz ondan .
* penaltıları artık gomis'e kullandır. gol kralı olsun .
Maç taktiiğini maçtan önce açıklayan ilk mal olarak tarihe geçti.

Rüzgar birden tersine döndü. Acaba diyorum Tudor'un arkasında durup ısrar ettiler. Bu yeni bir serinin başlangıcı mı olacak.

50 Bin kişi oyuncularımızda bence baskı oluşturdu + yorgun düşmemizden dolayı önlem alınmış , genel durgunluğun sebebi bence bunlardı.
Tudor'un taktiğinin payı vardı ama yine çok mutluyum ben.
Sezarın hakkı sezara , tebrikler . :red:

Takım çıtayı öyle yere çıkardı ki; ilk yarı biraz durgunluk olunca eleştiriler falan başladı. Takım elbette hep böyle gitmeyecek,elbette yenilgiler,puan kayıpları yaşanacak ama istek,arzu böyle sürdükçe bunlar çok önemli değil.

Korkak herif yine gençleri oyuna alamadı.

Ayrıca gomis iyi kalayladi.
Yiyorsa bruma'ya yaptığın gibi gomisi de kadroya alma bakalım.

Neyse sen selçuk ve yasini oynatmaya devam et.

Sürün yağlı surat!

DIGlU3CVwAADcj4.jpg

Çok eleştirdim, ama şu 3 maçta tek tek sınavı geçti. Tolgayı çamurdan toplayıp parlattı. En büyük eksiği ezbere değişiklikler. Onlarıda aşacak inşallah. Böyle devam, büyük maçları çok merak ediyorum. İnşallah onlardan da alnının akıyla çıkar ve burada başta ben olmak üzere ağır eleştirenler özür diler

Östertsuns maçı sonrası çıktınız her konuya cevap verdiniz... Başka teknik direktörler cevap vermedi dedi.. Sizleri bütün basın mensupları adına tebrik ediyorum dedi... Tabi hemen Aykut olduğunu anladı. Tudor'da sert bir şekilde Geçen sene Konya'nın başında Aykut varken yere göğe sığdıramıyordunuz.. Geçen sene ben neysem bu günde oyum, Aykut Kocaman da geçen sene neyse o da bu sene o... Hiç bişey değişmedi.. sizin fikirleriniz sürekli hızlı bir biçimde değişiyor... Ardından bir hafta birini göklere çıkarıyorsunuz, ertesi hafta yerin dibine sokuyorsunuz gibi bişey dedi..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt