Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selçuk'u oyuna alarak pas yapıp, oyunu tutmaya ve kontra ataklarla vurmaya çalıştı ama planı ters tepti. Takım daha da geri çekildi, ileri hiç çıkamadık. Selçuk'u oyuna alsa bile çıkması gerken N'Diaye değil Ciğerci veya Belhanda olmalıydı. N'Diaye kontra atak oyununda çok daha büyük katkı sağlardı. Çalım atıp, topu ileri taşıyabilecek yegane adamı çıkarması çok yanlış bir değişiklik oldu.

Maçı stattan hatta sahanın dibinden seyrettim.Muslera dahil oyundan en son çıkacak olan ndiaye yi çıkartıp selçuğu nasıl oyuna aldığını bana kimse anlatamaz.Rıza ya sorsan o dakikada bu takımdan bi tane oyuncuyu çıkar dersen ndiaye der.Yerine giren selçuk resmen yaşayan ölü.Karşısındaki rakipler 60-70 dakikadır mücadele ediyorlar.Selçuk efendi oyuna yeni girmiş koşacak hali yok.Amatör küme dahil bu kadar formsuz oyuncu görmedim.Tudor'un bizi yaktığı maçlardan biri daha oldu bu maç.Eğer Tudor'la devam edersek şampiyonluk hayal.

Deplasman karnesi sikintili

Bu yönünü gelistirmedigi sürece deplasmanda zorlaniriz

Conte'de mesela bazi deplasmanlarda bugun bizim yaptigimiz gibi oyunu kilitliyor ama dogru hamlelerle basariyor bunu

Bugun dogru degisiklikler yapmis olsaydi plan tutardi ama yapamadi

Ndiayeyi yorgun diye çıkartmış olabilir milli maç sebebiynen

1-Oyunu okuyamama
2-Korkaklık(Selçuk zararlısını kesememesi)
Burası Karabük değil Galatasaray 1-0a yatmaz,ileriye 2 adam alsan formasıyla 2-3 fark atar,akıllı ol korkak herif

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu adam deplasman maçlarında berbat berbat.. gecmiside oyle

3 hafta boyunca yaptigi iyi islerden bahsetmeyenlerin alinan kötü bir sonuctan sonra elestirmeleri düsündürücü

Bugun elestiriyi tabiki hak ediyor ama gectigimiz haftalarda övgüyü hak ettiginde de övmekten kacinmayin

Sadece kötü sonucta birseyler yazinca kötü sonuca sevinmis gibi oluyorsunuz ki aslinda öyle degil,o yüzden yapmayin.
Ben üç maçtır takımın oyununu iyi biliyordum ama Tudoru hala başarılı bulmuyorum diyordum. Sebebide tam buydu işte, biraz zora giren maçlarda saçmalıyor. İşte bu durum yaptığı iyi şeylerin karşılıksız kalmasına sebep olabilir.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son düzenleme:
0-1den sonra takım geriye çekildi ve böylece antalya oyunu domine etmeye başladı

2. golü atana kadar hücum yapmamız gerekiyordu

sezon daha uzun ama bu taktiksel saçmalıktan vazgeçmesi lazım. Korkaklığa lüzum yok

Ndiaye-Selçuk değişikliği skandal.
Feghouli 75lerde en geç sahada olmalıydı, oyun düşmüşken ileride top tutamıyorsan; Selçuk gibi frikikten başka meziyeti olmayan bir adamı oyuna sokup , kontrolü beceremezsin.
Genel olarak sıcaklık ve kötü saha etkilemiş olabilir, ama oyuncu taktisyenliğinde hala sıkıntı mevcut kadro yapılanmasını bu kadar iyi analiz etmişken.
Neyse sağlık olsun(Sadece 2. Yarıyı canlı izledim, ilk yarı özet)

Lig başlamadan yazdım buraya bu Tudor'dan çok iyi kondisyoner olur diye.4.haftadayız hala aynı görüşteyim.Bir teknik direktörün kendini göstereceği en önemli anlar zorlu maçlardaki kırılma anlarıdır.Tudor geldiğinden beri tüm zorlu maçlarda oyunu okuyup doğru hamleleri bir türlü yapamadı.

Sampiyon olmadigi sürece basarisiz

Benim o mesajimda farkli seyler var aslinda ama neyse
Yok ben senin mesajını anladım. Ona değinecek olursak, iyi olan şeyler pek dile getirilmez, neden getirilsin ki, zaten beklenen, olması gereken odur diye düşünülür. Tudor zaten bunun için getirildi. Tudor ne zaman ekstra övülür, Şampiyonlar liginde gruptan çıkarır mesela o zaman övülür yada dört derbi maçının üçünü kazanır öyle övülür.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son düzenleme:
Arkadaş Galatasaray Sivas'ı yendi diye övecek miyiz hocamızı? Bu neyin beklentisi yahu. Bu sizin beklentileriniz herkesin olmak zorunda değil, Galatasaray Sivas'ı yenmesi haber değeri taşımıyor benim nazarımda veya X bir takımı bu derbi olmadığı sürece veya çok dramatik bir değişim ile sonucu etki etmediyse hoca neyini öveyim Galatasaray'ın sıradan bir Anadolu takımını yenmesi övgü beklenecek bir durum değil yenememesi de ki bugün ki gibi tırt bir rakibe karşı tabii ki eleştirilir ve eleştirilecek.

Tudor'da 1 gr beyin varsa haftaya Kasımpaşa maçına Feghouli ile başlar. Maç Arena'da olduğu için taraftarın gazını alması lazım. Yoksa herhangi bir puan kaybında annesine küfür edilir.

Sinirim geçmedi hala. İkinci yarı başlıyor, Antalya savunmasını önde kuruyor ve arkasında boşluklar bırakıyor. N' apman lazım, hızlı oyuncular ile arkalarına sarkmaya çalışman lazım değil mi? Peki bunu nasıl oyuncular ile yaparsın, hızlı oyuncular ile değil mi? E nasıl oluyor da sen orta sahadaki en hızlı oyuncunu çıkartıp, en yavaş olanını sokuyorsun. Yine kenardaki en hızlı oyuncularından Feghouli' yi oyuna almıyorsun. Bu yanlışları yapan adamdan bir şey olmaz, Galatasaray teknik direktörü hiç olmaz.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sinirim geçmedi hala. İkinci yarı başlıyor, Antalya savunmasını önde kuruyor ve arkasında boşluklar bırakıyor. N' apman lazım, hızlı oyuncular ile arkalarına sarkmaya çalışman lazım değil mi? Peki bunu nasıl oyuncular ile yaparsın, hızlı oyuncular ile değil mi? E nasıl oluyor da sen orta sahadaki en hızlı oyuncunu çıkartıp, en yavaş olanını sokuyorsun. Yine kenardaki en hızlı oyuncularından Feghouli' yi oyuna almıyorsun. Bu yanlışları yapan adamdan bir şey olmaz, Galatasaray teknik direktörü hiç olmaz.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Çünkü aklı fikri skoru korumakta, küçük takım anlayışıyla bakıyor. Feghouli'yi alıp 2'yi bulayım yok Selçuğu alıp skora yatayım mantığı var

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Selçuk'u oyuna alarak pas yapıp, oyunu tutmaya ve kontra ataklarla vurmaya çalıştı ama planı ters tepti. Takım daha da geri çekildi, ileri hiç çıkamadık. Selçuk'u oyuna alsa bile çıkması gerken N'Diaye değil Ciğerci veya Belhanda olmalıydı. N'Diaye kontra atak oyununda çok daha büyük katkı sağlardı. Çalım atıp, topu ileri taşıyabilecek yegane adamı çıkarması çok yanlış bir değişiklik oldu.

Top kapmakta cok zorluk yasadigin bir anda Selcuk gibi fizik kalitesi yetersiz ve top kapma becerisi Ndiayeye gore cok dusuk bir adami almak ben futboldan hic anlamiyorum demek.

Ek olarak Antalya'ya karşı bu mantıkla oynayan adamın 9-14. hafta aralar arasındaki zorlu derbi maçlarında yapacakları insanı korkutuyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bu adamın yardımcıları hic demiyormu acaba feghouliyi alalım cok geri cekildik selcugu almayalım

ne ise yarıyor yardımcılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt