- 6 Aralık 2009
- 14.446
- 818
- 1.738
Bence Yasin değişikliği gereksizdi. Mariano’nun hücum özellikleri daha iyi Yasin’den.
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
forumun yuzde 80 nıne bakılsaydı suan sag bekte sabrı sag önde adem büyük ortada gobeklı oynuyor td ıse abdullah avcıydıValla Recep sen olmayabilirsin de forumun yüzde 80'i benim gibi düşünüyor. Şansı yaver gitti hocamızın kazandık.
Takım calistirma; fizik-kondusyon yüklemeye eyvallah, şapka çıkarıyorum.
Ama oyunu okuma, rakibi analiz etme, oyuncu değiştirme konularında ciddi eksiklikleri, yanlisliklari olduğunu düşünüyorum.
Taktisyen olmadığı konusunda her türlü tartışmaya hazırım. Antrenörlüğü konusunda laf etmem. Ama hoca değil antrenör henüz oyuna müdahaleleri iyi değil bunu da ifade etmek isterim. Forumun yüzde 90'ını Sabri'ye 5 senedir sövüyor. Sabri kalsın diyen de görmedim.forumun yuzde 80 nıne bakılsaydı suan sag bekte sabrı sag önde adem büyük ortada gobeklı oynuyor td ıse abdullah avcıydı
Bence Yasin değişikliği gereksizdi. Mariano’nun hücum özellikleri daha iyi Yasin’den.
Taktisyen olmadığı konusunda her türlü tartışmaya hazırım. Antrenörlüğü konusunda laf etmem. Ama hoca değil antrenör henüz oyuna müdahaleleri iyi değil bunu da ifade etmek isterim. Forumun yüzde 90'ını Sabri'ye 5 senedir sövüyor. Sabri kalsın diyen de görmedim.
Oyuna müdahele etmek ile taktisyen olmak yada olmamak cok farkli olaylar... Hele bu taktik kelimesi, elestiri de de, övgülerde de cok bos bir sekilde kullaniliyor. Taktik demek oyunculari, fizik ve yeteneklerine göre, sistemin icinde olumlu bir sekilde kullanmkatir. Tudor´un hem belirgin bir sistemi vari, hemde bu sistem icinde oyuncularin taktik görevleri cok öznel olmak ile birlikte, cok da belirgin bir sekilde görülebiliyor...
Hatta Tudor taktik anlamda okadar dissiplinli bir hoca ki, taktigi disinda, iyi isler yapan oyunculara dahi cephe alabiliyor. Herkesin takim icin, yani sistem icinde, taktik görevlerine göre oynamasini istiyor. Bunun disinda oynayanlar, gol dahi atsa, oyunda diger oyunculari bozdugu icin, barindirtmak istemez saha icinde.
Taktik görev herkes verir oyuncularina, hatta bu konuda pek hata yapma sansin da yok profesyonel bir hoca olarak. Ama herkes oyunculara uygulatamaz, bu da pädagojik yetenekler gerektiriyor... Tudor´da ikisi de yeterince mevcut.
Yasini taze kan diye aldı gereksiz 1 hamleydi tabi bencede , sağ bek yedeğimiz yasin artık.
Adem ezber yapıyor hoca başka bir şey değil, bu gün yaptığı kumardı tutarsa kazanırdı. Tuttu kazandı. Ama bu demek değildir ki eleştirilemez. Elbette eleştireceğiz. Ama acımasız değilim, sezon başında düşündüğüm pozisyondan epey ilerideyiz. Bu kimyanın uyuşması ile alakalı idi. Henüz büyük bir maçta hocayı görmedik. Ama harika bir antrenör diyebilirim. Bir de takıntılı birisi gibi geliyor. İleri de göreceğiz. Acımasızca eleştirmiyorum. Ama eleştiri hakkımı da saklı tutuyorum.
Yasin den sağ bek falan denemez umarım.