Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Derim çünkü Tudor'u acımasız şekilde yerden yere vuranlar hep aynı kişiler ve ortak noktaları o.Eleştiri değil ki bu.Argümanlarla eleştiri getirilse belki katıldığım/katıldığımız noktalar çıkacak.Dün seninle çıktı mesela,rakibi baskı altına almışız yapman gereken tek şey Rodrigues gibi aksayan bir oyuncuyu alıp Feghouli'yi almak.Bu tarz argümanlarla gelinmiyor ki.Kötü teknik direktör,birazdan gelirler Terimciler,Terim'i isterler vb. hep böyle,nefret kokan önyargılı cümleler.Bu Belhanda konusunda da geçerli.İnsanın bazı yorumları görünce eksiklerini söyleyesi gelmiyor.Yani ortada eleştirilere değil art niyetli yorumlara karşı gösterilen bir tepki var.

Tudor'u savunanların hepsi değil ama Terimcilerin genel olarak Tudor'u desteklediği doğrudur.Bunun da Tudor antipatisinde/nefretinde etkili olduğunu düşünüyorum bazı kişiler özelinde.

Riekerink bey diyeceksiniz,yeni bir hoca yaratıyoruz olayı medyanın saçma sapan sorularından önceydi.O baskı arttırdı ama önceden de vardı zaten romantize etme.Bunu eleştirmiyorum,taraftar bunu yapar dediğim gibi.Bunun dışında Riekerink'e taraftarların genel olarak sallamaya başladığı dönemde bile laf etmeyenler vardı yukarda dediğim gibi.Benim de eleştirim buna zaten.Riekerink'e tek laf yok,Tudor'a gelince dikenler çıksın.Riekerink tecrübesiz de Tudor çok mu tecrübeli?Veya geçen sene farklı bir kadro mu verildi adama?Tudor'un geçen seneki performansı puantaj anlamında kötü tabi ama Riekerink de aynı fikstürde neredeyse aynı puanı topladı o da Başakşehir'e Trabzon'a vb. kaybetti.Taraftarları geç Riekerink'e laf etmeyip Tudor'u eleştirenler niye aynı hassasiyeti Riekerink'e göstermedi?Tudor'a geçen sene bile neler neler deniyordu hadi bu sene yeni kadro kuruldu vb. anladık.
Terim'i isterler vs ben yazdım onu kastettin sanırım. Onu boşuna yazmadım çünkü Tudor'u savunanlar 2-3 defa Tudor ile ilgili kırılmalar yaşadı ve Terim'i istedi. Şimdi yine Tudor'u savunmaya başladılar ama olası puan kayıplarında yine aynı şeyi yapacaklar bana göre.

Tudor'u genelde somut şeyler üzerinden eleştirmeye çalışıyorum ama geri dönüşler pek öyle olmuyor. Açıkçası söylediğin ideolojik yaklaşımı 2 taraf için de söylemek mümkün.

Son düzenleme:
Terim'i isterler vs ben yazdım onu kastettin sanırım. Onu boşuna yazmadım çünkü Tudor'u savunanlar 2-3 defa Tudor ile ilgili kırılmalar yaşadı ve Terim'i istedi. Şimdi yine Tudor'u savunmaya başladılar ama olası puan kayıplarında yine aynı şeyi yapacaklar bana göre.

Tudor'u genelde somut şeyler üzerinden eleştirmeye çalışıyorum ama geri dönüşler pek öyle olmuyor. Açıkçası söylediğin ideolojik yaklaşımı 2 taraf için de söylemek mümkün.

Mutlak doğrusu olan bir konu değil ki.Bu senenin riske edilme şansı yoktu,Fatih Terim bu camiayı bilen,şampiyonluğun nasıl geleceğini bilen ağırlığıyla bile şampiyon yapabilecek bir isim.Ben de dahil isteyenler oldu Terim'i.Ancak gelmedi,bu durumda da başka bir isme gitmeye gerek yok Tudor'la devam edilsin dendi.Tudor da şu ana kadar hocalık anlamında fena gitmiyor.İlk zorlu sınavdan başarıyla ayrıldı.Puantaj anlamında iyi olması da değil mesele,kaybetse dahi eski uyuz,mıymıy futbol yok en azından.

İkinci yazdığına ise katılmıyorum,bu şekil ortaya bir fikir/argüman sunmadan sadece yergi amaçlı birçok mesajını hatırlıyorum.Ha tabii ne yazacağına ben veya bir başkası karışamaz onda haklısın ama benim de düşüncem bu yönde.Doğru,Terimcilerden de veya başkalarından da ideolojik yaklaşanlar var.Herkesin bir ideolojisi/siyasi görüşü olabilir ama bunu futbolla harmanlamak yersiz buna gerek yok.İyiye iyi kötüye kötü denebilmeli.

bu kadar başarısından sonra TUDOR'u sevmeyen ya haindir ya da kuştur.

DKlalQ-WsAEOsHL.jpg

Hocamız gerçek bir Avrupa takımı yaratıyor,seni hak edecek ne yaptık be İmparatudor

Hoca Avrupa'dan elendiğimiz için hala o kanıtlama kısmında bazı soru işaretleri var.
Östersunds faciası olmasaydı da şu oyunu oynasaydık keşke.
Eminim daha fazla insan olurdu arkasında.

Dün maçta çoğu TD'de olduğu gibi isim ve soyisminin ilk harfleri yazmıyordu giydiği eşofmanında, sadece "Tudor" yazıyordu. Bugünde antrenmanda T.M. kısaltması kullanılmış.

Eğitim şart

Dün maçta çoğu TD'de olduğu gibi isim ve soyisminin ilk harfleri yazmıyordu giydiği eşofmanında, sadece "Tudor" yazıyordu. Bugünde antrenmanda T.M. kısaltması kullanılmış.

Eğitim şart
Bunu geçen ben de yazmıştım. "IT" yazmasın diye yapıyorlar galiba.

sent via GSC

Şeytaniniz bol olsun beyler. Yiyin birbirinizi

Dünkü değişiklerden evet maç döndü ama doğru muydu, kesinlikle yanlıştı.

Goller bu değişiklikler bazlı pozisyonlarda geldi desek haksızlık etmiş oluruz. Kötü etki etmedi yine de ama değişikliklerle maç falan almadı.

İyiye gidiyor takım evet ama gerçek seviyesini 9-14 arasında göreceğiz.

Değişikliklerin yanlış olduğuna katılıyorum ama gole etkisi olmadı demek yanlış olur. Feghouli zaten gol attı, ikinci golü Yasin ortaladı seken topa Tolga vurdu ki ben Tolga'nın çıkması gerektiğini düşünüyordum.

Değişikliklerin yanlış olduğuna katılıyorum ama gole etkisi olmadı demek yanlış olur. Feghouli zaten gol attı, ikinci golü Yasin ortaladı seken topa Tolga vurdu ki ben Tolga'nın çıkması gerektiğini düşünüyordum.
Fegho'nun girmesi yanlış değildiki çıkan adam yanlıştı. Tolga çıkabilirdi çıkmadı evet o ayrı ama goller ekstra goller.

Yasin sağ tarafa daha çok hareket getirdi desen mesela lafım yok ki Yasin'in girmesi de doğruydu bence.

Lato'nun yerine garryi sol beke cekmesi bi bakima mantikli.
Garry dehset sprint atiyor gol bulmak icin arkada bos alan kalackti mecburen emniyet olarak aldi oraya en azindan ben boyle dusunuyorum.
Yasin_mariano degisikligini anlam veremedim bende herkes gibi ama
Adam eksiltip oyundan dusurur diye tercih etmis olabilir.
Mac sonunda sorsalardi keske degerli basin mensuplari(!)

koskoca gs teknik direktörünün bi eşofmanı bile yok demek vay beee

Lato'nun yerine garryi sol beke cekmesi bi bakima mantikli.
Garry dehset sprint atiyor gol bulmak icin arkada bos alan kalackti mecburen emniyet olarak aldi oraya en azindan ben boyle dusunuyorum.
Yasin_mariano degisikligini anlam veremedim bende herkes gibi ama
Adam eksiltip oyundan dusurur diye tercih etmis olabilir.
Mac sonunda sorsalardi keske degerli basin mensuplari(!)

"Feghouli'yi bu golleri atsın diye aldık" - tr.beinsports.com

Burada soruyor ama Tudor tam açıklamıyor, sadece kazanmak içindi diyor. Ne kurguladığını açıklamamış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt