- 22 Kasım 2008
- 41.419
- 3.496
- 2.003
Tudor madafakas olabilir diye düşünmüştüm benTM=Bizim kondisyoner Toni Modric.Onun eşofmanını giymiş muhtemelen.
Eğitim şart
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tudor madafakas olabilir diye düşünmüştüm benTM=Bizim kondisyoner Toni Modric.Onun eşofmanını giymiş muhtemelen.
Olabilir. Ismi öyle.IT yazmasını ister misin peki?
Olabilir. Ismi öyle.
sent via GSC
Nasıl Riekerink JOR Terim FT isr Hamza HH ise Tudor da IT oluyor yani.Kendisi de öyle mi?
Nasıl Riekerink JOR Terim FT isr Hamza HH ise Tudor da IT oluyor yani.
sent via GSC
Köpek dememi mi bekliyorsun gerçekten.Dediğimi anladın işte,köpek anlamındaki IT mi diye sormuştum.
Mesleğimin isminin kısaltılmış hali IT, fazla takılmamak, art niyetli düşünmemek lazım.Dediğimi anladın işte,köpek anlamındaki IT mi diye sormuştum.
Köpek dememi mi bekliyorsun gerçekten.
sent via GSC
Mesleğimin isminin kısaltılmış hali IT, fazla takılmamak, art niyetli düşünmemek lazım.
MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Beğenmiyorum diye It diyecek değilim adama. Sinirden maksimum dediğim şey Hırvat hıyarı gibi şeyler.Öyle düşünüyorsan burada paylaşmanda bir sakınca yok yani imalı konuşmaktansa açıksözlü olmak lazım.
Insan ticareti mi yapıyorsun rengimMesleğimin isminin kısaltılmış hali IT, fazla takılmamak, art niyetli düşünmemek lazım.
MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Öyle olsa dünyada savaş olmazdı Sarper. İyi niyetli olmaktan kimseye zarar gelmez.Sana kalsa dünya güzel,kuşlar kelebekler uçuşuyor bütün evler pembe panjurlu reis.![]()
Beğenmiyorum diye It diyecek değilim adama. Sinirden maksimum dediğim şey Hırvat hıyarı gibi şeyler.
Benim IT yazmıyor demem bir istek değil bir tespitti.
sent via GSC