Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sarper´in tespitlerini büyük bir zevk ile okudum... Tamamen taraftarinin bu forumda, hatta sosyal medyada genel anlamda, ne profilde hoca istedigini yazabilirim... Iki tane cok kritik Nokta.

1. Transfer yaptirabilsin ki, Hamza mesela bu konuda zayif kaldiginda, yada istemedi, artik hangisini secerseniz, transfer yapmiyor, yada yaptiramiyor diye elestiriliyordu. Adam sistemine uygun kim varsa aldirdi.

2. Oyuncularin tavirlarindan rahatsizlik duyan taraftar, bunlari dizginleyecek, sabah aksam calistiracak bir hoca istiyordu. Oyuncuya dayali düzene göz yummayan, oyuncularin dissiplinsizliklerini, ve calismayan oyunculari cezalandiran bir hoca.

Tudor ikisini de yapti. Ancak cogu taraftar, takimda bazi oyuncular ile ilgili anti realist, surreal bir düsünce icinde bogulmustu. Özellik ile son yillarda yazmistim zaten, ama kimse inanmak istemedi. Tudor belirli kararlari, belirli oyunculara düsmanlik besledigi icin vermedi. Adam geldi, ve gördügü manzara kendisini sok etti. Dissiplinsizlik, oyuncuya dayali düzen hat safhada, ve hoca göndermek isteyen, onun üzerine oynayan bir oyuncu grubu.
Hasta bir takim vardi, parmak kangren olmus, Tudor´da o hasta parmagi kesti, bedeni kurtardi.

Hadi, adamin kararini yine yanlis bulabilirsin, farkli cözüm, fasa fiso. Ama kabul etmek gerekir ki, adamin kesin olarak yaptigi hamlelerin haklilik payi vardi. Adam sadece görevini yapti diye, nefret etmek cok sacma.

Bu adam yildiz düsmani da degil, Türkiye´de yildiz denilebilecek oyuncular da aldirdi, istedi. Ama sadece yildiz diye, ismi var diye, kimseye tahamül, yada ekstra bir hak tanimiyor.

Herseyi gectim, bu yapisi Türkiye´de sadece bir sampiyonluk degil, daha da uzun vadeli basari getirebilecek bir karakter yapisidir. Bu tarz hocalar bizde hep basarili olmustur... Takimin veziri hocadir, ve kim olursa olsun, ona itaat edecek. Kimse kariyerinden dolayi, aldigi paradan dolayi, kendini hocanin üzerini gectim, ayni seviyede dahi göremez. Bu durum su anki oyuncular icinde gecerli.

Galatasaray acisindan sampiyonluk, ve özellik ile besiktasin ücüncü sampiyonlugu aldirmamasi cok önemli. Tudor destegi fazlasi ile hak etti.

Son düzenleme:
sahadaki en iyi adamı çıkardı dün yaw. adam bile şaşırdı duruma.

Bence spor medyasi ve cogu taraftarlar henüz Igor Tudor´un hamlelerini cözemedi bile.

Iste Rodrigues sol bek, Yasin sag bek oynamismis filan. Kesinlikle dogru degil bu. Ikisi de bek filan oynamadi.

Adam bildigin 3-6-1, hatta 2-7-1 dizilisine gecti. Garry ve Yasin, cikan oyuncularin yerine gecmedi yani.

1629884_Galatasaray_SK.jpg

Igor Tudor, bu dizilise gecti ve kaybeden bir takim icin yapilmasi gereken cesaretli bir hamle yapti.

Peki bu dogru hamlede yanlis yok mu? Bence var.

Ben yine de Mariano´yu cikarmazdim. Mariano´yu öne ceker, Yasin´in yerine oynatirdim.

Her türlü daha faydali olurdu diye düsünüyorum. Onun disinda kaybeden bir takim icin cok akilli ve dogru hamleydi.

Bursaspor´un yürüyecek hali kalmamis, guardi düsmüstü zaten.

Mariano değişikliği Latovlevici ağlamasın diye yapılmış bir değişikliktir

Eğitim şart

AYnen dünde söyledim adam 3 4 3 e döndü yada 3 4 2 1 neyse...YAni iki bek yerine serdar maicon fernando 3 lüsü önünde de yasin rodri kanatı onların önünde belhanda feg.. 3 lü defansın neresinde bekler oynayacak.. Yani format değiştirmesine gerek yoktu denebilir ama yasin feg girerken beklerin çıkması normal.. Ayrıca marianonun şaşırmasıda normal çünkü performnansdan kenara alındığını sandı.. Ama sistem değişti onla alakalı kenara alındı.. Bursa 18 önünde inanılmaz kapanmış kalecisi mükemmel oynuyodu..Açmak için birebir yapabilen çalım atabilen içeriyi zorlayan iki oyuncu aldı bunları alırkende rodriden vazgeçmek istemedi zira oda zorlayan hızlı kataeden oyuncu...

Yani tamamiyle sahadaki formasyon değişti ..Bana sorarsan deiştirmesede galip gelebilecek kadar bastırdık ama hocanın reaksiyon vermesi oyuna müdahale etmesi oyunculara saldırın hissini vermesi açısından değişiklikleri olumlu buldum..Denesin istesin ısrar etsin bastırtsın oyuncusyu motive etsin winner bi takım kurgulasın
Yoksa sıradan hocalar gibi davranıp garantici olsa çıkar rodri yi al feg i çıkar tolgayı al ereni bak olmadı tüh bastırdık ama bursa iyi takıp kapandı açmak için herşeyi denedik olmadı galibiyeti hakettik ama olmadı önümüzdeki maçlara bakacaz..Bunu duymak istemezdim bence o zaman eleştirilmeliydi.Çünkü bunu yapabilecek kapasitede 100 tane adam vardı o gece burda forumda

Son düzenleme:
Öyle düşünüyorsan burada paylaşmanda bir sakınca yok yani imalı konuşmaktansa açıksözlü olmak lazım.
Beğenmiyorum diye It diyecek değilim adama. Sinirden maksimum dediğim şey Hırvat hıyarı gibi şeyler.

Benim IT yazmıyor demem bir istek değil bir tespitti.

sent via GSC

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt