Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.493
- 26.301
- 2.083
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yazdigimi begenmeyecek arkadaslar olacaktir hatta belirli bir grup dislike atacaktir (bazilari sirf gicikliktan) umrumda degil ama bu takimin hic bir hücum plani yok.
Ister katilin ister katilmayin bu benim düsüncem. Hersey dogaclama gerceklesiyor. Bu konunun üstünde durmali mutlaka cünkü Fener ve Besiktas maclarinda en büyük sorunumuz bu olabilir.
Neden? Adam kendi bakış açısından fikrini beyan ettiği için mi? Yapmayın bunları kardeşim. Hayır öyle değildi, şunları şunları yaptık deyip karşı fikir koyun ortaya ama şunları yapmayın.
Sen kimsin de bir baskasinin Galatasarayliligini sorguluyorsun. Belhanda'ya önce Allah belani versin yazip sonra tekrardan savunan dengesiz adamin tekisin.
Belhanda beynin... Yazdım çünkü o pozisyonda kendisine yakışmayacak bi pas attı. Daha sonra ise maçın genelinde güzel oynadı. Demekki belhandaya önce küfredip sonra övüyorsam objektifim demektir. Ayrıca GS lik sorgulamak değil bu. İnsanlarında bir sabır derecesi var. Yaptığın her yorum kötülügümüzü gösteren, isteyen, arzulayan. Kötü birşey olduğunda hoşuna gidiyormuş hissi veren yazılar. Şu maçta oyuncular pozisyonları değerlendirse 6-1 falan bitse ne yazacaktın çok merak ediyorum ? Aynı şeyleri yazabilecekmiydin.
Onlar için bu sezon hayal kırıklıgı cünkü böyle bi takım oyun beklemiyorlardı hocaya sövüp harcayacagını başarısız olacağını intikam alabileceklerini sanıyorlardı ama hoca kapakları taktıTudor'u beğenmeyen sevmeyen beyin tutulması yaşıyordur.
Şöyle bir takım izlemeyeli yıllar oldu. Hepimizin özlediği beklediği tablo bu. Neyin derdini yaşıyorsunuz ?
Şu kurulan kadronun muazzamlığına bakın yav. Aldırdığı bazı oyunculara burun kıvırdık ama o adamlar bile muazzam oynuyor. İnanılmaz bir kadro mühendisliği.
Milletin tek oyuncuya yatırdığı parayla şu kadroyu kurduk.
Adam be Adaaaaaam.
Recep, rica ediyorum yapmayın şunları, kendi karşı fikirlerinizi yazın geçin.Onlar için bu sezon hayal kırıklıgı cünkü böyle bi takım oyun beklemiyorlardı hocaya sövüp harcayacagını başarısız olacağını intikam alabileceklerini sanıyorlardı ama hoca kapakları taktı
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Recep, rica ediyorum yeter artık. Yapmayın şunları, kendi karşı fikirlerinizi yazın geçin.
Üstüme alınmadım ki, sadece boşu boşuna karşı karşıya geliyorsunuz, gerek yok. Bazen kavga edenler işin içinde oldukları için duramazlar, dışarıdan müdahele etmek lazım, gerek yok kavga gürültüye.Sen niye üstüne alınıyon kenan
Üstüme alınmadım ki, sadece boşu boşuna karşı karşıya geliyorsunuz, gerek yok. Bazen kavga edenler işin içinde oldukları için duramazlar, dışarıdan müdahele etmek lazım, gerek yok kavga gürültüye.
Neden? Adam kendi bakış açısından fikrini beyan ettiği için mi? Yapmayın bunları kardeşim. Hayır öyle değildi, şunları şunları yaptık deyip karşı fikir koyun ortaya ama şunları yapmayın.
Yahu ver, verme demedim ki ama böyle vermek gerekmez. Bende verdim cevap, ne dedim bu maç için öyle olduğunu düşünmüyorum dedim. Bu kadar yahu, altı üstü futbol kırmayın bir birinizi.Haksız adam susup oturur hala sırf eleştiricem diye sacma sapan şeyler konuşan adama cevap vericez tabi ki