Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O kadar salladınız ki adama deplasmandaki maçı alırsak tarihe geçerse şaşırmam :asd22:

işin trajikomik tarafı geçen yılki derbiler ve bu fener maçında rakibe göre oyun kurguladı ve hiç birini kazanamadık. hani deplasmandaki derbilerde rakibe göre oyun kurgularsın onu bi derece anlarım da büyük bi takım kendi sahasında kendi oyun planıyla futbol oynar rakip onu durdurmaya çaışır işin özü budur. bu herif geçen yılki fener ve bjk maçlarından ders çıkarmamış,bu maçta da aynı haltı yedi ve takımı rakibi durdurma amacıyla sahaya çıkardı kendi oyununu oynamak amacıyla değil.

Fb ve Bjk'nin 8 puan önündeyiz.Her maçı kazanamayacağız gibi bir durum söz konusu

Büyük maçları kazanmadan da şampiyon olabiliriz evde maç kaybetmesek kafi

Benim demek istediğim bak Riek sevmem ama gönderilmesi hatalıydı.Bizi kaç hafta geriye götürdü sezonu kaçıncı bitirdiğimiz malum

Şimdi aynı hatayı yaparsak lig biter Bjk şampiyon olur bu kadar basit yemişim büyük maçını
Bu maçta alınan beraberlik mağlubiyettir benim gözümde. Bu maç o bahsettiğin puan kaybedilecek maç değil. Haftalardır ligin en çok övülen takımıyız, fener en çok eleştirilen takımı. Sen bu takımı güle oynaya yenemiyorsan, maçın bazı bölümlerine hakimiyeti veriyorsan rüzgarın durur. Üstüne bir hafta sonra zor bir deplasmana gideceksin, Allah korusun orada mağlup olursan, bu hafta moral bulan rakibin de kazanır ise rüzgar hafif hafif terse esmeye başlar.

işin trajikomik tarafı geçen yılki derbiler ve bu fener maçında rakibe göre oyun kurguladı ve hiç birini kazanamadık. hani deplasmandaki derbilerde rakibe göre oyun kurgularsın onu bi derece anlarım da büyük bi takım kendi sahasında kendi oyun planıyla futbol oynar rakip onu durdurmaya çaışır işin özü budur. bu herif geçen yılki fener ve bjk maçlarından ders çıkarmamış,bu maçta da aynı haltı yedi ve takımı rakibi durdurma amacıyla sahaya çıkardı kendi oyununu oynamak amacıyla değil.
aykutta süper finalin son macinda alexi yedek birakip galatasaraydan gol yememeye calismisti. mac 0-0 bitti biz sampiyon olduk. ite kaka bi tane atariz yemeyelim diye cikardi herif son macta bildigin. öyle taktikler asla basarili olamaz. kadiköy'de hakem katliamiyla yenilmesine ragmen senol hoca catir cutur top oynatmisti ayni kadroyu bozmadan..

90 dakika ofansif oynasaydık bunlara en az 4 gol atardık

Adam büyük maçlarda takımı korkak gibi oynatıyor

Daha lideriz ama gelecek maçlarda risk almasını bilecek
Riske falan gerek yok, Bursa maçı risk aldı, risk odur. Takımı geri çekmesin yeter, orta saha oyuncularını ikide bir stoperlerin arasına sokmasın yeter. Galatasarayın kadro olarak, derbi öncesi haftalarda oyun olarak üstün olan Galatasarayın, öyle sezonlarda hangi derbide skoru almadan geri çekildiğini gördünüz?

aykutta süper finalin son macinda alexi yedek birakip galatasaraydan gol yememeye calismisti. mac 0-0 bitti biz sampiyon olduk. ite kaka bi tane atariz yemeyelim diye cikardi herif son macta bildigin. öyle taktikler asla basarili olamaz. kadiköy'de hakem katliamiyla yenilmesine ragmen senol hoca catir cutur top oynatmisti ayni kadroyu bozmadan..
tudor bi türlü bu eziklik psikolojisinden kurtulamadı adam hala kendini paok karabük hocası zannediyor. galatasaray şl deki zorlu deplasmanlar ve beraberliğin yeterli olduğu derbi deplasmanları dışında kendi oyun planı dışına çıkmaz, kendi oyununu rakibe kabul ettirir ettirdiği sürece kazanır.

latovlevici mesela, evet linnes'ten kötü oynuyor ama sol ayakli diye oynatiyor olabilir. tercihtir, eyvallah da sen önüne rodrigues'i koymazsan o adam tek basina hicbirsey yapamaz o kanatta.

hem savunmada güvenli duracak hem ofansta is yapacak bir oyuncu olmadi asla, olamaz. sol tarafi iyi kötü kapatip rodriguesin arkasindan bindirip yakin direge ortalayacak veya rodriguesle al ver yapip rodriguesi iceri sokmaya calisacak. latovlevici'den yapamayacagi seyler bekleyemezsin.

mariano bile tek basina feghouli olmadan zorlanir. adam kac kisiyi calimlayip topu getirdi daha macin basinda. her zaman öyle 3-5 kisiden siyrilip is yapamaz. bek oyuncusu tek basina koridorda olursa hücumda top kaybettiginde arkada bir adam eksik oluyoruz, kademesine stoper veya orta sahadan biri girse onun yerine biri gelmesi gerekecek yine.

tudoru anlamak mümkün degil yahu. basit oynatacaksin, basit kadro kuracaksin. ne kadar zormus abi inanilir gibi degil yahu. isleyen düzene comak sokmasa olmaz her derbide.

bursa macinda iki beki cikaran adam bugün eren derdiyok disinda kimseyi birakmadi ön tarafta. resmen eziklik göstergesi yapti.

Son düzenleme:
Bu maçta alınan beraberlik mağlubiyettir benim gözümde. Bu maç o bahsettiğin puan kaybedilecek maç değil. Haftalardır ligin en çok övülen takımıyız, fener en çok eleştirilen takımı. Sen bu takımı güle oynaya yenemiyorsan, maçın bazı bölümlerine hakimiyeti veriyorsan rüzgarın durur. Üstüne bir hafta sonra zor bir deplasmana gideceksin, Allah korusun orada mağlup olursan, bu hafta moral bulan rakibin de kazanır ise rüzgar hafif hafif terse esmeye başlar.

Çok ekstra galibiyetler aldık Bursa,Karabük maçları gibi

Ben kayıp olarak görmüyorum ama haftaya puan kaybedersek dediklerin olabilir.Biz bu tip maçlardan sonra iyi tepki veriyoruz bakalım ne olacak.Rakipte haftaya Sosa,Yusuf yazıcı yok bu +

Muhtemelen Burak bize yazar

Riske falan gerek yok, Bursa maçı risk aldı, risk odur. Takımı geri çekmesin yeter, orta saha oyuncularını ikide bir stoperlerin arasına sokmasın yeter. Galatasarayın kadro olarak, derbi öncesi haftalarda oyun olarak üstün olan Galatasarayın, öyle sezonlarda hangi derbide skoru almadan geri çekildiğini gördünüz?

Ofansif oynayarak risk alsin işte

Çok ekstra galibiyetler aldık Bursa,Karabük maçları gibi

Ben kayıp olarak görmüyorum ama haftaya puan kaybedersek dediklerin olabilir.Biz bu tip maçlardan sonra iyi tepki veriyoruz bakalım ne olacak.Rakipte haftaya Sosa,Yusuf yazıcı yok bu +

Muhtemelen Burak bize yazar

Sinan Bilgin

maçı izledim tudor'a sallanacak bir durum göremedim . takım gayet de basıyor istiyordu kaç tane de pozisyona girdik . cüneyt şerefsizi penaltımızı verseydi galip ayrılsaydık tudor yine övülecekti. bazıları skor odaklı yorumlar yapıyor .
şunu diyebilirim: belhanda kırmızı görme ihtimali yüksek bir oyuncuydu selçuk ile değiştirebilirdi.
Fatih şu yoruma kurallar olmasa çok küfür edilir. Ne basması yahu, ikinci yarı Belhanda atılana kadar iyiydik, onun dışında ilk yarının ilk beş on dakikası sonrası kendi yarı sahamızda oynadık.

Iyice abartiniz gomis'in kacirdigi,feghouli'nin kacirdigi,Tolga'nin kafa vurusu pozisyondan sayilmiyor mu

Tamam takim mental olarak hazir degildi bunda sorumlu tudor'dur nasil ki simdiye kadar topladigimiz puanlarda büyük pay tudor'un sa bugun de öyle ama fener bizden üstün oynadi diyen sacmaliyordur

Bakin Verilmeyen 2 penaltiyi saymiyorum ki aslinda saymam gerekir yapilan hakem tarafindan tam bir serefsizlik
Sorun olan bu saydıkların ilk yarının on dakikası ve ikinci yarı Belhanda atılana kadar olan zaman diliminde gerçekleşti. Sayılan bir iki pozisyonda karambolden oluşan, herhangi bir organize atak değil. Onun dışında kendi sahamızda oynadığımız bir maç oldu.

Fatih şu yoruma kurallar olmasa çok küfür edilir. Ne basması yahu, ikinci yarı Belhanda atılana kadar iyiydik, onun dışında ilk yarının ilk beş on dakikası sonrası kendi yarı sahamızda oynadık.

yahu fener beraberlik aldı diye adamlar bayram ediyor . ben daha silik bir futbol bekliyordum belhanda öküzü takımı sabote etmese almıştık belki de .
zaman zaman aktif dinlenme molaları verdik ama rakibe bireysel hatalar hariç pek fırsat vermedik bozduk yani. fakat skor üretemedik işte. tabi cüneyt çipinin de katkıları oldu.
ben sizler kadar karamsar değilim oyundan genel olarak memnun kaldım .

yahu fener beraberlik aldı diye adamlar bayram ediyor . ben daha silik bir futbol bekliyordum belhanda öküzü takımı sabote etmese almıştık belki de .
zaman zaman aktif dinlenme molaları verdik ama rakibe bireysel hatalar hariç pek fırsat vermedik bozduk yani. fakat skor üretemedik işte. tabi cüneyt çipinin de katkıları oldu.
ben sizler kadar karamsar değilim oyundan genel olarak memnun kaldım .
Ne diyim, yapacak bir yorumum yok inan ki. Bahsettiğim bölümler dışında ben pek bişey göremedim, aksine skoru almadan geri çekilen bir Galatasaray gördüm.

Ne diyim, yapacak bir yorumum yok inan ki. Bahsettiğim bölümler dışında ben pek bişey göremedim, aksine skoru almadan geri çekilen bir Galatasaray gördüm.

belhanda kırmızı görene kadar skoru almak için çaba sarf ettik. kaç defa da yaklaştık . ancak kırmızıdan sonra çekilmemiz doğru karardı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt