Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam şu kısmı anlamadım?

Arkadaşın dediği şu bizim takım 3 lü stoper oynayamaz.Çünkü 3lü sistemde çakı gibi beklerin olacak dinamo misali ileri geri gidip gelecekler.Mariano öyle bir bek değil fizik gücü kısıtlı teknik bir oyuncu.Dünkü maçın ilk 11 inde sol bek te olmadığı için.Resmen 5-3-2 gibi oynadık.

Hocam şu kısmı anlamadım?

yenseydik fenerin şampiyonluk şansı kalmayacaktı şimdi hiç yoktan adamlara ilerisi için bir nebze ümit vermiş olduk.bu takım 3 lü de oynayamaz ayrıca.asamoah'ı alabilsek oynayabilirdik ama mevcut kadro ile olmaz o iş.

Son düzenleme:
Başına/Başımıza ne geliyorsa, maceraperestliğinden geliyor. Macera arama hoca. Galatasaray, deneme tahtası değil. Dün oynanan derbi de hazırlık karşılaşması değil.

Korkak
Korkak
Korkak

Büyük takım görünce eli ayağı birbirine giriyor.

Sayende gelmiş geçmiş en kötü feneri tarihin en pahalı kadrosu ile kendi sahamızda yenemedik.

Şimdiye kadar alınan galibiyetleri,
Ciddi ciddi bu herifin aldırdığını düşünenler olması çok büyük futbol çahilliği.
Sadece kadronun ekmeğini yiyor.

Kazandığımız tüm maçlar, başta bursa olmak üzere hepsini tudor'a rağmen kazandık.

Fener derbisinin ne olduğunu bile bilmeyen yabancı oyuncuları maça motive etmesi çok kolayken,
Durduk yere oyuncular sahaya gergin çıktı.

Nerde senin motivasyonun?
Sadece düz koşu yaptırmak ile GALATASARAY'in hocası olunmaz.

İstersen köy takımlarına karşı 50 tane daha galibiyet al hicbir zaman büyük takımda hocalık yapamayacaksin.

Ait olduğun yere yani 2.lige eninde sonunda döneceksin.

Trabzon,başak ve bjk maçlarına çıkarken yanına kolonya filan al elin ayağın titreyince,nefesin kesilince,gözün kararınca lazım olur.

Gerçek Kaptan NANDO!

Bu mantalite ile buyuk takimin hocasi olamazsin, iyi giden bir takim var, 4231 oynayan bir takim var, okadar iyi oyuncular almissin, rakibin kadrosu bana gore son 5 yil'in en kotu fener kadrosu, evinde 50 bin kisinin onunde oynuyorsun, rakibinin 8 puan onundesin ama sen korktugun icin 343 ile maca cikip 3 stoper oynatiyorsun, hadi onceki maclarda fernando sık sık stoper'lerin arasinda oynatirsin anlarim da 3 stoper ne demek? 343'un solunda Tolga ne demek?

Hala oyun okumayi ogrenememis, Belhanda'yi oyundan almasi icin bir cok sebep varken hala oyunda tutuyor, kenarda topu alip gidebilen Rodrigues, Yasin, Sinan varken Eren'i oyuna aliyor, Eren ne yapacak yaw.

Her buyuk maca her final maca ben yenilmeyim yeter dusuncesiyle cikiyor sanki.

Korkak
Korkak
Korkak

Büyük takım görünce eli ayağı birbirine giriyor.

Sayende gelmiş geçmiş en kötü feneri tarihin en pahalı kadrosu ile kendi sahamızda yenemedik.

Şimdiye kadar alınan galibiyetleri,
Ciddi ciddi bu herifin aldırdığını düşünenler olması çok büyük futbol çahilliği.
Sadece kadronun ekmeğini yiyor.

Kazandığımız tüm maçlar, başta bursa olmak üzere hepsini tudor'a rağmen kazandık.

Fener derbisinin ne olduğunu bile bilmeyen yabancı oyuncuları maça motive etmesi çok kolayken,
Durduk yere oyuncular sahaya gergin çıktı.

Nerde senin motivasyonun?
Sadece düz koşu yaptırmak ile GALATASARAY'in hocası olunmaz.

İstersen köy takımlarına karşı 50 tane daha galibiyet al hicbir zaman büyük takımda hocalık yapamayacaksin.

Ait olduğun yere yani 2.lige eninde sonunda döneceksin.

Trabzon,başak ve bjk maçlarına çıkarken yanına kolonya filan al elin ayağın titreyince,nefesin kesilince,gözün kararınca lazım olur.

Gerçek Kaptan NANDO!

Çahillik ettik kusura bakma

Bu takım neden fazla organize atak yapamıyor ?

(a) Belhanda yetersiz
(b) Ndiaye yetersiz
(c) ilk 11`de yer alan herkes suçlu
(d) Tudor

Geçen hafta bahsettiğim sinsiler yine en ufak hatada "hoca moca değil" demeye başlamış. Diğer anlamadığım olayda "korkak" lafı.

Çok iyi oynarken penaltın verilmemiş,10 kişi kalmışsın,takım yorulmuş,rakip Fenerbahçe. Bu şartlarda pozisyon vermeden maçı bitirmek başarıdır. Taraftar da zaten özellikle ikinci yarı tiyatro gibi seyretti. Bazen takımı öne taraftar iter ama yok.

Herkese rağmen hocama güveniyorum. Günlük konuşanlardan olmadık hiçbir zaman.

tudor'a desteğim aynen devam ediyor. dün de kötü oynamadık hakem bahane arıyordu belhanda da onun ekmeğine yağ sürdü. tudorluk durum yok .

Allah Allah biz başka maç izledik herhalde çok iyi oynamışız ha.

Çok iyiyi geçtim iyi falan da değildik zaman zaman baskılıydık sadece. Cok baskılı olmak çok iyi oynamak anlamına gelmiyor.

sent via GSC

Allah Allah biz başka maç izledik herhalde çok iyi oynamışız ha.

Çok iyiyi geçtim iyi falan da değildik zaman zaman baskılıydık sadece. Cok baskılı olmak çok iyi oynamak anlamına gelmiyor.

sent via GSC

Burda abartildigi kadar korkak ezik ve kötü de oynamadik

Geçen hafta bahsettiğim sinsiler yine en ufak hatada "hoca moca değil" demeye başlamış. Diğer anlamadığım olayda "korkak" lafı.

Çok iyi oynarken penaltın verilmemiş,10 kişi kalmışsın,takım yorulmuş,rakip Fenerbahçe. Bu şartlarda pozisyon vermeden maçı bitirmek başarıdır. Taraftar da zaten özellikle ikinci yarı tiyatro gibi seyretti. Bazen takımı öne taraftar iter ama yok.

Herkese rağmen hocama güveniyorum. Günlük konuşanlardan olmadık hiçbir zaman.

O sinsiler adamın puan kaybetmesini dört gözle bekliyordu zaten

Onların olayı Galatasaray kazansın değil,haklı çıkayım derdi

Korkak veya ezik bilmem ama bayaga bayaga kendi sahamizda oynadik macin genelin de.
Ne zaman takimi ileri cikardik etkilerini gördük bu durumun, mesela ilk yarinin ilk on dakikasi ile ikinci yari Belhanda atilana kadar.
Bu hocanin acigini falan aramak degil, Galatasarayin iyiligi icin kendi capimizda nacizane bir sekilde eksikleri dile getirmek.

Son düzenleme:
Burda abartildigi kadar korkak ezik ve kötü de oynamadik
Ben öyle birşey iddiia etmedim zaten ama çok iyiyi geçtim iyi falan da oynamadık yani bu da çok uçuk bir yorum.

Bence vasattık 90 dakikayı genele yayarsak. Bir kaç kere zaman zaman saman alevi gibiydik o kadar yani.

sent via GSC

7 galibiyet 2 beraberlik. Takımın sistemi,oyuncuları yeni olmasına rağmen oturmuş, oyun olarak son yılların en zevk alınan oyunu. En yakın rakibine 6 puan fark. Takımın sevilmeyen,grupçu denen tüm isimleri gitmiş veya oynamıyor.

Ama hala korkak,hoca değil,Terim gelsin vs.. vallahi ayıp.

Tudor yerine şu an Mancini olsa ne övgüler dizilirdi. Sene başındaki Kayseri maçı sonrası "deplasmanda kazanamıyor" diyenler baktı kazanıyor, şimdi de derbilere taktı kafayı. Merak etmeyin derbi kazansa başka şey uydurursunuz siz.

7 galibiyet 2 beraberlik. Takımın sistemi,oyuncuları yeni olmasına rağmen oturmuş, oyun olarak son yılların en zevk alınan oyunu. En yakın rakibine 6 puan fark. Takımın sevilmeyen,grupçu denen tüm isimleri gitmiş veya oynamıyor.

Tudor yerine şu an Mancini olsa ne övgüler dizilirdi. Sene başındaki Kayseri maçı sonrası "deplasmanda kazanamıyor" diyenler baktı kazanıyor, şimdi de derbilere taktı kafayı. Merak etmeyin derbi kazansa başka şey uydurursunuz siz.

Ilk bolumune katiliyorum, o konuda hemfikiriz zaten, fakat, daha dune kadar 4231 oynayan takim, lider, namaglup, en fazla gol atan, en az gol yiyen ve iyi de oynayan takimi, bir derbi oncesi rakibe gore bir dizilis ve sistem ile cikmak ne kadar dogru bana bunu aciklarmissin? Neden 343 oynadik, neden 3 stoper, neden 343'un solunda Tolga oynadi? Tolga muhtemen bugune kadar o mevkide hic oynamamistir. Neden duzenli oynadigimiz oyunu rakibe kabullendirmedik? Neden macera aradi?

Okadar iyi oyuncular almisiz, bu fener'i evimizde ezip gecmemiz lazimdi. Adamlarin kadrosu son 5 yil'in en kotu kadrosu. Ilk 10dk ve ikinci yarida 50-70 arasi zaman zaman iyi oynadik okadar.

Adam ben yenilmeyim yeter mantaliteyle maca cikmis, kimse hikaye anlatmasin. Bu kafayla derbi merbi kazanmayi unut.

Hic kimse kusura bakmasin tudorun transferleri kondusyonu filan iyi bunu ilk geldiginde de soyledik ama bu kadar derbi ve 0 gol olayi irdelenmeli.bu tesaduf olamaz.her derbi oncesi bi gariplik yaptigi gercegini unutmayalim.
ilk 8 haftadaki galatasarayin tedbir almaya degil aldirmaya ihtiyaci vardi takimin dengeleriyle oynarsan oyuncu da kafasinda beraberlik iyi dusuncesine sahip olabilir.
cuneytin maci dogramasini inceden faullerle oyunumuzu kesmesini sari kartlari gectim oyunu hakedecek performansimiz yoktu.baskimizi fener tek toplarla iyi atlatti cogu pozisyonda da cuneyt faulu verdi zaten.

Eleştirenlerin hepsi bu gruptan değil fakat cidden dediğin gibi kin kokan yorumlar yapan sinsiler var.

Ek olarak derbi/kritik maç performansında taraftara hala kendini ispat edemedi bu da doğru bir yorum.Bazı maçlar vardır rüzgarı tamamen arkana alırsın.Tudor bu konuda olumlu bir izlenim veremedi şu ana kadar.Geri kalan noktalarda hemfikiriz.

Taraftar artik iyice kafayi siyirmis durumda acik konusmak gerekirse.

Futbolda her takimin zamani geldiginde puan kaybedeceginin dogal oldugunu anlamak istemeyen var.

Yaklasik 2-3 senedir her puan kaybi sonrasi teknik direktör tartisiyoruz. Böyle takim olunmaz, sistem kurulamaz.

Kendi takimini kurmus adami gönderip sezonun 9. haftasinda farkli anlayisa sahip olan teknik adam getirip ne elde edeceksin?

Oyuncularla 4 sene sözlesmeler yapildi. Bana kalirsa en az 3 senesinde teknik adam degismemeli her ne kadar sacma kararlari olsada.

Gram sevmem adami Sneijder olayindan dolayi ama en azindan modern futbola uygun ve futbolcudan anlayan biri.

Kisaca, bu takim daha maglup olacak ilerleyen haftalar. Terim de gelse Guardiola da gelse maglup olacak, anlayin sunu artik.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Sezon öncesi söylediğim gibi benim için ölçü olacak maçlar vardı kendisini tamamen değerlendirmek için.

Bu maçların ilk ayağı (yüksek beklentilerden çok uzak olmasına rağmen) Antalya maçıydı. Orada sıvadı. Ikinci ayağı dünkü Fener derbisiydi, bu maçta malum ortada yani. Dün iyi oynadığımızı iddia eden futbol dışında başka sporlara ve hobilere yönelmeli kesinlikle. Sadece zaman zaman baskılıydık ve ara ara saan alevi gibi yanıp söndük. Genel olarak net bir şekilde beklentilerden çok uzak vasat bir oyun sergiledik. Bunda şerefsiz Cüneyt'in de payı var ama aslan payı Tudor'un.

0/2 yaptı Tudor benim gözümde. Sırada Trabzon maçı var üçüncü ölçü olacak maç olarak. Ondan sonra IBB geliyor. Bu 2 maçtan en azından birinde galibiyet alamazsak kalemini tamamen kırarım hocanın. Ha çok iyi oynarız tek kale oynarız ama işte şanssızlıktan top bir türlü iğne deliğinden girmez maçları bu yüzden alamayız falan onu ayrı değerlendiririm tabi ki o zaman.

Bu takım mutlaka "büyük" maç kazanmalı yoksa işimiz yaş.

sent via GSC

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt