- 9 Ocak 2014
- 33.055
- 9.407
- 1.538
Trabzon macinda üçlü fantazisi yapma.
Linnesi oynat.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Linnesi oynat.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tudor'u beğeniyor musun @Sarper Yıldırım
Gelecek vaadeden bir hoca.
Kulağından tutup geleceğini sevip atabilirim.
Ya yazmayayım diyorum ama hep ben kötü oluyorum burada.Oynanan futbolu cidden beğeniyor musunuz? Defansif açıdan iyiyiz Allah var ama ben ofansif olarak hiç yeterli bulmuyorum ekibimizi. Kadro kalitesiyle kazandığımızı söylesem yanlış olmayacağını düşünüyorum. Artık Anadolu takımları bile atak yaparken çeşitli organizasyonlar dener oldu. Bizse sahaya bir dizilişle çıkıp, o dizilişe sadık kalıp, bireysel becerilerle tehlike üretmeye çalışıyoruz.
Bu yorumun üzer.
Trabzon-Başakşehir-Beşiktaş maçlarında da üzüleceksin.
Oynanan futbolu cidden beğeniyor musunuz? Defansif açıdan iyiyiz Allah var ama ben ofansif olarak hiç yeterli bulmuyorum ekibimizi. Kadro kalitesiyle kazandığımızı söylesem yanlış olmayacağını düşünüyorum. Artık Anadolu takımları bile atak yaparken çeşitli organizasyonlar dener oldu. Bizse sahaya bir dizilişle çıkıp, o dizilişe sadık kalıp, bireysel becerilerle tehlike üretmeye çalışıyoruz.
Şunu ben yazdığımda somut olmayan eleştiri diye karşı çıkılıyordu ama bu sorun bariz görülüyor. Özellikle hücum bölgesinde takım ne yapacağını bilmiyor. Tudor geldiğinden beri hücum organizasyonları konusunda sıkıntı var. Anladığım kadarıyla tempolu oynayıp bireysel beceriyle bir şekilde pozisyon bulacağımızı düşünüyor.Oynanan futbolu cidden beğeniyor musunuz? Defansif açıdan iyiyiz Allah var ama ben ofansif olarak hiç yeterli bulmuyorum ekibimizi. Kadro kalitesiyle kazandığımızı söylesem yanlış olmayacağını düşünüyorum. Artık Anadolu takımları bile atak yaparken çeşitli organizasyonlar dener oldu. Bizse sahaya bir dizilişle çıkıp, o dizilişe sadık kalıp, bireysel becerilerle tehlike üretmeye çalışıyoruz.
Sadece Gomis de degil olay. Cok duz oynuyoruz, gecen gun de yazdim. Topu beklere at veya Fernando'ya, bosluk acilmasini bekle. O boslugu kendimiz olursturmak icin herhangi bisey denemiyoruz mesela top cevirmeyi saymazsak. Dusunulmus bi kontratak girisimi de yok mesela.Bak şu konuya katılıyorum çok fazla Gomis üzerinden oyun kurmaya çalışıyoruz.Hatta bazı maçlarda Gomis'e gol attıracağım diye müsait pozisyonda bile vurmuyor futbolcular
Oldu da Gomise birşey oldu,babalara gelme ihtimalimiz fazlasıyla mevcut.Hücum planlarımız tamamen ona bağlı şuan
Belhanda adam gibi oynamazsa işimiz zor
Şunu ben yazdığımda somut olmayan eleştiri diye karşı çıkılıyordu ama bu sorun bariz görülüyor. Özellikle hücum bölgesinde takım ne yapacağını bilmiyor. Tudor geldiğinden beri hücum organizasyonları konusunda sıkıntı var. Anladığım kadarıyla tempolu oynayıp bireysel beceriyle bir şekilde pozisyon bulacağımızı düşünüyor.
Defalarca yazdım. Siz o zamanlar konuyu alıp sürekli başka yere getirdiğiniz anlamamış olabilirsiniz.Sen öyle yazmadın ama :asd22:
Defalarca yazdım. Siz o zamanlar konuyu alıp sürekli başka yere getirdiğiniz anlamamış olabilirsiniz.