Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Oynanan futbolu cidden beğeniyor musunuz? Defansif açıdan iyiyiz Allah var ama ben ofansif olarak hiç yeterli bulmuyorum ekibimizi. Kadro kalitesiyle kazandığımızı söylesem yanlış olmayacağını düşünüyorum. Artık Anadolu takımları bile atak yaparken çeşitli organizasyonlar dener oldu. Bizse sahaya bir dizilişle çıkıp, o dizilişe sadık kalıp, bireysel becerilerle tehlike üretmeye çalışıyoruz.

Oynanan futbolu cidden beğeniyor musunuz? Defansif açıdan iyiyiz Allah var ama ben ofansif olarak hiç yeterli bulmuyorum ekibimizi. Kadro kalitesiyle kazandığımızı söylesem yanlış olmayacağını düşünüyorum. Artık Anadolu takımları bile atak yaparken çeşitli organizasyonlar dener oldu. Bizse sahaya bir dizilişle çıkıp, o dizilişe sadık kalıp, bireysel becerilerle tehlike üretmeye çalışıyoruz.
Ya yazmayayım diyorum ama hep ben kötü oluyorum burada.

Haftalar önce kazanmamıza rağmen bu takımın hücum adına hiç bir planı şekli yok derken bana herkes tepki göstermişti hatta dalga falan geçen bir kaç "Tudorcu" olmuştu.

Yok abi yok. Hiç bir belirgin planımız hiç bir hücum şablonumuz yok. Defans anlayışımız düzeldi belirli bir derece de buna kimse birşey demiyor zaten. Eleştiren eden de göremezsin zaten. Ama hücum konusu çok can sıkıyor.

Daha çok oyuncu kalitesiyle kazandığımız yorumuna 100% katılıyorum.

sent via GSC

34 hafta yenilmesek açık ara şampiyon olsak yine bir kulp bulup eleştireceksin

Samimi değilsin,bilmiyoruz sanki seni John

Oyun okuma oyuncu degisikligi gibi konularda elestiriyi hak ediyor olabilir ama oynadigimiz futbol gayet iyi bu konuda elestiri biraz haksizlik olur

Insanlar saatleri sayiyor hafta sonu olsun da Galatasaray'in macini izleyelim diye,bu oynadigimiz futbolla alakali bir durum cünkü Galatasaray uygun bir futbol oynuyor yani presli tempolu coskulu bir futbol

Ligin en cok gol atan takimi oldugumuzu unutmamak lazim

Bak şu konuya katılıyorum çok fazla Gomis üzerinden oyun kurmaya çalışıyoruz.Hatta bazı maçlarda Gomis'e gol attıracağım diye müsait pozisyonda bile vurmuyor futbolcular

Oldu da Gomise birşey oldu,babalara gelme ihtimalimiz fazlasıyla mevcut.Hücum planlarımız tamamen ona bağlı şuan

Belhanda adam gibi oynamazsa işimiz zor

Şunu ben yazdığımda somut olmayan eleştiri diye karşı çıkılıyordu ama bu sorun bariz görülüyor. Özellikle hücum bölgesinde takım ne yapacağını bilmiyor. Tudor geldiğinden beri hücum organizasyonları konusunda sıkıntı var. Anladığım kadarıyla tempolu oynayıp bireysel beceriyle bir şekilde pozisyon bulacağımızı düşünüyor.

Bak şu konuya katılıyorum çok fazla Gomis üzerinden oyun kurmaya çalışıyoruz.Hatta bazı maçlarda Gomis'e gol attıracağım diye müsait pozisyonda bile vurmuyor futbolcular

Oldu da Gomise birşey oldu,babalara gelme ihtimalimiz fazlasıyla mevcut.Hücum planlarımız tamamen ona bağlı şuan

Belhanda adam gibi oynamazsa işimiz zor
Sadece Gomis de degil olay. Cok duz oynuyoruz, gecen gun de yazdim. Topu beklere at veya Fernando'ya, bosluk acilmasini bekle. O boslugu kendimiz olursturmak icin herhangi bisey denemiyoruz mesela top cevirmeyi saymazsak. Dusunulmus bi kontratak girisimi de yok mesela.

Bu da rakiplere defansa yatma olanagi veriyor. Tehlike uretemiyoruz. Ins Tudor bu konuyu halleder.

SM-N920I cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şunu ben yazdığımda somut olmayan eleştiri diye karşı çıkılıyordu ama bu sorun bariz görülüyor. Özellikle hücum bölgesinde takım ne yapacağını bilmiyor. Tudor geldiğinden beri hücum organizasyonları konusunda sıkıntı var. Anladığım kadarıyla tempolu oynayıp bireysel beceriyle bir şekilde pozisyon bulacağımızı düşünüyor.

Sen öyle yazmadın ama :asd22:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt