Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaptığı en büyük iş Sneijderin biletini kesmekmiş.

Sent from my SM-J710FQ using GSCimbom mobile app
bu zamana kadar seni hep korudum kolladim yigit efendi

survivor konusunda bile destekcin oldum

biz sneijderseverler olarak seni koruyup kimseye laf soyletmezken sen bize hainlik yaptin ve kahpece 1 mesaj attin

bundan sonra forumda yalnizsin

en buyuk unlikecin biziz yigit efendi

inceldigi yerden kopsun

Galatasaray forumunda siz biz dedikleri kim

Yoksa bu bir itiraf mi,ben Galatasaray'li oldugumdan eminim eger Galatasaraylilara siz diye hitap ediyorsa aklima baska seyler geliyor

Bir kaç arkadaş için forum Sneijder, Belhanda, Tudor konularından ibaret. Ama bu da bir tercih, saygı duymak lazım.

2007-2008 Karl-Heinz Feldkamp - Almanya
2008 Cevat Güler
2008-2009 Michael Skibbe - Almanya
2008-2009 Bülent Korkmaz
2009-2010 Frank Rijkaard - Hollanda
2010-2011 Gheorghe Hagi - Romanya
2011-2011 Bülent Ünder

4 senede 7 teknik direktör,

2008 şampiyonluğu var, ama teknik direktörden kaynaklı bir başarı değil, çok kötü biten sezonlar da var.

2013-2014 Roberto Mancini - İtalya
2014 Cesare Prandelli - İtalya
2014 - Hamza Hamzaoğlu
2015-2016 Mustafa Denizli
2016-2017 Jan Olde Riekerink
2017 Igor Tudor

4 sene 6 teknik direktör.
2014 şampiyonluğu var ama bu 4 senede oynana futbol hangimizi tatmin etti.

Klasik istikrar mevzunu girmeyeceğim, zira değişik bakış açıları olabilir.
Fakat,
çok sık teknik adam değişikliğinde, yerli futbolcularda, nasıl olsa hoca değişir biz kalırız düşüncesi yer ediyor diye düşünüyorum.

3ca2da94e2d5f93a95f2313e90d1823b.jpg

Hirvat sonucta
Split miplit anlamam ben.
İşimiz şaka ama yapılmamalı böyle şeyler. Bir kez daha böyle ifadeler kullanan arkadaşlardan rica ediyorum, sevmek zorunda değilsiniz bunun için kimse sizi zorlayamaz ama yakıştırmalar'dan kaçınalım. Bize yakışmaz, bir Antu'ya bakıyorum, rezil ötesi bir yer, bir buraya, arada Kalite olarak dağlar kadar fark var. Gelin bu farkımızı her noktada gösterelim. Aynısı karşı cephe için geçerli, beyler lütfen, ne kadar katı olursa olsun, insanların taraftarlığına laf etmeyin. Bize yakışmaz böyle şeyler.

Son düzenleme:
İşimiz şaka ama yapılmamalı böyle şeyler. Bir kez daha böyle ifadeler kullanan arkadaşlar'dan rica ediyorum, sevmek zorunda değilsiniz bunun için kimse sizi zorlayamaz ama yakıştırmalar'dan kaçınalım. Bize yakışmaz, bir Antu'ya bakıyorum, rezil ötesi bir yer, bir buraya, arada Kalite olarak dağlar kadar fark var. Gelin bu farkımızı her noktada gösterelim.
Benimkisi de sakaydi bu arada.
Kullanmiyorum o ifadeyi
kullananlardan da hazetmiyorum.

Hatırladığım kadarıyla geldiği gunden beri hiç bir buyuk maçı kazanamadık..

Bu sene umitliydim; kendi sahamızda kadro kalitemiz ve taraftarımızla , Tudor'a ragmen macı alırız diye dusunuyordum, yine olmadı..

Bazı arkadaşlar Trabzonu rahat geceriz, 5 atarız falan diye yazıyorlar :))

1-0 a da razıyım.. Basımızda maalesef Tudor var..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt