Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tudorla alakasiz
konu acmak istemedim

belhanda
feghouli
n'diaye
garry

bu oyuncularin saha icindeki posyonlari ne olmalidir
goruslerinizi merak etmekteyim

reys bir kere bence feghoulinin arkasını çizgiye yaslaması lazım. gerçek manada bir sağ kenar oyuncusu adam. hiç öyle 3-4-2-1 gibi zırvaca denemelerle adamı heba etmenin lüzumu yok.

belhandaya gelirsek bence çok yanlış bir bölgede oynadığını düşünmüyorum kendiyle ilgili sorunları var onun daha çok. yoksa sol kanad, amc, mc nereye koysan oynar.

gary rodriges sol kenarda önde arkada heryerde oynayabilir. dinamik oyuncu. ortalığı karıştırsın diye gomisin yanına bile atarsın. feghouliyi oraya sıkıştırmaktan daha mantıklı.

ndiaye 6 değil 8 oynamalı hatta mümkünse 10

bana kalırsa bizim takım gereksiz paslaşıyor dikine ve direk paslarla oynamamız lazım 2005-2006 takımı gibi. hücumda yerleşerek oynamak çok uymuyor bize hızlı takımız hızlı çıkmalıyız hızlı oynamalıyız. biz pas takımı değiliz. başak ve bejeke gibi.

fernando da mümkünse gömülü filan oynamasın. tudor gereksiz korku yaşıyor. bize haldur huldur sardırabilecek takım belki bir başakşehir var başkada yok. rakiplerimiz 2 atsa bize biz çok rahat 4-5 atarız doğru hücum oyunuyla.

İdeal kadromuzda Garryi sağda Fehuliyi solda Tolgayı kulübede görmek ve takımı 4-2-3-1 şeklinde dizmek makbuldür,Fernando-Ndiaye-Belhanda üçlü şekilde oynamalıdır ve Selçuk-Tolga ile kabızlaştırılmamalıdır arada Tolgayı dinamizm için kullanıp faydalanmak zarüri olabilir,Serdar ve Linnesli ilk haftalardaki defans hattına geçmekte gayet önemli bir husus olacaktır

sana katildigimi soyleyebilirim

reys bir kere bence feghoulinin arkasını çizgiye yaslaması lazım. gerçek manada bir sağ kenar oyuncusu adam. hiç öyle 3-4-2-1 gibi zırvaca denemelerle adamı heba etmenin lüzumu yok.

belhandaya gelirsek bence çok yanlış bir bölgede oynadığını düşünmüyorum kendiyle ilgili sorunları var onun daha çok. yoksa sol kanad, amc, mc nereye koysan oynar.

gary rodriges sol kenarda önde arkada heryerde oynayabilir. dinamik oyuncu. ortalığı karıştırsın diye gomisin yanına bile atarsın. feghouliyi oraya sıkıştırmaktan daha mantıklı.

ndiaye 6 değil 8 oynamalı hatta mümkünse 10

bana kalırsa bizim takım gereksiz paslaşıyor dikine ve direk paslarla oynamamız lazım 2005-2006 takımı gibi. hücumda yerleşerek oynamak çok uymuyor bize hızlı takımız hızlı çıkmalıyız hızlı oynamalıyız. biz pas takımı değiliz. başak ve bejeke gibi.

fernando da mümkünse gömülü filan oynamasın. tudor gereksiz korku yaşıyor. bize haldur huldur sardırabilecek takım belki bir başakşehir var başkada yok. rakiplerimiz 2 atsa bize biz çok rahat 4-5 atarız doğru hücum oyunuyla.

neguzel rakibe saldirip sonra topu rakip sahada kazanabiliyorduk
kac haftadir yok o
uzucu

neguzel rakibe saldirip sonra topu rakip sahada kazanabiliyorduk
kac haftadir yok o
uzucu

eved hatta o dönem arif filan gegenpress v.s konular açmıştı forumda ama o oyundan eser yok şuan. erken form sonrası kondisyon düşüşümü acaba tam teşhis koyamadım bu hususta.

Tam aksini düşünüyorum. Doğal olarak ve konuşmalarından net anlaşıldığı üzere tümüyle İtalyan ligini benimsemiş ve oraya saplanıp kalmış biri. Ki Serie A da sürekli şampiyonluğa oynayan takımların bile futbol mantalitesi bizim lige ve Galatasaray' a uymaz...

Süper ligimizde defans organizasyonu iyi denebilecek takım yok gibi bir şey, bizimki de dahil buna; kimisinin stoperleri arızalı, kiminin bekleri yetersiz, kimi orta sahadan yeterli destek alamaz, hemen hepsi çok uzun takım boyuyla oynamaya çalışır vs vs...Akıllı ve verimli hücum futbolu oynayan takımlara prim veren bu durumu oyunu yanlara alabildiğine yayarak lehine çevirmek yerine orta saha vıdı vıdısını matah bir şeymiş gibi zorlamak bu ligi anlayamadığını gösteriyor. Kaldı ki kendi kurduğu mevcut kadro bunu layıkıyla becerebilecek vasıfta da değil ayrıca...

2013-2014 Roberto Mancini
2014 Cesare Prandelli
2017 Tudor

O zaman niye aynı mantalite de adamlar getirildi bunu sorgulayalım

Yanlışa yanlışla devam etmek doğru mu ? Kaldı ki Tudor taraftar isteğiyle getirilmiş biri

tudorla alakasiz
konu acmak istemedim

belhanda
feghouli
n'diaye
garry

bu oyuncularin saha icindeki posyonlari ne olmalidir
goruslerinizi merak etmekteyim

Feghouli - sağ kanat.

Ndiaye - 8.5 numara (İki 8 den hücuma yakın olanı. Çalışkan ofansif orta saha manasına. ''10'' demekten kaçınıyorum).

Garry - sol kanat (Alternatifi Yasin).

En zoru Belhanda. Ndiaye yerine olgun ve tam yerinin adamı bir 8 numara ile mevcut pozisyonunda oynayabilir, kendisine çeki düzen vermesi şart tabi. Kanat oynaması akla yatkın ancak bir tarafta Feghouli varken, diğerinde Belhanda ile oyuncu profili itibariyle yine kanatsız oyun gibi olur. Sağda Garry, solda Belhanda daha iyi olabilir mesela...Çok para ve umut bağlanan bir oyuncu beklentileri karşılayamayıp kendisine uygun başka mevki ve format aranmaya başlanırsa, ekseriyetle olumlu sonuçlar çıkmaz. Menajeri çok iddialı laf ediyordu, daha yüksek bonservis verecek kulüpler olduğuna dair; kısa yoldan oralara gitse denklem çok daha kolay çözülecek; alırsın orjinal bir 8 numara, olur biter...

eved hatta o dönem arif filan gegenpress v.s konular açmıştı forumda ama o oyundan eser yok şuan. erken form sonrası kondisyon düşüşümü acaba tam teşhis koyamadım bu hususta.

malesef 3luye gecme sevdasi yuzunden yine birkac haftamizi yiyen bir vaziyet
bursa maci miydi fernandoyu iyice geriye cektigi
sonra fb macinda 3 stoper fln. bu tercihler + oyunu kontrollu oynama isi takimi daha defansif kilmistir

başakşehir ve bjk maçlarında beraberlikler çıkarmasını başarı sayarım, beklentim o kadar düşük. sezon başı da demiştim anadolu takımlarına karşı bu kadro kalitesi bi şekilde işi götürebilir ama denk güçteki takımlara sadece kadro kalitesi yetmez t.direktör etkisini göstermeli böyle maçlarda. ama bu adam şu ana kadar çıktığı bütün derbi maçlarda sınıfta kaldı, rezil ötesi yönetim sergiledi. devre arasına kadar zaten durum tamamen belli olur

Ben trabzonla ilgili birşey yazdım net
Akhisar dan 6 yemesi kötü olduğu anlamına gelmiyor
Bunuda her postunda trabzonun kötü takım olduğuna deginenlerı için söyledim
Zaten bizim takımın savunulanacak yeri olsa onuda konusurum
Hala neyin ısrarı bu

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Başak ve Bjk'den 0 yazın hiç şüphe etmeyin iki maç toplamında 5 şut çekersek kardır, kendisinden kurtulmuş olacağız yol yakınken. Bu takımlar bizi normalde de yenebilir veya başka takımlar Ts gibi ama bu şekilde değil kabul edilemez bu eziklik.

2013-2014 Roberto Mancini
2014 Cesare Prandelli
2017 Tudor

O zaman niye aynı mantalite de adamlar getirildi bunu sorgulayalım

Yanlışa yanlışla devam etmek doğru mu ? Kaldı ki Tudor taraftar isteğiyle getirilmiş biri

Mancini - Prandelli tercihleri tam da dediğim sebeplerle yanlış zaten, çok konuşuldu bunlar. Taraftar isteğiyle getirilmiş olması Tudor' u doğru tercih kılmaz ki taraftar çoğunlukla yanılır bu konularda.

Doğru ve ehil ellerce yönetilen kulüplerde taraftar isteği bir ölçüde dikkate alınır ama tümüyle ona göre planlama yapılmaz. En çarpıcı örneği Demirören' in BJK başkanlığı dönemidir. 'Çarşı' nın her isteğini yerine getirmeye çalıştı, kucağında hopladı, tabir caizse. Sonuç; kulübü batırdı, alacaklı kendisi değil de bankalar olsa, iflas daha o zamandan tescillenmiş olacaktı...

Fernando Badou
Feghouli Tolga Garry
Gomis​

Boyle oynamaliyiz.Sadece Tolga'dan emin degilim yerine Belhanda diyecegim de hic isinamadim herife.Fb maci sonrasi iyice uyuzum.

Solda Linnes oynamali tabii ki.

_____________________Muslera____________________

Mariano____________Maicon_________Serdar_______Linnes

_____________________Fernando___________________

____________Ndiaye_________Belhanda______________

Feghouli_____________________________________Garry

__________________Gomis________________________

Bu adami savunmak icin deli olman gerekiyor.

Kaybettigimiz her mac'ta kendi eliyle maci verdi

Antalya'da Selcuk'u oyuna aldi, orta saha'da ustunlugumuzu kaybettik
Fener macina 3 tane stoper, kanatsiz cikti maca yine kendi eliyle verdi maci
Trabzon macinda 4 tane orta saha ile cikip kendi eliyle maci verdi.

Bunun yaninda, 1 tane ofansif bir anlayis goremedim kac hafta'dir, kendimizi kandirmayin, attigimiz her gol kisisel basari, oyun plani yok.

_____________________Muslera____________________

Mariano____________Maicon_________Serdar_______Linnes

_____________________Fernando___________________

____________Ndiaye_________Belhanda______________

Feghouli_____________________________________Garry

__________________Gomis________________________

Buna da evet

Yeter ki kanatlı futbola dönelim

DNdkEz3XUAIaG0U

Asil cilginligi basaksehir ve bjk deplasmanlarinda gorecegimizi dusunuyorum. O maclardan en az 2 puan almadiktan sonra sampiyonlugu filan dusunmeye gerek yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt