Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Inshallah bu geride kalmis 2 hafta'dan ders cikarirsin, ve takimi oyniyamadigi bir taktik ile saha'ya cikarmazsin. Sen herkesi kendi bolgesine yerlestirirsen zaten bu lig'de yenemicegimiz takim yok. Bunu ilk 7/8 hafta gosterdik. 3lu savunma yerine tekrar gegenpress taktigine donmen bizim icin ve kendi kariyer acisindan daha karli olacaktir.

Su takim'da 3lu stoperli oyniyacak en fazla 2 tane futbolcu var, digerleri nerde ne yapicaklarini bilmiyorlar. Sen 3-4-2-1'e gore transfer yapmadin.

4-2-3-1 Gegenpress ile onumuzdeki 3 rakibi'de katlariz.

Nolur hatalarindan ders cikar artik.
Bu değerlendirmeyi doğru bulmuyorum. Kadro kalitemiz BJK ve BŞ den pek de üstün değil, hatta eksik olduğumuz mevkiler daha çok. Sezonu erken açmış olmanın bir sonucu olarak kondüsyon farkıyla ve pressle rakipleri sindiriyorduk, yoksa organizasyon olarak bir üstünlüğümüz yoktu, zaten yeni bir takım. Diğer takımlar da azami kondüsyon seviyesine yaklaştıkça işler zorlaşmaya başladı. Kaldı ki büyük beklentiyle transfer edilen bazı futbolcularımız da henüz karşılığını verebilmiş değil. Mesela Belhanda malum, Feghouli skor katkısı yapmış olsa da oyundaki etkinliği iç açıcı değil şu ana kadar, Ndiaye 6 numara gibi oynatılmaya devam edildikçe daha da kötüye gidecek görüntüde...

Tudor' un taktik fantezileri olmasa da ilk 7-8 haftadaki gidişat devam edemezdi yani. Rakiplerin kısıtlı hücum organizasyonlarımıza önlem almaları, hakemlerin olumsuz tavrı da ikincil derecede etkili olmuştur elbette...

Mevcut oyuncuların verimini artırmak ve eksik mevkileri takviye etmekten geçiyor, şampiyonluk yolu. Bunlar olmadan imkansız, puan farkının kapanması iki maça bakar, şimdi olmasa bile 2. yarıda...Umarım bunları görmesi gerekenler görüyor ve gerekli hazırlıkları yapıyordur; yoksa biz görmüşüz yazmışız bir anlamı olmayacak...

forvet arkasında içe kırık 2 oyuncu oynamamıza rağmen rakibin savunmasıyla orta sahası arasındaki bölgeye doğru düzgün giremiyoruz hoca buna çözüm bul

antrenmandarda sadece, tarık çamdala, ryan donka, denayere karşı topa sahip olma çalışması yaptırarak pek verimli sonuçlar elde edebileceğini zannetmiyorum

Bu değerlendirmeyi doğru bulmuyorum. Kadro kalitemiz BJK ve BŞ den pek de üstün değil, hatta eksik olduğumuz mevkiler daha çok. Sezonu erken açmış olmanın bir sonucu olarak kondüsyon farkıyla ve pressle rakipleri sindiriyorduk, yoksa organizasyon olarak bir üstünlüğümüz yoktu, zaten yeni bir takım. Diğer takımlar da azami kondüsyon seviyesine yaklaştıkça işler zorlaşmaya başladı. Kaldı ki büyük beklentiyle transfer edilen bazı futbolcularımız da henüz karşılığını verebilmiş değil. Mesela Belhanda malum, Feghouli skor katkısı yapmış olsa da oyundaki etkinliği iç açıcı değil şu ana kadar, Ndiaye 6 numara gibi oynatılmaya devam edildikçe daha da kötüye gidecek görüntüde...

Tudor' un taktik fantezileri olmasa da ilk 7-8 haftadaki gidişat devam edemezdi yani. Rakiplerin kısıtlı hücum organizasyonlarımıza önlem almaları, hakemlerin olumsuz tavrı da ikincil derecede etkili olmuştur elbette...

Mevcut oyuncuların verimini artırmak ve eksik mevkileri takviye etmekten geçiyor, şampiyonluk yolu. Bunlar olmadan imkansız, puan farkının kapanması iki maça bakar, şimdi olmasa bile 2. yarıda...Umarım bunları görmesi gerekenler görüyor ve gerekli hazırlıkları yapıyordur; yoksa biz görmüşüz yazmışız bir anlamı olmayacak...

Bende senin dediklerine katilmiyorum renktas. Sezonu erken acan kac tane futbolcumuz ilk 11'de oyniyor? Maicon, Belhanda ve Gomis isim olarak sayabiliriz. Digerleri sezonu erken felan acmadi, bizim Tudor'un gegenpress taktigi ile cogu maclari kazandik, Turkiye'de buna karsi puan alacak takimlar oldugunu sanmiyorum.

Kondisyon ve fizik olarak diger takimlarindan daha iyiz, hatta fener macinda 2ci yari feneri ezmeye baslamistik, cunku kondisyonlari yetmemeye basladi.

Belhanda attigimiz cogu golun icerisinde, kotu pas vermis olabilir elbette ama katkilarini yok sayamayiz, cok onemli bir futbolcu bizim icin.

Hucum organizasyonunda sikintili oldugumuz dogru, senin sol kanadin is yapmazsa, cok kisitli oynarsin. En iyi oynadigimiz mac bir renktasin soyledigi gibi garry ve feghoulinin kanatlarda oldugu karabuk maci, orda neler kacirdik neler.

Kendisine Lucescu'nun milli takımın başına geçtiğinden beri söylediği tek doğru sözü hatırlatalım o zaman ''Sadece aptallar fikirlerini değiştirmez''

Takim son bir kac mactir o eski nefes aldirmayan presini neden artik uygulamiyor onu merak ettim basarili olmamizin yegane nedenlerinden biriyidi. Pres bitti güzel oyunda gitti

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

geçen sene l'pool:

gunners v l'pool : 3-4
spurs v l'pool : 1-1
chelsea v l'pool : 1-2
l'pool v manu : 0-0
toffies v l'pool : 0-1
l'pool v mcity : 1-0
manu v l'pool : 1-1
l'pool v chelsea : 1-1
l'pool v spurs : 1-0
l'pool v gunners : 3-1
mcity v l'pool : 1-1
l'pool v toffies 3-1

+
7G 5B 0M

sonuç dördüncülük

daha ne diyebiliriz ki?

e0f110fc677af758c56b22946b383b1f.jpg
Sana göre iyi takım olabilir bana göre iyi takım değil.

Dediğim gibi gözümde de ölçü olan bir maç değil. Benim için ölçü olan maçlar Antalya ie başlayıp Fener Trabzon IBB Beşiktaş diye devam eden maçlar.

Siz kendinizce böyle maçlarla odaklanabilirsiniz ama ben sezon başlamadan önce belirttiğim gibi benim için ölçü olan maçlar değil böyle bir kadro kurulduktan sonra.

sent via GSC

Sonra Tudor ŞL'de başarılı olsa yine söversin diyorum Offf Sarper bırak ya falan oluyoruz.
Varsayım üzerinden fikir yürütüyorsun. Bu adamın önce şampiyon olması lazım CL de boy gösterebilmesi için.

Ligde büyük maçlar öncesi saçmalayan adam CL de hayli hayli altına sıçar korkudan.

sent via GSC

geçen sene l'pool:

gunners v l'pool : 3-4
spurs v l'pool : 1-1
chelsea v l'pool : 1-2
l'pool v manu : 0-0
toffies v l'pool : 0-1
l'pool v mcity : 1-0
manu v l'pool : 1-1
l'pool v chelsea : 1-1
l'pool v spurs : 1-0
l'pool v gunners : 3-1
mcity v l'pool : 1-1
l'pool v toffies 3-1

+
7G 5B 0M

sonuç dördüncülük

daha ne diyebiliriz ki?

Bu sonuçlara göre Liver şampiyon olmalı

Bunu görmek için alim olmaya gerek yok Tudor ile çıktığımız her önemli maçta puan kaybedicez ...

Trabzon maçıydı benim ona verdiğim son şans artık iyice bitti gözümde Tudor anadolu takımlarının isterse hepsini yensin umurumda değil artık ...

Bunu görmek için alim olmaya gerek yok Tudor ile çıktığımız her önemli maçta puan kaybedicez ...

Trabzon maçıydı benim ona verdiğim son şans artık iyice bitti gözümde Tudor anadolu takımlarının isterse hepsini yensin umurumda değil artık ...

Ne büyük maçlarmış arkadaş

Al yukarıda Fuat Liverpool'un geçen seneki maçlarını koymuş

Senin mantığına göre Liverpool şampiyon olmalıymış 4.cü olmuş.Şampiyon olalım da gerisi mühim değil

Ne büyük maçlarmış arkadaş

Al yukarıda Fuat Liverpool'un geçen seneki maçlarını koymuş

Senin mantığına göre Liverpool şampiyon olmalıymış 4.cü olmuş.Şampiyon olalım da gerisi mühim değil

Iyi de bu maçlarin önemi var bence

Mesela Biliç-BJK örnegi var

adamlar potansiyel olarak en büyük sampi adayi olmasina ragmen 14/15de dogru düzgün büyük maç kazanamadilar ve o yüzden sampiyon olamadilar (trabzonu yendiler gerçi)

Liver de Ocak ayinda bir sürü puan kaybetti geçen sezon o puan kayiplari geçirmeseydiler büyük ihtimalle 2. olacakti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt