Sarper Yıldırım
Baba Gündüz
- 1 Eylül 2012
- 82.661
- 11.494
- 2.088
Çelişki ile alakası yok. Bana göre Bursa bok gibi takım.
sent via GSC
Sonra Tudor ŞL'de başarılı olsa yine söversin diyorum Offf Sarper bırak ya falan oluyoruz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çelişki ile alakası yok. Bana göre Bursa bok gibi takım.
sent via GSC
başakşehir 4 den aşşağı atmaz o da insafa gelirlerse 4 de bırakırlar yani
Bu değerlendirmeyi doğru bulmuyorum. Kadro kalitemiz BJK ve BŞ den pek de üstün değil, hatta eksik olduğumuz mevkiler daha çok. Sezonu erken açmış olmanın bir sonucu olarak kondüsyon farkıyla ve pressle rakipleri sindiriyorduk, yoksa organizasyon olarak bir üstünlüğümüz yoktu, zaten yeni bir takım. Diğer takımlar da azami kondüsyon seviyesine yaklaştıkça işler zorlaşmaya başladı. Kaldı ki büyük beklentiyle transfer edilen bazı futbolcularımız da henüz karşılığını verebilmiş değil. Mesela Belhanda malum, Feghouli skor katkısı yapmış olsa da oyundaki etkinliği iç açıcı değil şu ana kadar, Ndiaye 6 numara gibi oynatılmaya devam edildikçe daha da kötüye gidecek görüntüde...Inshallah bu geride kalmis 2 hafta'dan ders cikarirsin, ve takimi oyniyamadigi bir taktik ile saha'ya cikarmazsin. Sen herkesi kendi bolgesine yerlestirirsen zaten bu lig'de yenemicegimiz takim yok. Bunu ilk 7/8 hafta gosterdik. 3lu savunma yerine tekrar gegenpress taktigine donmen bizim icin ve kendi kariyer acisindan daha karli olacaktir.
Su takim'da 3lu stoperli oyniyacak en fazla 2 tane futbolcu var, digerleri nerde ne yapicaklarini bilmiyorlar. Sen 3-4-2-1'e gore transfer yapmadin.
4-2-3-1 Gegenpress ile onumuzdeki 3 rakibi'de katlariz.
Nolur hatalarindan ders cikar artik.
Bu değerlendirmeyi doğru bulmuyorum. Kadro kalitemiz BJK ve BŞ den pek de üstün değil, hatta eksik olduğumuz mevkiler daha çok. Sezonu erken açmış olmanın bir sonucu olarak kondüsyon farkıyla ve pressle rakipleri sindiriyorduk, yoksa organizasyon olarak bir üstünlüğümüz yoktu, zaten yeni bir takım. Diğer takımlar da azami kondüsyon seviyesine yaklaştıkça işler zorlaşmaya başladı. Kaldı ki büyük beklentiyle transfer edilen bazı futbolcularımız da henüz karşılığını verebilmiş değil. Mesela Belhanda malum, Feghouli skor katkısı yapmış olsa da oyundaki etkinliği iç açıcı değil şu ana kadar, Ndiaye 6 numara gibi oynatılmaya devam edildikçe daha da kötüye gidecek görüntüde...
Tudor' un taktik fantezileri olmasa da ilk 7-8 haftadaki gidişat devam edemezdi yani. Rakiplerin kısıtlı hücum organizasyonlarımıza önlem almaları, hakemlerin olumsuz tavrı da ikincil derecede etkili olmuştur elbette...
Mevcut oyuncuların verimini artırmak ve eksik mevkileri takviye etmekten geçiyor, şampiyonluk yolu. Bunlar olmadan imkansız, puan farkının kapanması iki maça bakar, şimdi olmasa bile 2. yarıda...Umarım bunları görmesi gerekenler görüyor ve gerekli hazırlıkları yapıyordur; yoksa biz görmüşüz yazmışız bir anlamı olmayacak...
İnş hep beraber oluruz da tudor sadece bşehire koymamış deriz
innit Mehmet m8
Keşke kazansak da bizi g*t etse başkan. En büyük temennimiz bu lakin huylu huyundan vazgeçmez lafını da dikkate almanı tavsiye ederim
Sana göre iyi takım olabilir bana göre iyi takım değil.
Varsayım üzerinden fikir yürütüyorsun. Bu adamın önce şampiyon olması lazım CL de boy gösterebilmesi için.Sonra Tudor ŞL'de başarılı olsa yine söversin diyorum Offf Sarper bırak ya falan oluyoruz.
geçen sene l'pool:
gunners v l'pool : 3-4
spurs v l'pool : 1-1
chelsea v l'pool : 1-2
l'pool v manu : 0-0
toffies v l'pool : 0-1
l'pool v mcity : 1-0
manu v l'pool : 1-1
l'pool v chelsea : 1-1
l'pool v spurs : 1-0
l'pool v gunners : 3-1
mcity v l'pool : 1-1
l'pool v toffies 3-1
+
7G 5B 0M
sonuç dördüncülük
daha ne diyebiliriz ki?
Bunu görmek için alim olmaya gerek yok Tudor ile çıktığımız her önemli maçta puan kaybedicez ...
Trabzon maçıydı benim ona verdiğim son şans artık iyice bitti gözümde Tudor anadolu takımlarının isterse hepsini yensin umurumda değil artık ...
Ne büyük maçlarmış arkadaş
Al yukarıda Fuat Liverpool'un geçen seneki maçlarını koymuş
Senin mantığına göre Liverpool şampiyon olmalıymış 4.cü olmuş.Şampiyon olalım da gerisi mühim değil