Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başak ve Bjk'ye yenilme berabere kal tamam ben fitim ama hiç ümidim yok sadece bunları yapsın ben tek kelime dahi etmeyeceğim zaten şampiyon oluruz ama o 2 maçı da ezik bir oyunla kaybedersek lütfen git.
Basaksehir evet ama besiktas kendine sert oynayan hicbir takima ustunluk saglayamadi bu yil,kendi sahalarinda olmalari avantaj tabi ama basak tehlikeli takim,kontraya hizli cikiyorlar birde

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sezon sampiyon bitirilirse buyuk mac denen veya derbi denen seylerin zerre onemi yok

DNxP1u7XcAE2bRU.jpg

Maçtan sonra, rakiplerimiz bizi izliyor o yüzden her hafta kadro ve diziliş değiştiririm minvalinde bir şeyler söylemiş şizo reis :D

Fm oynayanlar bilir taktik belli süre sonra çözülünce istenilen sonuçlar gelmiyor

Bu açıklamalardan hocamızın fm tutkunu bir isim olduğunu anlıyorum :asd22:

Trabzon maçından sonra 3 maçta 9 puan çıkarırsak 8-10 puanlık farkları yeniden yakalayabiliriz demiştim. İlk 3 puan geldi. Şimdi BJK maçı öncesi bizim fikstür Başakşehir ve Alanya.

BJK > Göztepe(D), Akhisar, (Porto), Malatya (D)
FB > Osmanlı(D), Sivas, Antalya(D)
BŞK > Malatya(D), Galatasaray,(Ludogorets D), Kayseri(D)

BJK maçı öncesi yine 8-10 puan farklar mümkün. Yeter ki şu Başakşehir maçından 3 puan çıkaralım. Ondan sonra fikstür avantajı edebiyatı da tarihe gömülür. Konya maçından sorna fikstür avantajıyla 8 puanlık fark oluştu diyenelr bir bakarlar ki 14. haftada da fark 8 ve üstelik ligden 6 hafta daha eksilmiş.

Bu maç yanıltmasın hala yetersiz bir hoca. Büyük maçlarda resmen sıçıyor ve böyle bir adam takımı zor şampiyon yapar. Heleki son haftalardaki stres ve derbi maçların altından kalkamaz bu kafayla.

Ben hala yol yakınken gönderilmesi taraftarıyım.

3-5-2 den vazgeç hoca. bir de derbilerde sanki Realle Barça yla oynuyormuşuz gibi beraberlik için çıkma. aynı baskıyı kur, 3-4 at geç

Takıma taktiksel varyasyon katmaya çalışması benim hoşuma gidiyor ne yalan söyleyeyim. Çok önemli transferler yaptık tabi ama son senelerde keşkül gibi olan defansı neredeyse pozisyon vermeyen bir bloğa çevirmesi de artılarından biri. Diğer yandan oyun içi hamleleri ve büyük maçlar konusu 20 puan önde de olsa demokles'in kılıcı gibi üstünde olacak. Başakşehir ve Beşiktaş maçları bu bağlamda geleceği için önemli.

4-1-4-1 taktiği ile Başakşehir maçına çıkacaktır,Ama elimizde 3-5-2 veya 3-4-3 gibi stratejilerin olmasıda kötü değildir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt