Rıfkı Karakülah
Ulubatlı Souness
- 8 Aralık 2008
- 35.917
- 10.596
- 673
ts macinda gomisi cikararak benim gozumde bitmistir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vay be linç tayfası Sarper'i de yedi :asd22:
İngiltere,Fransa liglerini mi kıyas alıyorsun![]()
Bunu harmanlamak lazım bazen ıyi oynayarak bazen idare ederekÖyle olunca da günü kurtarmak oluyor ama senin dediğin de yanlış değil tabi.
Sinan bugün formunda
Gerets bu ulkede 83 puanla sampiyon oldu , ama yaristigi tek rakibe iki macta da yenildi , iceride disarida
ustelik ikinci maglubiyeti 4-0 di ve benim izledigim en aciz Gs idi , ustune gitti trabzonda da yenildi
tamam tudor gibi degildi , bjk yi filan yendik ama esas direk rakibine 6 puan eksiye ragmen diger maclarda kusursuza yakin skorlarla 83 puan aldi
keza terimin ilk senesi , 20 sene evvel
yanlis aklimda kalmadi ise bjk ile 2-2 ve 1-1 berabere kalindi , fb ye iceride 4-0 , disarida 3-2 yenilindi
peki o sezon degil midir sonu uefa kupasina varan yuruyusun baslangici
o sene terimi , 10 sene sonraki sezon gerets i kovsaydik bu buyuk maclar yuzunden , yine sampiyon olur muyduk acaba ?
işte futbol cahili bir zat beyanı
Dogru konuş.. Once karsındaki insanın dusuncelerine saygı göstermeyi ogren.. Senin yaşından buyuk oğlum var.. Cahil birini arıyorsan aynaya bak.. Bana da bir daha yazma..
#10 bir mesaj olmuş. Ufkum açıldı.Gerets bu ulkede 83 puanla sampiyon oldu , ama yaristigi tek rakibe iki macta da yenildi , iceride disarida
ustelik ikinci maglubiyeti 4-0 di ve benim izledigim en aciz Gs idi , ustune gitti trabzonda da yenildi
tamam tudor gibi degildi , bjk yi filan yendik ama esas direk rakibine 6 puan eksiye ragmen diger maclarda kusursuza yakin skorlarla 83 puan aldi
keza terimin ilk senesi , 20 sene evvel
yanlis aklimda kalmadi ise bjk ile 2-2 ve 1-1 berabere kalindi , fb ye iceride 4-0 , disarida 3-2 yenilindi
peki o sezon degil midir sonu uefa kupasina varan yuruyusun baslangici
o sene terimi , 10 sene sonraki sezon gerets i kovsaydik bu buyuk maclar yuzunden , yine sampiyon olur muyduk acaba ?
Cephenizi sinanla güçlendirmişsiniz![]()
Taraf olmayan bertaraf olur.
Tarafını seç.