- 26 Kasım 2012
- 179.094
- 241.096
- 5.688
@İsmail Güldüren bu günleri görse mutluluktan gözleri yaşarırdı.
GSmize bu buyuk hocayi kazandirdi ve gorevini tamamlamanin mutluluguyla emekliye ayrildi (diye dusunuyorum)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@İsmail Güldüren bu günleri görse mutluluktan gözleri yaşarırdı.
sapka cikariyorum renkdas11 maç 26 puan,26 gol, 17 averaj,en yakın rakibe "minimum" 3 puan fark, oyun olarak ligin tartışmasız en iyi takımı.. Daha ne olsun be..
Güvenmiyorsan bile saygı göster. Kayseri maçı öncesi kim böyle bir tablo bekliyordu ki? Üstelik tamamen yenilenmiş bir takımız.
Kendi sahanda bile kazanmaya oynamayacaksın yani.İyi tamam o zaman 2-3 puan yazsınlar totalde bize 6 maçı boşuna oynayıp yorulmayalım.Büyük takımla eşleştik diye maç kazanmaya çıkmayacak mıyız?
11 maç 26 puan,26 gol, 17 averaj,en yakın rakibe "minimum" 3 puan fark, oyun olarak ligin tartışmasız en iyi takımı.. Daha ne olsun be..
Güvenmiyorsan bile saygı göster. Kayseri maçı öncesi kim böyle bir tablo bekliyordu ki? Üstelik tamamen yenilenmiş bir takımız.
terimle ciktik madrid karsisina kazanmaya , veya biri mancini de olabilir
bir eslesmede 6 otekinde 10 yedik , lucescuyla da iki mac 5 gol
o donemde utanmadi isek yine utanmayiz sanirim skorlara gore
o yuzden tudor olunca da en kotu olacagi budur , belki sert savunma ile 2-0 da filan tutar da aleme maskara olmayiz iki macta 10 tane yediniz diye
o zaman o bahsettigin maclari once bir yasayalim ondan sonra konusuruz , burada hidayetin , sinanin veya x uyenin yorumlari veya papatya fali acmalari ile koskoca klup antrenor kovup getirecek degil
bir soru sormustum buna benzer bir mesaja , fatih terim 1996 da fb den 0 , bjk den 2 puan alabildi
4 derbide 2 maglubiyet 2 beraberlik aldi , kovulmaliydi o zaman ? hele chelsea den 5 yediginde coktan kapiya konmaliydi
ayni mantik
Sana katildigim noktalar var , eger gidip CL de madara olursa burada sen ne yazdiysan ilk savunucusu ben olurum . Ama boyle olur diye onceden karar verip de kovun yerine x i getirin demenin cozum olmadigina da eminim
ama lig icin , isterse 3 er 5 er yesin derbilerde , sezonu zirvede bitirirse sorun yok cunku hedef o
Birader öyle ağır saçmalamışsın ki cevap bile vermeyeceğim zahmet edip.Zaten her takım Reale 2-0'dan 3-2 maç çeviriyor veya 3-0'ın rövanşında adamları altına sıçırtıyor 10 dakikada 3 tane atıp.Sen bu kafayla seneye 0 gol 0 puanı görünce ağzını açıp tek laf edersen ben de sana öyle küfürler ederim ki aklın hayalin almazterimle ciktik madrid karsisina kazanmaya , veya biri mancini de olabilir
bir eslesmede 6 otekinde 10 yedik , lucescuyla da iki mac 5 gol
o donemde utanmadi isek yine utanmayiz sanirim skorlara gore
o yuzden tudor olunca da en kotu olacagi budur , belki sert savunma ile 2-0 da filan tutar da aleme maskara olmayiz iki macta 10 tane yediniz diye
Geçmiş dönemlere baktım;
Şampiyon olduğumuz
1996-1997
1997-1998
sezonlarında, Fb-Bjk-Ts ile oynadığımız 12 derbi maçta sadece 1 galibiyet almışız.
Tudor ile yine öyle bir döneme mi giriyoruz acaba
Alnitak Alnilam Mintaka
Terim'in aracını kurşunlardık. O derecedemek o donemler twitter ve gsc olsa uefayi degil babayi alirdik
Sonunda Avrupa kupalarından biri gelecek ise neden olmasınGeçmiş dönemlere baktım;
Şampiyon olduğumuz
1996-1997
1997-1998
sezonlarında, Fb-Bjk-Ts ile oynadığımız 12 derbi maçta sadece 1 galibiyet almışız.
Tudor ile yine öyle bir döneme mi giriyoruz acaba
Alnitak Alnilam Mintaka